woensdag 28 augustus 2013

1478 - DE NAZI-DREAM VAN OBAMA STAAT OP HET PUNT IN NACHTMERRIE TE EINDIGEN


.

Donderdag 29 augustus

Zon 6u52-20u34

Martelaarschap Sint-Jan-de-Doper (**)

Als het regent op Sint-Jans Onthoofding, dan bederven de noten

.

1478 - DE NAZI-DREAM VAN OBAMA STAAT OP HET PUNT IN NACHTMERRIE TE EINDIGEN

.

Obama, de Wespen Fluisteraar

 

Overtuigd dat wespen hem niet steken…

.

I) INLEIDING
De dream van Maarten Luther King in een nachtmerrie verandeeren?  Nee, natuurlijk niet. De 50.000 Russische ‘vrijwilligers’  die Assad ter plaatse willen gaan beschermen zijn in zijn ogen slechts tinnen soldaatjes. 1 September, een dag vol symboliek, dat is zondag, nadert. En net als Hitler, zijn grote voorbeeld, wil deze Wespen Fluisteraar de zaak aan het rollen brengen tijdens het weekeind. Grote strategen ontnemen hun slachtoffers altijd de zondagsrust… En het kan ook niet vroeger, vanwege het Vrijdaggebed. Daar moeten immers de batterijen worden opgeladen.
*
 Het was inderdaad ook op 1 september (1939) dat Hitlers Pantzers Polen binnenvielen, omdat er discussie was over de Vrijstad Dantzig, Gdansk. Martin Luther King schijnt dus doelbewust het startsein gegeven te hebben voor de overheersing van het Zwarte Ras op de blanke onderdrukkers die wij zijn. Dank zij het fanatisme van de islammerij, zullen ze straks de wereld beheersen, denken zij. Ook het Romeinse Rijk is ten onder gegaan, nadat  hun slaven (wij) de Meesters aan kant hadden geschoven.
En het Vrije Westen, wij dus, staan erbij en kijken er naar.

.

II MIDDEN

Amerikaanse officials tegen CNBC: Aanval op Syrië begint donderdag

*

Frans vliegdekschip voegt zich bij Amerikaanse vloot bij Syrië - Rusland: Westen moet niet rekenen op gemakkelijke overwinning - Israël: Stormloop op gasmaskers, inwoners Tel Aviv zijn overtuigd van Syrische raketaanvallen

 

 

 

 

In Israël is opnieuw een run op gasmaskers ontstaan. Sommige mensen staan een uur in de rij om er een te bemachtigen. Veel Israëliërs zijn ervan overtuigd dat Syrië raketten op hun land zal afschieten zodra Amerika aanvalt.

 

 

Hoge Amerikaanse officials hebben op CNBC-TV verklaard dat de eerste raketten mogelijk al aanstaande donderdag op Syrië zullen worden afgevuurd. De militaire campagne zal volgens hen beperkt zijn en slechts drie dagen duren, en vooral bedoeld zijn als een waarschuwing aan de regering Assad. Minister van Defensie Chuck Hagel zei tegen de BBC dat de Amerikaanse strijdkrachten klaar zijn om op bevel van Obama in actie te komen. (1)

 

 

 

 

Naast Groot Brittannië, waar vandaag de Nationale Veiligheidsraad bijeen werd geroepen om te besluiten over militaire actie (4), zal ook Frankrijk aan de aanval meedoen. Het enige Franse vliegdekschip, de Charles de Gaulle, heeft het bevel gekregen zich bij de Amerikaanse vloot voor de Syrische kust te voegen. (2)

 

Leden van de Syrische oppositie hebben bevestigd dat ze van Amerika te horen hebben gekregen dat de aanval over enkele dagen zal plaatsvinden. De oppositie zou het Westen een lijst met 10 doelwitten hebben overhandigd. Een Amerikaanse official zei echter dat Obama nog altijd geen definitief besluit heeft genomen. Sommige analisten denken dat de militaire interventie ook op zaterdag kan beginnen. (5)

 

Rusland: Geen gemakkelijke overwinning voor het Westen

 

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwde de VS vandaag opnieuw dat een aanval op Syrië 'nieuw lijden en catastrofale gevolgen voor de andere landen in het Midden Oosten en Afrika' zal hebben. Moskou roept Amerika op om voorzichtig te zijn en de internationale wetten strikt te respecteren. Ook China noemde een aanval op Syrië 'gevaarlijk en onverantwoordelijk'. (3)

 

Een militaire diplomaat in Moskou verklaarde vandaag dat het Westen niet moet rekenen op een makkelijke overwinning. Syrië beschikt namelijk over een groot aantal moderne, voornamelijk uit Rusland afkomstige luchtdoelraketten. Eén van deze raketten is de Buk-M2E, waar Syrië zo'n 10 batterijen van heeft. Deze projectielen kunnen ook kruisraketten, bommen en onbemande toestellen uitschakelen. (7)

 

Israël: stormloop op gasmaskers, inwoners vrezen Syrische aanval

 

In Israël is opnieuw een stormloop op gasmasker ontstaan. Veel burgers vrezen dat Syrië zijn dreigementen waarmaakt en raketten op de Joodse staat afvuurt. Deze zouden een chemische lading kunnen vervoeren, aangezien Syrië over één van de grootste chemische wapenvoorraden ter wereld beschikt.

 

'Een aanval op Israël is onvermijdelijk,' zei Eyal, een inwoner van Tel Aviv die meer dan een uur in de wachtrij stond om een gasmasker te kunnen krijgen. 'Als de VS aanvalt, dan zullen ze absoluut zeker op ons schieten.' Hadas, die haar 3 jarige zoontje bij zich had, zei optimistisch te willen blijven. 'Maar ze zeggen dat er oorlog komt, en ik doe alles wat ik kan om mijn kinderen veilig te houden.' (7)

Xander

) DEBKA
(2) DEBKA
(3) DEBKA
(4) DEBKA
(5) Jerusalem Post
(6) Ynet News
(7) Ynet

.

III SLOT
Om de eigen binnenlandse problemen te verdoezelen, geen beter remedie dan ergens, liefst zo ver mogelijk van huis, een frisse vrolijke oorlog te lanceren. Zelfs al duurt du-ie maar een paar dagen, en volgens Reynders, zelfs een paar uren. Allez, dat is toch de bedoeling.  Unckle Sam doet het, Great Old England aan handen en voeten gebonden, volgt en Tuinkabouter Hollande zal het eens uitleggen, sè. en het ding slaat met de vuistjes op tafel.
De mensen waren zo al een beetje de fopspenen van zowel de voorstanders als van de tegenstanders van WO II vergeten. Nu worden scheepsladingen nieuwe fopspenen, leugens en anti-leugens aangevoerd die wereldwijd dagen en nachten lang de rokerige café-zalen zullen doen zinderen. De beste toog-strategen zullen met allerlei hulpmiddelen zoals bierviltjes en stylo’s, weer de oorlog in hun voordeel kunnen doen ombuigen. De raketten zullen bij bosjes de lampen van de plafond schieten, als ze tenminste niet door afweerraketten worden neergehaald. Boem!  
En er zal duizendvoudig meer lijden en sterven zijn dan in de vorige oorlog. Allah akbar! Zij maar gerust!
Vroeger gingen we kaarsjes branden in de verduisterde kerken, als de bombardementsvliegtuigen overvlogen, op weg naar het Ruhrgebiet. We zullen niet eens gedurende enkele nano seconden in onze doodstrijd kunnen rekenen op de 75 dagelijks verse maagden in Allahs schoot. Want wij zijn inderdaad slechts ongelovige kafirs…
*
Andere tijden, andere meesters.
En onze Leiders, vol van gloriol? Net als in ’40, in groep verdwenen met de Noorderzon? Naar veiliger oorden, zoals dat heet.
*
O Ja! ’n Wespen Fluisteraar denkt zich de Messias van zijn zwarte stamgenoten. In 1963 gaf Dominee King ’n donderspeech die de VRT de allerbeste aller tijden heet te zijn. Moet wel. Want even later verhief de later vermoorde J.F?. Kennedy (U weet wel, de brave huisvader en be(v)rijder van de beeldschone Marilyn Monroe) de Amerikaanse negers zo goed als in  de adelstand : de blanke Apartheid was vanf dan voorgoed voorbij.
U bent toch ook blij?

 

(**) St Jan-de-Doper was, zegt men, sedert de kerstening van onze gouwen, de beschermheilige van onze parochie St Jan-bij-Ieper waar ik ben opgegroeid. Op de zondag na zijn naamfeest was dan de jaarlijkse kermis, waar wij als opgroeiende jeugd, danig van profiteerden, ware daar niet altijd weer die eerste schooldag, de volgende morgen…. Verre herinneringen aan de zwiermolen en veel toeters en bellen, meer is er niet overgebleven, want sedert de fusie (1967) is er zelfs geen Gemeentehuis maar, en zijn die  van ‘t’ Steedje zoals we ze noemen, de baas gaan spelen.

*

Geschreven door AABEE via Digitalia








 


 

Geen opmerkingen: