maandag 26 augustus 2013

1471 - WILDE BEESTEN VERSCHEUREN ELKAAR NIET VOOR HUN PLEZIER MAAR OM TE OVERLEVEN


.
1471 - WILDE BEESTEN VERSCHEUREN ELKAAR NIET VOOR HUN PLEZIER MAAR OM TE OVERLEVEN
.
Kriegsspiel aufs Mittemleer
 
Versie 2013, met levering verse Sarin voor de Jihadisten aan boord ….
.
I) INLEIDING
Telkens ik iets lees of hoor over stoere veldheren en nog stoerdere Kaliefen of Maradjahs moet ik denken aan de Dikke Krekel Schoolmeester van het 7de Duin in De Kleine Johannes van Frederic Van Eden. Ja, over leven in de andere duinen rondom had hij al iets gehoord, maar we moesten dat vooral niet geloven, waarschuwde hij Windekind en de kleine Johannes.
U moet het eens opzoeken in de bib met échte boeken, en met dat verhaal tussen de oren, leren Luisteren naar de TV. Enfin, ik wil zeker niets of niemand groepsbeledigen, maar ik denk dat dit YouTube filmpje van Arabische makelij wel zal verduidelijken wat ik bedoel.
Pas op : U ziet geen Kruisvaarders ten jare 1090 aan het werk, en het is zekerlijk geen ‘Geloofd zij Jezus Christus’ dat gebeden wordt na volbrachte taak. Olé o cangaciero….
.
II MIDDEN
'Deze week Westerse aanval op Syrië'; Turkije doet mee
*
Saudi Arabië en Golfstaten willen geen beperkt ingrijpen maar frontale aanval - 'Rusland stuurt meer marineschepen om agressie te voorkomen' - Dozen met Nederlandse tekst gevonden bij rebellen
Deze dozen met beschermende kleding tegen chemische stoffen werden volgens de Syrische en Russische TV aangetroffen bij de rebellen. De Nederlandse tekst is duidelijk zichtbaar.
De Verenigde Staten en Groot Brittannië, Frankrijk, Canada en Duitsland vallen waarschijnlijk nog deze week Syrië aan. Ook Turkije heeft gezegd zich bij de Westerse coalitie aan te sluiten. De VS en de VN zijn overeengekomen om morgen of woensdag de eerste resultaten van het onderzoeksteam in Damascus, dat probeert bewijs te vinden voor de chemische aanval die vorige week woensdag plaatsvond, af te wachten. Hoewel president Obama nog geen definitief besluit heeft genomen, lijkt hij niet veel langer met militair ingrijpen te willen wachten.
De 155e Syrische legerbrigade krijgt van het Westen de schuld van de chemische aanval, die -zoals we afgelopen week al vaker schreven- eerder het werk lijkt van de rebellen en daarom als (weer) een 'false-flag' gekenmerkt kan worden om militaire interventie te rechtvaardigen.
Met die militaire actie, die naar verwachting zal beginnen met het vanaf marineschepen afvuren van kruisraketten op doelen van het Syrische leger, wordt deze of uiterlijk volgende week begonnen, zo denken Israëlische en internationale inlichtingenexperts.
Saudi's willen frontale aanval, Turken doen mee
Saudi Arabië en de Golfstaten willen echter geen beperkt ingrijpen, maar een frontaal offensief om de regering van president Assad omver te werpen. Daarom is het niet ondenkbaar dat de Saudi's, samen met Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten, in samenwerking met de VS een ander deel van Syrië aanvallen.
Turkije doet in ieder geval mee met welke coalitie dan ook. Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu zei dat er desnoods buiten de VN-Veiligheidsraad om moet worden ingegrepen. Zijn Britse collega William Hague huldigt hetzelfde standpunt. Rusland en China, die een permanente zetel in de Veiligheidsraad hebben, blokkeerden tot nu toe hardere actie tegen Syrië. (2)
Assad: Amerikaanse aanval zal mislukken
In een interview met de Russische Izvestia zegt Assad dat een Amerikaanse aanval op zijn land zal uitlopen op een 'mislukking' een tweede Vietnam. 'Hoe kan een regering chemische wapens of andere massavernietigingswapens gebruiken op een plek waar zijn eigen troepen zijn geconcentreerd? De opmerkingen van politici in het Westen een andere landen beledigen het gezonde verstand... het is nonsens.'
Dozen met Nederlandse tekst bij rebellen
De Syrische staatstelevisie berichtte dat er in rebellentunnels in Jobar vaten met chemische wapens zijn gevonden. Op deze vaten zou de tekst 'gefabriceerd in Saudi Arabië' staan. Ook zouden er verpakkingen met tegengif zijn aangetroffen. Deze zouden afkomstig zijn van een Duits-Qataarse medicijnfabrikant (4). Op dozen met beschermingskleding staat behalve 'Made in USA' ook een Nederlandse tekst, wat bewijs is dat deze goederen door het Westen aan de rebellen zijn geleverd (5*).
Rusland: 'Meer marineschepen om agressie te voorkomen'
Zijn bondgenoten in Moskou blijven achter Assad staan. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zei dat hij zeer bezorgd is over mogelijke Amerikaanse militaire actie tegen Syrië. Volgens oud-generaal Leonid Iwaschow zal Rusland 'om verdere agressie te voorkomen' meer marineschepen naar de Middellandse Zee sturen. Met de levering van moderne Russische wapensystemen aan Syrië moet een Westerse aanval worden voorkomen. (3)
Xander
 
(1)DEBKA
(2) Ynet News
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) Ria Novosti
(5) Russia Today (* met dank aan een lezer)
 
III SLOT
Welke komedie wordt hier eigenlijk opgevoerd? Een deel van onze gazetten koplettert dat de UNO-waarnemeers begeleid door eenheden van het Syriuscghe Leger beschoten weerd door sluipschutters’, voor een ander deel, de VRT op kop, wordt dat geewoon ‘beschoten’.
Zelfs het grootste kalf weet nu van waar de wind komt. Daar staat de Zwarte Satan dan, helemaal uit Amerika gekomen om de moslimbroederschap een zetje omhoog te geven.
Of het de Arabieren zal tegen houden? Zwanst naanie, hé! Herbekijk gewoon het filmpje hierboven, en overweeg wanneer het onze beurt zal zijn, zelfs al rijden wij niet met zware trucks door de woestijn….
Hoe onze Noorderburen dàt zullen uitleggen tegen hun Moeke, is een ander verhaal. Hallo Geert Wilders : als U nu kort op de bal speelt, maakt Morgen Uw land geen deel meer uit van de Euro-landen. Wilt U, als U eenmaal in dat Paradijs bent, ons, Uw nederige dienaars gedenken? Stuur ons een Afdeling Bereden Friese Ruiters (!) en wij kegelen ze ook omver bij ons. Stuur vooral geen geld, want onze wraak voor 1830 ligt uit de frigo nu al als een rottende  Camembert volop in de zomerzon.
*
Dit tweede bericht vandaag over datzelfde Syrië maakt geen gewag meer van Italië. Zou het kunnen dat de Euro-fanaten in Rome bakzeil hebben gehaald, en dat Berlusconi weer de maat zal slaan? Die is onder dwang fameus op zijn bek gegaan in de oorlog van het Westen tegen Libië, met zijn vriend in Tripoli, en zegt die nu waarschijnlijk ‘non bis in idem’….. Met alle Chinezen, maar niet met den dezen…..
Maar zolang Van Rampaai en Barbarosso op post blijven, kan niemand gerust slapen. Zou er nergens geen klein beetje SARIN te koop staan op het Internet? Komaan, jongens, niet dringen.
Geschreven door AABEE via Digitalia
 

Geen opmerkingen: