zaterdag 31 augustus 2013

1483 - EEN BLIK DOOR DE OPEN POORTEN VAN DE HEL


.
Zaterdag 31 augustus
Zon 6u55-20u30
H Paulinus van Trier
.
1483 - EEN BLIK DOOR DE OPEN POORTEN VAN DE HEL
.
De Schreeuw (Edw.Mirch)
 
De islam komt er aan…
.
I) INLEIDING
Met een  brede grijns op zijn zwarte apensmoel opent Satan de deuren van zijn heiligdom voor een inkijk. Nee, geen sulfer en pek, zoals in de verhaaltjes, maar brandend fosfoor midden een speelplaats vol joelende kinderen. Overal dansende duivels en heen en weer schietende onzichtbare cyber-stralen met boodschappen van pure haat en tegen-haat.. Het einde der tijden is nabij?
Wij, in onze veilig gewaande cocon overspannen met communicatie-mogelijkheden, zijn ons maar amper bewust dat we allemaal, met ergens ter wereld één simpele druk op ergens een knop, zo doof en blind zullen worden als Pygmeeën in de ontoegankelijke regenwouden van Zuid Amerika. Zelfs onze GPS, de I Phones en de beeldschermen zullen uitvallen als  coma-patiënten die voorgoed de ogen sluit. R.I.P.
*
Geen probleem. De islam zal ons wel redden…Daar staat, voor zij die het overleven, Sadam Houssein Barack Obama borg voor.
.
II MIDDEN
Rebellen erkennen verantwoordelijkheid voor chemische aanval Damascus
*
Saudi Arabië dreigt Rusland met terreuraanslagen - 'Aanval op Syrië begint zaterdag' - Israël dreigt met tegenaanval op Damascus
Syrische rebellen in Ghouta, een voorstad van Damascus, hebben tegenover Associated Press journalist Dale Gavlak toegegeven dat ze verantwoordelijk zijn voor de chemische aanval op 21 augustus in Damascus. Om een voorwendsel te hebben om militair in te grijpen geeft het Westen echter nog steeds president Assad de schuld.
'Uit talloze interviews met artsen, inwoners, rebellenstrijders en hun gezinnen blijkt dat velen geloven dat bepaalde rebellen via de Saudische inlichtingenchef prins Bandar bin Sultan chemische wapens hebben gekregen, en verantwoordelijk waren voor de (dodelijk) gasaanval,' schrijft Gavlak.
Chemische aanval een 'ongeluk'
Rebellen vertelden tegen de AP-journalist dat ze niet goed getraind waren in het omgaan met chemische wapens en hen zelfs niet werd verteld wat voor wapens dit precies waren. Het lijkt er dan ook op dat de wapens oorspronkelijk waren bedoeld voor de door het Westen gesteunde, aan Al-Qaeda verbonden terreurbeweging Al-Nusra.
'Wij waren erg nieuwsgierig naar deze wapens. Helaas gingen sommige strijders niet goed met deze wapens om, en veroorzaakten explosies,' gaf een militant genaamd 'J.' toe. Een andere vrouwelijke strijder, 'K.', valt haar bij. 'Ze zeiden niet wat voor wapens dit waren en hoe we ze moesten gebruiken. We wisten niet dat het chemische wapens waren. Dat hebben we nooit kunnen bedenken.'
Wapens en salaris uit Saudi Arabië
Abu Abdel-Moneim, de vader van een rebel, vertelde Gavlak dat zijn zoon twee weken geleden aan hem vroeg wat voor wapens hij van zijn meerderen moest dragen. Hij beschreef een buisvormige structuur en voorwerpen die op enorme gasflessen leken. Abu Ayesha, een Saudische agent, zou de wapens aan de rebellen hebben geleverd.
Volgens Abdel-Moneim zijn de wapens in een tunnel ontploft, waardoor 12 rebellen de dood vonden. Gavlak schrijft tevens dat meer dan 12 geïnterviewde rebellen toegaven dat ze door de Saudische regering worden betaald.
VS liegt opnieuw
Mocht het verhaal van de AP-journalist worden bevestigd en wereldkundig worden gemaakt, dan blijkt dat de VS inderdaad opnieuw gelogen heeft met zijn 'onontkenbare feiten' dat Assad achter de chemische aanval zat. Gavlak is een zeer geloofwaardige bron; hij is al zo'n 20 jaar Midden-Oostencorrespondent voor Associated Press, één van de grootste en belangrijkste persbureaus ter wereld.
Saudi Arabië dreigt Rusland met terreur
Over de grote rol die Saudi Arabië speelt in het Syrische conflict hebben we al vaak geschreven. De Saudi's steunen met geld en wapens de Al-Nusra/Al-Qaeda rebellen, die Assad omver willen werpen en Syrië in een islamitische Shariastaat willen veranderen. Eerder deze week bleek dat de Saudi's Rusland hebben bedreigd met terreuraanvallen op de Olympische Winterspelen in Sochi, als het Kremlin weigert zijn steun voor Assad op te geven. 'Ik geef u de garantie dat we de Olympische Winterspelen volgend jaar zullen beschermen. De Tsjetsjeense groepen die de veiligheid van de Spelen bedreigen staan onder onze controle,' zou prins Bandar tegen president Putin hebben gezegd.
Komende dagen besluit over aanval
De regering Obama zou vandaag 'definitief' bewijs leveren dat Assad verantwoordelijk is voor de chemische aanval, ondanks het feit dat hoge Amerikaanse officials tegenover de New York Times hebben toegegeven dat er geen directe aanwijzingen zijn dat Assad de boosdoener is. De kans is groot dat Obama op grond van het valse bewijs besluit om in de komende dagen, maar mogelijk al vanavond of morgenochtend, het bevel geeft voor een beperkte aanval op Syrië.
Israël dreigt met aanval op Damascus
Volgens de Israëlische journalist Amir Mizroch, werkzaam bij Israël Hayom, zal de aanval op Syrië morgen beginnen, op het moment dat de VN-inspecteurs het land hebben verlaten. Net als bij de oorlog tegen Libië zullen er in eerste instantie alleen kruisraketten op militaire doelen worden afgeschoten. Daarnaast zou Israël via Russische kanalen aan Assad hebben laten weten dat Damascus zal worden aangevallen als hij het waagt vergeldingsaanvallen op de Joodse staat uit te voeren. Hierdoor zou zijn regering ten val kunnen komen (2).
 Xander
III SLOT
…/…
Angela Kane, de hoog VN-vertegenwoordigster voor de Ontwapening die de experts vergezelde, had Syrië vrijdag al verlaten. Zij zou vandaag verslag uitbrengen bij VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon in New York.
../…
een "gelimiteerde en begrensde actie" om het regime van de Syrische president Bashar al-Assad te straffen
…/…
Buitenlandse Zaken John Kerry zei gisteren dat het vertrek van de VN-experts de deur opent voor een eventuele interventie.
…/…
 Volgens Washington kwamen minstens 1.429 mensen om het leven, onder wie zeker 426 kinderen, bij de gifgasaanval vorige week. De VS zeggen "duidelijke" en "overtuigende" bewijzen te hebben dat die aanval het werk was van het Syrische regime. .
*
Dat zijn dus de laatste loodjes. Frau Merkel wil ineens niet achterop blijven. Ze blameert Rusland en China omdat die niet meewerken. De eerste raket is dus zo goed als door de kerk.
Toppunt is wel, dat Al Quada blijkbaar nu de bondgenoot is van Obama….
Het begint U misschien ook te dagen, waarom Uncle Sam  na 9/11 toen echt geen wraak heeft genomen door een paar atoomdingetjes te gooien recht in het hart van de daders. De USA had die schurken en hun duivelse ideologie nodig om zich ten gepasten tijde Meester te maken van de  Blauwe Planeet….Eenmaal een zwarte moslim-president in het zadel, zijn we nu zo ver.
Of heeft iemand een andere uitleg?
Geschreven door AABEE via Digitalia

Geen opmerkingen: