woensdag 1 juni 2016

3424

*
*
*
Invoegen AUB
*
*
En na het de-radicaliseren, volgt dan het herradicaliseren. En zo kunnen we bezig blijven.
En neen, als hoge uitzondering, wil ik het niet hebben over die andere ‘religie’ die alleen maar de brutale imitatie is om onder de mom van religie onze landen te veroveren. Bloedloos als het kan, bloeddorstig als het moet.
Hier wil ik het deze keer hebben over de ‘Meldpunten’ waar gespecialiseerd personeel de kandidaat-veelplegers bij staan om deze af te kicken.
Die hulpverleners zijn gediplomeerd in de criminaliteit en stellen nu hun kennis en ondervinding ter beschikking, om de uitwassen van deze indrukwekkende vergaloppering, beheersbaar te houden. Iedereen crimineel is, tenminste op dit ogenblik niet haalbaar. Dus moet er getemporiseerd worden.
Daarom ook dat al die ‘Meldpunten’ bemand (en bevrouwd?) worden door kenners. Die daarenboven alleen de Taal van Allah spreken, schrijven en gehoorzamen. Geen pottenkijkers, die hun woorden verkeerd zouden kunnen uitleggen.  
Die telkens het woord ‘inbreken’ valt, zouden denken dat er daar nopens advies wordt verstrekt, daar waar het gaat om preventie. Het vak vergt immers veel vakmanschap en mensenkennis. Zodat onschuldige nachtwandelaars niet verward worden met moeials van de vertegenwoordigers van de Wet.
Zorg verlenen aan jongeren die zorgbehoevend zijn van in de moederschoot, omdat ieder dikkopje dat de strijd wint, genetisch bepaald is. Het staat hem (of haar) in de ziel geprent, daar waar een Christen door het Doopsel het eeuwigdurend merkteken van het Geloof in de ziel meekrijgen.
Het is, zoals wijlen Winston Churchill ooit stelde, moeilijker om hondsdolheid uit een hond weg te krijgen, dan om zo iemand op de rechte weg van de geleidelijkheid te houden.
De gevangenissen zitten nu al overvol, zodat straks nog de Gebedshuizen zullen dienen ingeschakeld te worden.
*

*
*
GEPLUKT BIJ
’n Collega.
*
Het Deradicaliseringsproject van de Vlaamse Regering
*
Als onderdeel van het deradicaliseringsproject is er het Aanspreekpunt Deradicalisering. Scholen kunnen er terecht met vragen over radicalisering. Het aanspreekpunt functioneert sinds januari 2015 en werd al 700 maal geconsulteerd, aldus onderwijsminister Crevits. Zij wijst op de preventieve rol van het onderwijs bij het tegengaan van radicalisering (en de moslimouders?).

Een ander onderdeel van het project is het Netwerk van Islamexperts. Het netwerk is een team van islamleerkrachten, imams en islamconsulenten (allen moslims!), onder leiding van imam Khalid Benhaddou. Zij voeren discours in scholen tegen radicalisering en beantwoorden vragen over extremisme en radicalisering.
*
*
Oei. Zat ik me daareven toch wel in het verkeerde straatje. Och, eigenlijk is dat voor mij net hetzelfde. Criminelen komen er echt voor uit, de beoogde soort voorlopig niet.
Maar opgelet, we leven in de verkeerde wereld. Criminelen worden met verlof gestuurd, omdat een tweede soort criminelen niet meer wil werken. En als we kijken naar de Moslimwereld, dan zijn wij de kufars, de Ongelovige Honden, die zo snel als mogelijk moeten uitgeroeid worden.
En het ergst is, als we dat durven zeggen wat we zien, horen en voelen, zijn wij de slechteriken. Want racisten.
Moslimmers zijn niet zo teergevoelig als wij. Hun stelling is: zo gauw het kan, de kop af. En daarmee doef!
Dan waren de Hitlerianen toch nog een stuk menselijker. Zij moordden wel aan de lopende band, maar deden dat met klasse. Moslimmers daarentegen! Alleen durft de Moslim Executieve nog een wedstrijd uit te schrijven voor makers van horror-video’s over openbare terechtstellingen.
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: