zondag 5 juni 2016

3435


***
Zondag 5 juni 2016
Zon 5u32-21u51
H Bonifatius
*
*
*
*
Het doel heiligt de middelen. Egoïstischer er kan het niet. En hoe meer overal al deze dingen de waarheid wordt gezegd, hoe luidruchtiger de Waalse furie Onkelinx, kleindochter van een oorlogsmisdadiger, omhoog gaat. Daar hoorde ik in ‘Villa Politica’ van de voorbije week, zoals dat ook ten eeuwigen dage in de notulen van de Kamer bewaard wordt. Vandaag wilde stakingen met zware materiële sabotage, morgen wilde overal te lande ‘wilde’ stakingen met standrechtelijke executies en lynchpartijen. Alles is goed voor de Roden om terug in de vetpotten te geraken.
En dat is dan de ‘Sociaal Democratische’ Partei’, de SDP van de laatste Sossen en laatste Tsjeven, erger dan de SD (Sicherheust Dienst) van de S.A. de Sturm Abteiling van de NSDAP, de Nationaal Socialistische Arbeiders Parti Deutschlands van wijlen Adolf Hitler.
Zij gingen vooraf in al hun betogingen, en sloegen alles uit de weg wat hen voor de voeren kwam. ‘SA marchiert’, zo zongen ze daarbij, en lieten een spoor van bloed en murw geslagen kijkers achter zich. Elio di Rupo, als President van het Internationaal Socialisme op kop: het zou niet hebben misstaan. Enfin, de gewone gang van zaken bij een 1 Mei-stoet der rode Kameraden waar een beetje bezieling in steekt. Eenzelfde mensonterend fenomeen dus als bij de Nieuwste Bezettingsmacht der Internationale Globalisten die Europa dag na dag binnen wandelt: de wreedaardige Islam onder zijn vele verschillende gedaanten.
De grootste gelijkenis tussen die twee duivelsvormen (Islam en Socialisme) is het barbaars geweld en de loense achterbaksheid. Slinkx, schots en scheef en weg met de kleinburgerlijke gezelligheid. Het Rijk de Twee MM (de M²) is nakende: Marx en Mohammed.
Maar niemand roept om wapens, noch om hulp.
U hoeft zich alleen La Onkelinx voor te stellen, met een SS doodskop-kepie op de kop, in een open Mercedes uit de jaren ‘40, die roepend en scheldend een stoet Vlaamse dwangarbeiders voortjaagt naar de strafkampen.
Och, laat het mij nogmaals op hun Gents zeggen; ‘Ge moet hunne kameroad zin, of ze sloan op joen muile’. En, als dat niet helpt, wordt U afgevoerd.
*
De kleine Laura, de vrouwelijke versie van Leon DeGrelle.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Levensgevaarlijke' sabotage op Belgisch spoor: "Treinen hadden kunnen ontsporen"
*
Een daad van ernstige sabotage is vandaag vastgesteld op het spoornet in Bergen. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel. Daardoor ontstond het risico dat een trein zou ontsporen, hekelt Infrabel. De spoornetbeheerder zal een klacht indienen.
Besturingskabels werden met opzet verbroken, waardoor de controle verloren ging over een wissel.
"Dat kan leiden tot levensgevaarlijke situaties, maar gelukkig werd het probleem tijdig ontdekt", aldus Infrabel-woordvoerder Fréderic Petit. Het probleem werd snel ontdekt en een technische ploeg kon het vannamiddag verhelpen.

Vanochtend was er ook een incident in Statte, in de provincie Luik, waar een signalisatiepaneel weggehaald werd en een trein daardoor een bovenleiding beschadigde.
Sinds het begin van de spoorstaking zijn op het Waalse spoornet al verschillende daden van sabotage gepleegd.
*
*
‚In München steht ein Hoch Braun Haus’…Zo zongen de SS-leden, ter ere van het Hoofdkwartier van hun Führer. Mits een kleine aanpassing kan deze tekst gebruikt worden door de Parti Scandale:
A Mons il y la Capitale Mondiale pour le Scandale…. Muziek zoals de Marseilleise: allons les enfants de la Patrie, le jour de gloire est arrivé.
Alleen vrees ik voor hen, dat die dag van glorie eerder voor ons, Vlamingen, zal zijn. Want die Rode armoezaaiers doen niets anders dan hun eigen ruiten ingooien.
Dat is niet alleen al vele jaren mijn bloedeigen besluit, maar ook dat van de commentaarstem op Teevee die Villa Politica besloot: de kloof tussen Vlaanderen en Francofonia is inderdaad – tot spijt van wie ’t benijdt - definitief on-overbrugbaar geworden.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: