donderdag 2 juni 2016

3430

***
Vrijdag 3 juni 2016
Zon 5u33-21u49
H Chlotilde
*
*
*
*
Stel U even voor: we schrijven 1938-1939 en er wordt duchtig voor de oorlog tegen ons geoefend door groepen jonge Duitse opgefokte heethoofden, onder het oog van onze Politie. Overal de Internationale Pers, maar onze bloedeigen Media zwijgen daarover in alle talen.
De feiten spelen zich af in Trois Ponts, voor het derde jaar op rij. Dit jaar wordt het ‘Kamp’ vroegtijdig geruimd, wegens te nat. Wel is er verschillende keren ‘gebeden’ en ‘vergaderd’ om naar Arabische toespraken te luisteren. Andere tijden, andere personen.
Neen, ook ik had dat toen niet normaal gevonden, maar wat doe je ertegen? Toen waren het bloeddorstige Socialisten die hoogstens samen met de barbaren aan de overkant van de grens, het… socialisme gemeen hadden. Niets om zich over ongerust te maken dus.
Enfin, in deze Bananen Republiek is iedereen vrij te doen of te laten wat hij wil. Boze Socialistische stakers saboteren daar in de omgeving het Spoor op grove wijze, er wordt een beetje geprotesteerd omdat BDW hen vakbond-terroristen noemt. De pakbonden zeggen dat ze zoiets afkeuren. Justitie dreigt op te treden, maar er gebeurt niets. Kortsluiting op de sporen, met stroom van meer dan 12.000 Volt, ach kom: het was maar om de Regering te treiteren en tot aftreden te dwingen.
Oei Oei! Was het even vergeten, Coburgia is een Socialistisch land dat al meer dan 2 jaar voortsukkelt met een regering waarin de Socialisten geen poot aan de grond hebben. Vandaar de sabotage om 12.000 Volt op de sporen te zetten.
*
Maar deze bijdrage gaat over de voorbereidende fase van de ISIS-inval in ons Land. Jonge Moslim-strijders die ronduit bloedige ervaringen willen opdoen, reizen vlot heen en weer naar hun oorlogsgebieden. En voor de ‘thuisblijvers’ worden oefenkampen ter plaatse ingericht.
En weer is daar het Vlaams Belang, als een roepende in de woestijn. Om het met de woorden van BDW, de schoonmoeder van deze Regering, te zeggen: naar het VB wordt in geen geval geluisterd. BDW zal ze zelfs verketteren als leugenaars, als die verkondigen dat het morgen weer dag wordt.
Gaat met zo’n soldaten maar eens naar de oorlog.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
De vijand is overal in het land
*
Twee maanden na de bloedige jihad-aanslagen in Brussel: moslims houden paramilitair trainingskamp in de Ardennen
Filip Dewinter: “Terwijl de overheid geld uitgeeft aan deradicaliserings-cursussen, worden in de Ardennen islamitische radicaliseringskampen georganiseerd met het salafisme als leidraad.”
“Moslims worden niet alleen tot jihadist opgeleid in Irak of Syrië, maar ook in de Ardennen vlakbij Brussel.”
Afgelopen weekend organiseerde ‘Halal Events’ ‘Ardennen 3.0’. Een bus werd ingelegd vanuit Nederland alsook vanuit Antwerpen om jonge moslims (alleen mannen) naar de Ardennen te vervoeren. Op foto’s (zie bijlage en links hieronder) is te zien dat dit een paramilitair trainingskamp is waar tactisch wordt getraind met echt uitziende wapens en camouflagepakken.
Ook is de salafistische imam Remy Soekirman er, die als ‘eregast’ komen spreken. Soekirman komt uit Nederland, studeerde in Medina (Saoedi-Arabië) en wordt door de Nederlandse staatsveiligheid bestempeld als een salafist. Hij komt uit de stal van de Moslimbroederschap en maakt jonge moslims rijp voor het accepteren van de maatschappelijk en moreel verwerpelijke sharia. Soekirman is bekend van het islaminstituut Dar-al-Ilm, organisator van salafistisch getinte islamcongressen met haatpredikers als sjeik Khalid Yasin (een warm voorstander van het Saoedische strafrecht), Haitham al-Haddad (sharia-prediker, Joden- en vrouwenhater) en Bilal Philips (Qatar), die door de VS werd beschuldigd van betrokkenheid bij de bomaanslag op een van de WTC torens in New York in 1993.
Ook de vorige jaren konden zulke jihadkampen ongestoord in de Ardennen plaatsvinden. Het Vlaams Belang is verbolgen over het feit dat twee maanden na de bloedige jihad-aanslagen in Brussel, moslims in dit land blijkbaar ongestoord voor het zoveelste jaar op rij een paramilitair trainingskamp met de salafistische haatideologie als leidraad kunnen organiseren. Donderdag a.s. zal volksvertegenwoordiger Filip Dewinter hierover Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op de rooster leggen.
De affiche vindt u via deze link; foto’s vindt u hier én als bijlage.
Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang
*
*
Och, zegt Jan Jambon d’ Ardennes, het zijn maar een soort van boy-scouts die stoer willen doen. Geen aandacht aan besteden. Want dat soort zogezegd ‘militaire trainingen’ zijn zonder voorwerp. Tegen wie zouden die dan wel oorlog willen voeren? In Coburgia worden die gepamperd als kostbaar nieuw bloed om ons bevolkingscijfer op peil te houden.
Het enige wat ambetant is, zijn al die vreemde namen. Onze Staatsvuiligheid, die getraind was om het Eigen Volk Eerst te bespioneren, geraakt niet wijs uit al die vreemde namen. En wat meer is, die spreken Arabisch en dat is bij zijn weten nog altijd geen verplicht vak op school. Vergeet ook niet, dat die gasten allemaal zo sterk op elkaar gelijken!
Neen, neen Meneer DeWinter: wat U doet is puur haat zaaien en racistische prietpraat van populisten verkopen. Dat daar zijn een voor een brave gasten, die geen vlieg kwaad doen. Ze zouden zoals hun vaders zeggen, zelfs nog geen appel stelen die niet van hen is.
Over de Heilige Bedotplicht van Islamisten, heeft niemand ooit gehoord in het Parlement.
Wedden dat het Rood Kruis die trainingskampen nog verzorgt met fris bronwater van Spa?
Spa en SP-a, dat zijn immers twee handen op één buik. Ook niet te vergeten, dat FN Herstal daar in de geburen ligt en die ene fabriekswacht zal wel als medeplichtige te boek staan…..
*
De Burgemeester van Trois Ponts :
‘De plaatselijke politie ging ter plaatse om een oogje in het zeil te houden, maar kon niks illegaals vaststellen. De burgemeester zegt dat mogelijke extremistische dreigingen zijn lokale bevoegdheden overschrijden, en vraagt dat de minister van Binnenlandse Zaken dergelijke activiteiten opvolgt’.

(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: