donderdag 2 juni 2016

3430

*
*
*
*
Arabieren, het is algemeen gekend, zijn meesters in de misleidingstactiek. Het is gewoon hun tweede natuur, en dank zij Amerika, die hen de hand boven het hoofd houdt in de wereld der brandstoffenprijzen, hebben zij er nu de middelen voor.
Om oorlog te voeren zijn er, benevens chaos in het te veroveren gebied, manschappen én wapens nodig. Dank zij het doorzicht van de Verlichte Grote EU-Verstanden hebben zij zelf gezorgd voor de aanvoer van nieuwe strijders, die de naam hebben gekregen van ‘bootvluchtelingen’. Verspreid over Europa liggen er tal van geheime munitie-depots die per container zijn aangevoerd. Af en toe wordt er zo eentje ‘ontdekt’. Die dan opgeruimd wordt. Waarna het dossier geklasseerd (en vergeten) wordt.
Breng die twee samen (manschappen en wapens) en U beschikt over het meest gevreesde invasieleger ter wereld. En de reserve-divisies zitten in de buiken van hun vrouwen.
Het wachten is aldus alleen nog op de geschikte gelegenheid om het signaal (per Amerikaanse satelliet!) voor de aanval. Die kan best gelanceerd worden, als de tegenpartij, wij dus, zoveel mogelijk ontwricht is.
En wat is daar het meest geschikt voor, want militair-strategisch van geen enkel belang? De totaal versnipperde dienstensector. Want in ontelbaar vele private handen. Daar weten de stedelijke taxi-bedrijven alles van.
In het begin ziet alles er onschuldig uit. Een beetje opschudding wegens zwart werk en belastingontduiking. Maar daar wordt snel een mouw aangepast, en Uber wordt, mits een paar kunstgrepen, toegelaten.
En dan komen, eenmaal de kust vrij, de Arabieren om het hoekje kijken….
Ha ja, denkt U dan: het ‘Openbaar Vervoer’ (dat op zijn eigen al ’n warboel is) wordt om de haverklap gesaboteerd door de terreur & pakbonden. Dat loopt gesmeerd, want nergens is er privé-bestuur. Alles is in handen van de raddraaiers die de USA-Globalisatie politiek steunen.
De samenleving ondertussen wordt bedolven onder de tennis, het voetbal, de wielerkoersen, de festivals en de volkskermissen, dat er geen tijd meer overblijft om op z’n qui-vive te zijn.
*
Dat is wat er zich heden ten dage onder Uw ogen afspeelt.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Saudi's pompen 3,1 miljard euro in Uber
*
San Francisco (2014) ©AP

Het staatsinvesteringsfonds van Saudi-Arabië investeert circa 3,1 miljard euro in online taxidienst Uber. Volgens het bedrijf is het de grootste investering tot nu toe.

De waarde van het digitale taxibedrijf, dat met zelfstandige ondernemers werkt, ligt daarmee op omgerekend 55,9 miljard euro. In vergelijking met een vorige waarde-beoordeling is dit bedrag gelijk gebleven, meldde Uber woensdag.
Saudi-Arabië wil niet enkel in de olie-industrie investeren en zoekt daarom andere projecten of bedrijven om te financieren. Als onderdeel van de deal krijgt topman Yasir Al Rumayyan van het investeringsfonds een plek in de raad van bestuur van Uber
*
*
Kijk, opportuniteiten grijpen is inderdaad een wezenlijk onderdeel van elke gezonde economie. Maar als de prooi daarmee dichter in Uw bereik komt, is dat twee keer prijs voor hetzelfde geld.
Ben ik nu een eenzame oude zeurpiet die zijn dagen vult met kankeren en vitten? Ja, ik ook heb die indruk. Maar verdorie het is niet anders!
Deze slachterij kan misschien nog wat gedempt en uitgesteld worden met in Amerika een nieuwe President die de lont uit het kruitvat dooft. Misschien dat de Poet ondertussen vooruitgang boekt om de Arabieren buiten te concurreren op de markt van de fossiele brandstoffen. Liefst zonder wapengeweld daarbij. Als daarboven nog de Turkse geitenneuker kan op afstand gehouden worden. Als de EU eindelijk een deftig Bestuur krijgt. Als de zon blijft schijnen, en de wereld blijft draaien om dezelfde as… ja dan. Heel misschien. Tegen het jaar blok, als de uilen weer beginnen praten….
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: