dinsdag 31 mei 2016

3418

*
*
*
*
Even geduld. Er staan belangrijke personages te wachten in de coulissen. En nog maar eens is het dat verdomde Vlaams Belang die ‘Het Bestel’ in zijn hand op het potteke zet. De reuk is bijna niet te harden. En daar gaat het gordijn naar omhoog.
Wel wel, wie we daar hebben! Van Istendaler is weer daar, en nog wel duivelachtiger dan ooit. En zie: als een Profeet doet hij zijn mond open en sprak, zeggende… zie titel. Soevereiniteit, waar is da goe voor? Wa koopte daarmee?
Elders las ik, dat een opgerolde ‘terreurcel’ in Koekeville s/Escaut ‘een knoppeke wilde doen’ om o.a. Filip De Winter als kufar ‘mee te nemen’. Echt waar, die dingen bestaan niet alleen, ze hebben zelfs een naam! Vroeger speelden de jongeren met de knikkers, nu knikkeren de jongeren met mensenlevens. Met dank hiervoor aan de Sociaal Democraten, de zogezegd ‘Christelijken’ zowel als de zogezegde Niet-Christelijken, die ons dat gelapt hebben. Een hele ‘verrijking’, als U het mij vraagt.
Die ‘verrijking’ is in opdracht van Europa, en nu deze hint verondersteld gekend is, kunnen we verder gaan met ons verzet. Daarbij nog eens dik onderstreept, dat de modale Burger onze mening deelt. Dat bewijzen de peilingen, en dat bewijzen de pré-revolutionaire toestanden die Slinkx in heel het Avondland organiseert. Omdat ze onherroepelijk de dag zien naderen dat wij hen gaan domineren, i.p.v. zij ons, met twee vernietigende wereldoorlogen in de laatste 100 jaar, en een derde in het verschiet. Want wat anders betekenen al die aanslagen over de hele wereld?!
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Wij willen België niet opheffen om het te vervangen door de EU, een België in het groot en dus een nóg bureaucratischere, ondemocratischere en duurdere moloch.
*
*
In de hierboven aangeboden link vindt U er alles over. De daaruit gelichte volzin zegt er alles over.
In wijlen de USSR en later ook in de DDR, het thuisland van Frau Märkel, moet het er net zo zijn aan toegegaan. Alleen misschien wat gewelddadiger, zoals nu bij Erdogan in Turkije. Een aanpak die ook bij de EU.SSR niet lang meer zal uitblijven. Het verzet wordt nu reeds (denk aan Trump in Amerika) als ‘populistisch’ aan de kant gezet, zodat straks alle populisten gemakkelijk zouden kunnen opgepakt worden. Ook daarvoor hadden de Duitse Nationaal Socialisten onder Hitler een vaste term: de N.N. de 2 rode hoofdletters die op elk dossier in de rechter bovenhoek voorkwamen, voor hen die na een schijnproces, dienden te verdwijnen in... Nacht und Nebel. Socialisten zijn meesters in het vertroebelen. Ook nu. Want deze Nationaal Socialisten zijn geen Socialisten, maar... Nazi’s.
Stamt het ‘een knoppeke doen’ trouwens niet een heel beetje sterk uit dezelfde hoek? Het klinkt zelfs een beetje zoals ‘’n kaartje leggen’, de laatste ontspanning voor nutteloze eters? Een pracht van een eufemisme, voor het opkuisen van de ‘vergrijzing’. Noch bloemen noch kronen. Op (datum) vertrekt het Bejaardentehuis Saint Joseph als geheel om een kaartje te gaan leggen in Neuswhitz.
Voilà. Weer zoveel middelen vrijgemaakt voor de Azijncrisis.
*
Men weet altijd waar men begint. Maar nooit waar men eindigt.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: