dinsdag 31 mei 2016

3416

3416 - LIEVER OPGEBLAZEN DAN LEEGGEZOGEN
*
*
Dat was het spandoek dat een van de al te vurige supporter van Rudy the Beast (ABVV) eigenhandig meedroeg in de ‘Vakbondsactie’ van februari 2016. Bij deze ‘Liever opgeblazen’ stond daar uitdrukkelijk bij ‘door ISIS’ (want de achterban is niet altijd zo slim) dat zulks door de Moslims - de ISIS – beter kon, dan de burgerplicht na te komen en die te vervullen, in te zetten voor onze welvaart.
Voor leeuwen als DeLeew telt immers maar alleen het eigen privé-welzijn, en de rest kan de pot op. Sociaal democratisme eindigt immers waar de Christelijke Naastenliefde begint.
Wat houdt hen dan tegen om op de rails te gaan liggen? Is veel goedkoper dan die rails met de treinen er op, in onderaanneming door Mislims in de lucht te laten blazen. Maar de volgende uren had de man zich al bedacht. Niks de lucht ingeblazen worden, dat vond hij na enig reflectiewerk, veel te ingrijpend. Jammer.
Als de topman van de Sossen dat niet gezegd heeft, dan heb ik deze lijnen ook niet geschreven. En ga dus over tot de zorgen van deze nieuwe dag.
We schrijven, net als iedereen, Donderdag 26 mei 2016. Het Internet is nog altijd stoof en dom. O sorry, daar moest gestaan hebben doof en stom. Maar in een democratie moet men kunnen schrijven en zeggen wat men wil. Het stomste eerst, zoals DeLeeuw. En laat het nu precies dat soort mensen zijn, die denken het Land te kunnen leiden. Waar op kop van de stoet als Leiders iedereen vooraan meeloopt, zodat er geen volgers meer overschieten.
De Tjeven, waar de 800.000 Arco-sclachtoffers nog altijd niet gesproken hebben, halen nog amper 13% in de peilingen. Als die straks, als het doordringt dat ze hun geld definitief kwijt zijn, de deur achter zich dichttrekken, dan kunnen die meteen ook het licht uitdoen. Want 800.000 stemmen verliezen is veel méér dan 10%. Onder nul gaan, dakannie. Dus is het Amen en uit.
Ook voor het land Coburgia is het dan meteen bekeken en kan der vergetelheid en de anarchie beginnen. Met Naamse vrijwilligers die de vakbondskassen en de buerzen der Burgers komen leegplunderen. Met Blauwhelmen in de straten van Bruxellabla-bla.
Bij een splitsing van de ziekteverzekering zou het remgeld in Vlaanderen kunnen afgeschaft worden. Of zou aan alle Vlamingen een gratis hospitalisatieverzekering kunnen gegeven worden. In beide gevallen zou er nog voldoende geld overblijven om in één klap de wachtlijsten in de zorgsector op nul te brengen.
*
T’en doet, ’t en doet. Dat Internet moet kapotter dan kapot zijn geweest. Zelfs mijn eigen zoekmachine wil niet meer zoeken. Check eerst Uw verbindingen, zegt die. Maar die zijn er niet. Er is zelfs geen ‘aarding’ maar alleen een ‘stroomverlies schakelaar’. En als ik die uitzet, zitten we meteen in het Leenroerig Tijdperk, want dan is er geen stroom meer. De Gorpd(Italia) komt hier deze namiddag dicht in de geburen. Misschien dat die de draad kunnen opnemen en terug inhaken?
*
*

Geen opmerkingen: