maandag 6 juni 2016

3437


***
Maandag 6 juni
Zon 5u31-21u52
H Norbertus
Sint-Norbert werpt een warme blik op d’erd
*
Vandaag, niet alleen ‘De Langste Dag’ van 6 Juni 1944 van de landing in Normandië, maar tevens de maand met de langste dagen en de kortste nachten.
Stel U voor: het was een heroïsche strijd van de Goeden tegen de Slechten, waar die twee heden ten dage de beste vrienden zijn, om terug in een verbeterd soort Hitlerisme, ‘verrijkt’ met een ferm deel woestijncultuur, te hervallen. ‘Agge mo leut êt’, wist Godfried Bimans zaliger. ‘En als het maar goed opbrengt’, voeg ik daar aan toe.
Ja Ja, de Ideale Wereld bestaat niet, tenzij in statu nascendi…..en daarom duurt het vechten voort.
*
*
*
*
De nummers der verdoemenis gegrift in elke ziel en o, de opperhuid van de linker onderarm.
Dit markeringssysteem werd tot ieders tevredenheid uitgetest in de jaren ’40-’45 in door de (Duitse) Socialisten op hun tegenstrevers in de werkkampen. Het was relatief goedkoop, zoals nu de ‘chip’, on-uitwisbaar en het kan daar waar nodig, mee opgestookt worden. Het liet geen sporen na en dus diende er ook geen nutteloze administratie voor gevoerd te worden. De toenmalige Leiders, ook al Verlichte Grote Verstanden, dienden niet eens hun handen vuil te maken. De rook door de schouw was zelfs goed voor het milieu.
De wereld gruwde toen dat bekend werd gemaakt, maar doet het ondertussen al vele jaren zelf. Onder de grond stoppen is veel te ouderwets, te Christelijk en kost ook veel te veel geld. Opstoken is zelfs een heel nieuwe industriële tak van de economie geworden. Zwaar gesubsidieerd is die zelfs zeer winstgevend geworden.
Enfin: U ziet het plaatje en weet wat U te wachten staat. Of dit te zien heeft met Het Einde der Tijden, weet ik niet. Maar het is in ieder geval een deel van Hitlers ‘Endlösung’. Waarbij het wel tot nadenken stemt, dat wijlen J.F. Kennedy, de latere ‘Democratische’ President van de USA, ooit te kennen gaf, dat A.H. het grootste genie ooit was geweest. Maar dat dit pas algemeen in de hele wereld zou erkend worden, als de haat eenmaal was geluwd.
Me dunkt dat we, onder de mom dat de welvaart eerlijk moet verdeeld worden, goed onderweg zijn. Daar waar de juiste weg deze is, dat welvaart niet moet herverdeeld, maar verdiend worden. Dit wil zeggen dat iedereen in de mogelijkheid moet gesteld worden om zich te verbeteren, zonder dat de gebraden kippen hen in de mond vliegen. Want hierna zou niemand nog kunnen zeggen, zoals de heethoofden van de SD, dat... eigendom diefstal is.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
*
Brussel wil straks alles weten wat u online doet, welke contacten u heeft, welke sites u bezoekt, wat u koopt, etc. – Estland als voorbeeld: Burgers kunnen daar nu al geen toegang krijgen tot bankrekeningen, gezondheidszorg en openbaar vervoer zonder ID-bewijs met ingebouwde chip

Of dit, zoals sommige christenen denken, echt het begin van het ‘teken van het Beest’ is valt nog te bezien. Wat wel duidelijk is dat de EU streeft naar absolute en totale controle over alle burgers.
*
Zoals we eerder schreven besloot de EU vorige week om samen met Facebook, Twitter, Google en Microsoft ten strijde te trekken tegen alle niet politiek-correcte pagina’s en berichten, en deze als ‘hate speech’ binnen 24 uur weer te verwijderen. Brussel zet zijn zinnen zelfs op totale controle over het internet, en wil voor iedereen een elektronisch ID-bewijs invoeren. Daarmee zal de vrijheid van meningsuiting en ook de online privacy definitief tot het verleden behoren, en zal alleen nog door de EU goedgekeurde propaganda worden toegestaan.
De totalitair regerende Europese Commissie heeft onder leiding van de uit Estland afkomstige Andrus Ansip een conceptdocument laten opstellen waarin wordt voorgesteld een elektronisch ID-bewijs in te voeren, waarmee Brussel werkelijk alles te weten kan komen over wat u online uitvoert: welke sites u bezoekt, wat voor berichten u plaatst, welke contacten u heeft, waar en wat u koopt, enzovoorts.
Natuurlijk wordt het plan niet als zodanig voorgesteld, maar verpakt met mooi klinkende argumenten. Zo zal een elektronisch ID-bewijs een einde maken aan al die lastig te onthouden verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden, die sowieso een veiligheidsrisico zouden vormen (* dat klopt enkel indien u zoals zoveel mensen een makkelijk te kraken wachtwoord kiest zoals ‘1234’, de naam van een van uw kinderen, etc.).
Estland als voorbeeld: ID bewijs met microchip geeft toegang tot bijna alles
Internetters moeten zich in de toekomst overal online kunnen identificeren met erkende ‘papieren’ zoals ID-kaarten of bank- en creditcard pasjes. Het komt er dus op neer dat de EU alles wat u online doet wil gaan koppelen aan een officieel overheids’document’, een (electronisch) ID-bewijs. Online anonimiteit zal daardoor tot het verleden behoren.
Het is niet toevallig dat de Europese Commissie een official uit Estland als leider aanstelde. Dat land heeft volgens eigen zeggen namelijk het verst doorgevoerde ID-systeem ter wereld. Alle burgers zijn daar reeds verplicht hun ID-bewijs met ingebouwde chip te gebruiken voor toegang tot bijvoorbeeld de gezondheidszorg, bankrekeningen, online persoonlijke gegevens bij de overheid, het afsluiten van abonnementen en het openbaar vervoer (2).
Ultralinks verbond tegen vrijheid van meningsuiting en soevereiniteit
Het internet ID-bewijs zal hoogstwaarschijnlijk gebruikt gaan worden om de zojuist officieel geworden gezamenlijke EU/Facebook/Twitter/ Google/Microsoft aanval op de vrijheid van meningsuiting te handhaven en intensiveren. Brussel wil bovenop de al bestaande nationale wetten toezicht gaan houden op de inhoud van websites, pagina’s en berichten.
Daarvoor wordt onder andere de ‘Trust & Safety Council’, waar ook feministische en islamitische groepen in zitten, gebruikt. Iedere conservatieve en/of vrijheidslievende burger voelt dan al op zijn klompen aan wat als ‘haatspraak’ gekenmerkt zal worden: alles wat niet overeenkomt met het ultralinkse globalistische wereldbeeld, wat onder andere bestaat uit het opheffen van alle grenzen, het overdragen van nationale soevereiniteit aan superregeringen en uiteindelijk zelfs een Marxistisch-socialistische VN-wereldregering, een ‘herverdeling’ van de welvaart van noord naar zuid, en onbeperkte massale moslimimmigratie naar Europa. (3)
Volledig digitaal betaalsysteem vervulling Bijbelse profetie?
Begin mei berichtten we over een ‘geheime’ bijeenkomst in New York met meer dan 100 topmanagers van banken, beurzen en bedrijven. Die bespraken de snelle invoering van een volledig digitaal betaalsysteem, waarmee al het contante geld binnen afzienbare termijn moet gaan verdwijnen.
Het is daarom niet verwonderlijk dat christenen die nog steeds geloven dat het beruchte ‘teken van het Beest’ zoals in het Bijbelboek Openbaring wordt voorzegd een – al dan niet geïmplanteerde - microchip is, van mening zijn dat de vervulling van deze profetie nu heel dichtbij is.
Xander
(1) Infowars
(2) E-Estonia
(3) Bloomberg (via Infowars)
*
*
De afbeelding bovenaan is Het Beeld van het Beest, en meteen –in een andere vorm - ook The Beast dat door de Dikke van Diksia bereden werd. Niet toevallig smijt deze apocalyptische voorspelling zijn schaduw ver voor hem uit. Bede dan ook onderstaande tekst goed te bewaren, want de tijden zijn nakende. Het zal ons zelfs onmogelijk gemaakt worden om nog met elkaar te communiceren, want blogschrijvers en bloglezers zullen bij de eerste transporten horen, die afgevoerd zullen worden met beestenwagons. Per spoor en zonder sabotage deze keer, recht naar de vernietigingskampen.
Enfin, U noch ik zijn voorlopig niet ‘gechipt’ en is Bruxellabla-bla-bla onbewust van ons bestaan….
Opmerking: het zou misschien wel voorzichtig zijn, om onze sporen in de ether uit te wissen, want Big Brother heeft – bij monde van het Clinton Wijf -een lange arm….
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: