zondag 5 juni 2016

3436

*
*
Hoog tijd dat de ‘Man in de Straat’ tot de vaststelling komt, dat de Islam in oorlog is met al onze landen
*
*
Bij de Jos, een goede vriend en bovendien uit het allerbeste hout gesneden, lees ik vandaag, dat wij de facto in oorlog zijn met de Islam. Dat is inderdaad de nagel op de kop, maar meteen ook een beetje the Thong Wring. De juiste vaststelling is, dat de Islam op hun eigen geslepen achterbakse manier in oorlog is met ons. Geniepig, zoals voorgeschreven door hun ‘Geloof’. Met daarbij meer en meer bloedige aanslagen, tot ze denken sterk genoeg te zijn om de Macht te grijpen. Aldus deze ons opgedrongen oorlog. Terwijl onze Leiders niet alleen daarin berusten, maar er integendeel dapper en even achterbaks en geniepig aan meewerken. Waarschijnlijk in de (valse) hoop daardoor als wederdienst om in goede en in kwade dagen in de kaas te kunnen blijven zitten.
En op wie moeten we nu kwaad zijn? We hebben dat soort ‘Leiders’ zelf gekozen en we herkiezen ze of hun kinderen telkens opnieuw. Omdat ze iedere keer weer anders spreken, dan ze achteraf uitvoeren. De O zo Christelijken roven en bestelen zelfs hun eigen trouwste aanhang. De ‘C ‘ in hun naam staat al lang niet meer voor ‘Christelijk’, maar voor ‘Crimineel’.
Waar is de tijd, dat de Bisschoppen een ‘Herderlijk Schrijven’ van op de Preekstoel lieten voorlezen in de zondagsmis, dat stemmen voor de VolksUnie en niet voor de CVP een zware doodzonde was!
Alleen de ‘Kleine Onderpastoor van te lande’, ‘de lagere Clerus’, stond op de barricaden voor hun eigen Vlaamse mensen. Daarvan is onze generatie waarschijnlijk een van de laatste generaties die zulks kunnen getuigen, want we sterven uit. Maar een volk zonder verleden is een volk zonder toekomst. Dat is wat in onze Jeugd moet blijven voort leven. Wij geven de fakkel gewoon door, want Vlaanderen zal nooit vergaan.
Met respect denk ik daarbij terug aan mijn Priester-Leraars in de colleges. Die liepen tussen onze rangen, toen wij in een grote troep studenten, toegesproken werden door Mgr Lamiroy; de Bisschop van Brugge. In ’t Frans. Besloten met een paar onverstaanbaar gestamelde volzinnen, zoals we die nog dagelijks moeten aanhoren van der Coburger Sjarel Michel.
*
En nu zijn onze Colleges ‘Gemengd’, worden er binnenkort lessen gegeven in ’t Arabisch aan schuwe gesluierde menselijke schaduwen en aan lang gerokte haatbaarden met slagersmessen in hun zakken.
Het crapuul in de voetsporen van Olio di Poepo, in afwachting, beheerst al de straten. Ze ‘staken’ tegen de Regering, die ze, net als bij de Zuiderburen, zelf hebben gekozen volgens ons democratisch regime.
Wetten, door hun eigen Grote Verlichte Verstanden in elkaar gefezeld in donkere achterkamertjes, worden maar aanvaard als het ze goed uitkomt. Zie de Wet Major, die is al jaren VERBODEN door hun eigen EU, maar hier her- en her-onderhandeld om die toch maar te kunnen behouden. Fundamenten van onze economie worden overhoop geredeneerd, als het hen uitkomt. ‘Beleggen’ wordt (achteraf) uitgelegd als ‘Sparen’. Zodat het verlies op de Belastingbetaler zou kunnen worden afgewenteld. Want, toen ‘hun banken’ uit grootheidswaanzin failliet gingen, hebben ze het geflikt dat de appeltjes tegen de dorst van hun ‘spaarders’ met belastinggeld konden worden terugbetaald. Tsjeven en Sossen: ze krabden elkaar rug tegen de jeuk.
Juist, Jos, voor ‘racist’ worden versleten, is, net zoals ten tijde van de Boerenkrijg der Brigands, een ere-titel geworden. Daarom wordt hij meer en meer vervangen door het woord ‘Populist’. Iemand die goedkoop succes wil boeken. Maar hadden ze die naam niet best voor zichzelf blijven voor behouden?
*
Hoelang nog laten wij ons als een kudde schapen naar de slachtbank leiden?
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Examens tijdens de Ramadan...
Is dat goed te verteren?
*
Het verzoek kwam van Denk-kamerlid Tunahan Kuzu. In Groot-Brittanië en België gaan namelijk al stemmen op om bij de planning van de centrale examens rekening te houden met de Ramadan. Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) wees dit resoluut van de hand. Met een religieus feest dat maar liefst 31 dagen duurt, is het lastig plannen. Tijdens de vastenmaand mogen gelovigen tussen zonsopgang en zonsondergang niet eten, drinken, kwaadspreken, roken en geslachtsgemeenschap hebben

Volgens de de 34-jarige Kuzu is uit onderzoek van de Vrije Universiteit gebleken dat de vastenmaand een slechte invloed heeft op de prestaties van scholieren. Wanneer de eindexamens in deze maand vallen, scoren zij slechter.
Verplaatsen

Maar Dekker ziet geen mogelijkheden en noodzaak in het rekening houden met de Ramadan qua examenplanning. De staatssecretaris stelt voor het om te draaien: scholieren kunnen ook de vastenperiode verplaatsen. "Er zijn leerlingen die dat doen."
Dekker vervolgt: "In Nederland komen zeer veel religies voor die elk op zich wel ergens gedurende het jaar dan wel op meerdere momenten - naast de wettelijk vastgelegde feestdagen in Nederland - religieuze feest- of gedenkdagen kennen. Het is ondoenlijk na te gaan of er hierdoor negatieve uitkomsten ontstaan op de onderwijsuitkomsten. Op lokaal niveau kunnen scholen daar rekening mee houden, maar bij centrale examens is dat niet mogelijk."
*
*
Het Vlaams Belang heeft, in een moment van verstrooidheid, de leuze gelanceerd ‘Aanpassen of opkrassen’. Of die weg dezer vergissing aangehouden wordt of niet: het bewijst alleen dat de Partij zich al min of meer heeft neergelegd bij de Moslim Invasie die al als ge-institutioneerd aanvaard wordt. Bij de Islam past alleen het woord ‘Opkrassen’. Want ‘aanpassen’ wil op termijn alleen maar zeggen, dat wij ons zullen moeten aanpassen aan hen.
Het valt weer niet op, dat Coburgia bij de eersten is, om uit te zoeken, hoe het onze toekomstige Meesters naar de zin te maken. Ze krijgen niet alleen al op onze kosten een Hogere Opleiding dan ze waard zijn en die hen in eigen land zou onthouden worden, ze stelen zelfs de kansen van onze eigen jongeren.
Voor hun Ram Madam daar bovenop nog mooiere kansen bieden, zou wraakroepend zijn.
Als de Islammers Madammen willen Rammen, moeten ze maar, Erdogan achterna, woestijngeiten gaan neuken. Kunnen de Rode Geloofsbroeders ondertussen nog zorgen voor “kiendsjesgeld” voor dat soort van nageslacht.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: