maandag 6 juni 2016

3438

*
*
Wandelende vuilbakken: de toekomstige kledij voor onze vrouwen en meisjes…
*
*
Vuilnisbakken zijn heel wat sterker dan hun plastic soortgenoten. Duurder ook, ja maar quasi onverwoestbaar en vooral minder-schadelijk voor het milieu, wat mooi meegenomen is. Eerst kopvodden toelaten, dan deze verplichten, en het Rijk van Allah is – op onze kosten - weer wat groter geworden. Met vrouwen als ‘Staal zonder Waarde’ alleen nodig – liefst met volle buiken - voor de voet- en penis-verzorging van de Heren der Schepping
Moslims-karakters gedragen zich overal ter wereld als Absolute Meesters, in de zin zoals bedoeld door de Franse Revolutie. Denk maar aan de eeuwige reputatie van een zekere Dokter Guillotin. In naam van de woestijn-versie van Broederlijke Gelijkenis en Zusterlijke ‘Vrijheid’ hanteren ze het mes van hun ‘Geloof’. En met medeplichtigheid van de Rode ‘Democraten’, bedotten ze zelfs onze Rechtbanken.
Onze Dames lopen toch ook, in naam van dezelfde Vrijheid, losjes in bikini door de straten van hun steden?
Schuldige nalatigheid of opzettelijke medeplichtigheid: (schrappen wat U niet graag hoort): de Hitleriaanse verdwazing al een feit zijn, mocht Donald Trump of Marine Le Pen niet slagen in hun ‘Landing’ zoals de Geallieerden dat wèl deden op 6 Juni 1944 in Normandië. Het was weliswaar wegens het slecht weer op het nippertje, en ook een beetje door sabotage aan Duitse kant. Maar het bracht mee dat het Duits Socialisme tijdelijk verliezende partij, even later als een verheerlijkte Globale Beweging Europa en Amerika samen terug naar de afgrond heeft geleid.
Voeg daarbij, dat een ongeluk nooit alleen komt, en U zit meteen midden in de Heilige Oorlog tegen ons allemaal.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
Belgische regering wil vrijheid werkgevers afpakken ten faveure van islamitische hoofddoek: Vlaams Belang legt minister Reynders op de rooster
*
Barbara Pas: "Hoe haalt de Belgische regering het in zijn hoofd om werkgevers niet de vrijheid te willen gunnen om de regels te bepalen in hun eigen bedrijf?"

"Knettergek: nu het EU-Hof voor de verandering eens stelling inneemt tégen hoofddoekdracht en dus tegen de islamisering van onze samenleving, gaat Belgistan zich juridisch inspannen om bedrijven te verplichten om een vrouwhatend en totalitair symbool van de islam op de werkvloer toe te laten."

Moslima Samira A. werd door G4S Secure Solutions ontslagen omdat ze weigerde om tijdens haar diensturen haar hoofddoek uit te doen. Ze daagde G4S Secure Solutions voor de rechter: 'juridische jihad'. De rechtbank en de arbeidsrechtbank van Antwerpen gaven Samira A. in eerste en tweede aanleg ongelijk. Ook het Hof van Justitie van de Europese Unie liet het gezond verstand laten spreken: de advocaat-generaal van het Hof stelt dat een werkgever zijn werknemers mag verbieden een hoofddoek te dragen.
De Belgische regering, altijd op de eerste rij om slaafs elk waanzinnig dictaat van een van de totalitaire EU-instellingen uit te voeren, verzet zich in dit hoofddoekdossier echter tegen het EU-Hof. Ze bewijst daarmee dat haar islamofilie nog net iets zwaarder doorweegt dan haar eurofilie, twee oikofobe dogma’s die doorgaans - maar dus gelukkig niet in dit dossier - hand in hand gaan.
Volgens recent onderzoek van hoogleraar sociologie Ruud Koopmans van het Berlijnse Centrum voor sociaal-wetenschappelijk onderzoek (WZB) is de hoofddoek "de beste voorspeller van moslimfundamentalisme". Inderdaad, is er een gemeente in België waar procentueel meer hoofddoeken worden gedragen dan in jihad-broeinest Molenbeek?

De islamitische sluier, geheel of gedeeltelijk bedekkend, symboliseert de seksuele onrijpheid en onverantwoordelijkheid van moslimmannen, beschermt hun gevoel van superioriteit en verhindert dat ze volwassen worden en zichzelf leren te beheersen (zie de Hadith). Dat in de islamitische cultuur aangerande en verkrachte vrouwen doorgaans als dader in plaats van als slachtoffer worden gezien, is het zieke gevolg. In 1923 schreef Hoda Shaarawi geschiedenis toen ze in Egypte, als symbool voor de bevrijding van de vrouw, voor de ogen van de media haar hoofddoek afgooide. Hoe haalt de Belgische regering het in zijn hoofd om zijn middelvinger op te steken naar de vele miljoenen onderdrukte vrouwen in de islamitische wereld, die hun leven zouden geven om zonder islamitische sluier door het leven te kunnen gaan?
Vrijwillig gesluierde vrouwen, zoals wellicht deze Samira A., maken nogal ostentatief duidelijk dat ze een hekel hebben aan de vrijheid in de westerse samenleving. De Franse filosofe Elisabeth Badinter: "Eigenlijk misbruikt u democratische vrijheden door ze in stelling te brengen tegen de democratie. Of u het nu uit ondermijning doet, uit provocatie of uit onwetendheid, het echte schandaal is de klap die u uitdeelt aan al uw onderdrukte zusters die de dood riskeren om eindelijk van de vrijheden te kunnen genieten die u zo veracht" (Le Nouvel Observateur, juli 2009). Hoe haalt de Belgische regering het in zijn hoofd om zich sterk te maken voor een dergelijk misbruik van democratische vrijheden?

Federaal parlementslid Barbara Pas zal hierover minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders op de rooster leggen.
Sam van Rooy, Fractiemedewerker
*
*
Ja, inderdaad. Naarmate de pedanterie van de Moslims groter wordt, groeit onze afkeer. Hun ware bedoelingen worden zelfs niet meer bedekt beoefend. Het is al van vroeger bekend: vragen wordt eisen, en eisen wordt bevochten met Kalasjnikovs. Wie zich tot hiertoe als ‘gematigd’ voordeed, kiest nu de kant van hun klaroendragers.
In de Kamers kunnen onze voormannen en voorvrouwen wel eens een kat een kat noemen, maar zoals Barbara Pas deze week daar zei (en niemand die verpinkte!), er wordt niet eens geluisterd. Daar heeft men het veel te druk om elkaar uit te schelden.
Gelukkig zijn daar de positieve peilingen. En al worden ze zoveel mogelijk doodgezwegen of geminimaliseerd: ze liegen er niet om. Aan het einde van de rit wenken de zegebogen, waar we op zegewagens rijdend, met TVG-snelheid, zingend onze Toekomst tegemoet gaan.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: