vrijdag 30 augustus 2013

1481 - ONTWAKEN ONDER DE PRE SHARIA


.

1481 - ONTWAKEN ONDER DE PRE SHARIA

.

Het Pipo Kanaal ipv het Albertkanaal?

 

Als het dan toch ooit zover komt, laten we samen de zonnekant zoeken in het leven …..

.

I) INLEIDING
In ons land is er, bericht GVA als enige (?) die triomfantelijk met overslaande stem van emotie, in opperste staat van gelukzaligheid, een ‘Intrculturele Dialoog’ geweest, waarin gesteld werd, dat het stilaan tijd wordt dat de Kafriaanse Woestijncultuur van moord en doodslag de onze komt vervangen. Die is tot op de draad versleten, ouderwets en helemaal niet langer geschikt voor onze progressieve Linkxe Wereldverbeteraars. Daarenboven moet dat laatste laagje Christelijk vernis verdwijnen. Rooms Katholieke kerken trekken geen volk meer, en zelfs de kathedralen azijn geldverslindende monsters die zo rap mogelijk uit de skyline moeten verdwijnen. Minaretten zijn zoveel sierlijker en ze verbeelden smal en lang of kort en dik, zelfs onder de lange tabbaarden, de pure ongerepte macht van het mannelijk meesterschap. Ze doen denken aan het martelaarschap en aan de beloning daarvoor hierboven, zoals het likkebaardend beschreven staat in de Schriften.
De zijtak van deze Interculturele dinges, meer bevoegd voor Brood en Spelen, werd ondertussen bevoegd verklaard voor de exclusiviteit in de verdeling van subsidies ‘van Overheidswege’, in de sport- en amusementswereld.
Uit erkentelijkheid voor bewezen diensten, wordt Kawouter Beke uit het Limburgs bronsgroene eikenwoud en Grote Baas (!) van het Christen Werklozen Verbond, aangesteld tot Algemeen Bestuurder van alle werklozen organisaties en werklozenkassen van het land, met recht op een goed pensioen voor alle aangeslotenen. Al die dingen kunnen wel veranderd worden, eenmaal het Kalifaat definitief is gevestigd, en uit de pietrol-landen niet alleen de pietrol, maar ook de orders komen.
Vermits er na deze drie voorlopige ingrepen gaan Vrije Burgers, en al zeker geen nijvere werkers meer zullen overschieten, wordt overwogen om aan te sluiten bij de EurArabische Liga, voor de invoer van de nodige slaven-lijfeigenen. Voor het organiseren van compleet ingereichte harems met inhoud, wordt het nog te vroeg geacht en moet de bevloking maar vrede nemen met het afsluiten voor de Immam van ‘tijdelijke huwelijken’ Over de uur-tarieven daarvoor kan geen betwisting ontstaan, want die zijn voor heel Het Vierde Reich dezelfde.

.

II MIDDEN

Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen geen wettelijke feestdagen meer

.

$08/11/'10 Binnenland Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen verdwijnen als wettelijk betaalde feestdag. In de plaats komen andere dagen die aangepast zijn aan de multiculturele samenleving. Dat staat in de aanbevelingen van het pas gepubliceerde eindrapport van de Interculturele Dialoog, dat dinsdag werd aangeboden aan minister van Gelijke Kansen Joëlle Milquet (cdH).

Om na te gaan hoe de verschillende culturen in onze samenleving kunnen worden geïntegreerd, startte de regering in 2008 een "interculturele dialoog" op. Die leidde tot een rapport met een reeks aanbevelingen. Uitgangspunt is dat discriminatie absoluut verboden moet zijn en dat de meerderheid in de samenleving zich binnen redelijke grenzen moet aanpassen aan de verzuchtingen van minderheden om hun integratie te bevorderen. Wat stelt het rapport voor?

 

* Op school mag de hoofddoek vanaf de laatste drie jaren van het middelbaar onderwijs gedragen worden. Tot dan blijft hij overal verboden. Maar in het hoger onderwijs moet het altijd kunnen, ook bij de overheid. Alleen niet bij het gerecht, de politie en het leger.

* Om meer mensen uit minderheden aan het werk te krijgen, moeten de overheid én privébedrijven die openbare aanbestedingen willen krijgen, werken met tijdelijke quota. Dan worden mensen uit etnische en culturele minderheden bij gelijke bekwaamheid bij voorrang benoemd.

* Momenteel verplicht de wet iedereen tot redelijke aanpassingen voor gehandicapten. Zo moet de NMBS haar perrons toegankelijk maken voor blinden en rolstoelgebruikers. Maar die verplichting tot redelijke aanpassingen moet ook kunnen voor culturele en religieuze minderheden. Zo valt niet in te zien waarom werkgevers moslims niet zouden toelaten om hun gebeden te zeggen, als dit mogelijk is binnen het werkschema. Vrouwen, die door vrouwelijke artsen willen behandeld worden, moeten dat ook kunnen laten doen. De klinieken moeten daarvoor zorgen, behalve bij spoedopnames.

* De verplichte feestdagen worden aangepast aan de multiculturele samenleving. Blijven nog als verplichte feestdag: 1 januari, 1 mei, 21 juli, 11 november en 25 december. De rest vervalt. Er komen ook drie nieuwe verplichte niet-religieuze feestdagen: de Internationale Vrouwendag (8 maart), de Internationale Dag tegen het Racisme (21 maart) en de Werelddag van de Culturele Diversiteit (21 mei). Daarnaast mag iedereen twee "vlottende feestdagen" kiezen. Over de feestdagen van de Gemeenschappen (11 juli bv.) zegt het rapport niets.

 

* Ritueel slachten van offerdieren moet onverdoofd kunnen blijven gebeuren. Anders wordt de godsdienstvrijheid geschonden.

* Het ontkennen of goedpraten van àlle volkerenmoorden moet strafbaar worden, niet alleen die op op 6 miljoen joden door het naziregime.

* Namen van straten die mensen uit de voormalige kolonies kwetsen (zoals bv. de Leopold II-laan) moeten worden verwijderd.

.

 

III SLOT
Geen tunnel, of er is licht aan het einde. In Centraal Italië is er nog een verarmde landbouwstreek, die plaats biedt aan een paar miljoen initiatief-rijke Vlamingen. De streek is doorheen de jaren ontvolkt geraakt, maar de lucht is er overwegend blauw en de zon schijnt er elke dag, terwijl wat rest van de oorspronkelijke bevolking best met onze volksaard overeenkomt. Desnoods na een paar glaasjes vino bianco van eigen makelij. Hier wordt dagelijks in praktijk gebracht wat de 1ste Communist ter wereld zo’, 2.000 jaar geleden heeft gepredikt. Zie de vogelen des hemels en de lelies op het veld : voorwaar voorwaar ik zeg U, zelfs Koning Salomon in al zijn heerlijkheid, ging niet gekleed als een van hen.
*
Maar terzake. We staan dus daar waarvoor het Vlaams Belang al bijna 50 jaar lang heeft gewaarschuwd en waarvoor het door ‘de Leiders van het Land’ werd uitgespuwd. De ontkerkelijking heeft de rest gedaan en ook daar zijn ‘de Leiders’ uit kortzichtigheid mee in de fout gegaan. Geen van he heeft willen inzien, dat waar goede vruchten worden uitgeroeid, er zeer vlug onkruid in de plaats komt.
Misschien moeten we de goede kant van deze situatie beter helpen belichten. Dergelijke berichten komen namelijk juist op tijd in voorbereiding van de komende verkiezingen. De ‘vox populi” zal dus kunnen oordelen over de teleurgang van ons volk en onze welvaart. En over de verantwoordelijken daarvoor, waarvan in de media dag na dag meer en meer de loftrompet wordt gestoken.
Ondertussen zijn er wel al moslim-scholen, rijzen de mosketen als puitenstoelen uit de grond, eisen de ziekenhuizen tweetalige verpleegsters Vlaams/Arabisch en moeten de patroons en/of de gevangenissen aparte ruimten voorzien om 5 x per dag te kunnen ‘bidden’ als beesten, kont omhoog, kop in de richting van de Grote Zandbak.
O, dat van die ‘afgestelde hoogdagen’ is, ik weet het, voorlopig maar een papieren vliegertje dat wordt opgelaten. Misschien komt er alleen maar een bijkomende 13de Betaalde Hoogdag v/h Suikerfeest : iedereen content, uitgenomen de patroons. Maar daar kan, in een socialistisch land, toch over onderhandeld worden…. Magnette heeft al de voorzet gegeven : net als bij Grote Broer Hollande, werktijdverkorting met behoud van loon.
*
Met vuile voeten er door gaan?
Dat wordt heel zeker binnenkort nog de enige uitweg. Kijk, sè, ik ga seffens nog een kaarsje branden voor St Franciscus. Die liep hier ooit rond in de geburen, waarbij zijn nog jonge benen Broeder Ezel bijna niet meer konden dragen. Danig was hij versleten van leven in de natuur. Dat kaarsjel zal een signaal zijn, dat onze Italiaanse buren-boeren ons zeer nabij zijn. En wij hen.
 Salve!
 
Pssst
Dat Blauwbaard Leopold II uit het straatbeeld verdwijnt, zou wel mooi meegenomen zijn. Maar waarom niet ineens alle Coburgers, alle ruiterstandbeelden en alle voor Vlamingen hinderlijke namen en afbeeldingen doen verdwijnen? Albert Kanaal wordt Pipo Kanaal, de Boudewijn  Sluis wordt de Houten Klaas Sluis. Waarlijk, dat onderwerp is stof voor dè quizvraag van de eeuw!

Geschreven door AABEE via Digitalia








 


 

Geen opmerkingen: