maandag 6 juni 2016

3439

*
*
Parti du Travail de Belgique
Eerst de feiten, dan de profijten
*
*
Laat bovenstaande naam PTB even bezinken, en U ziet onmiddellijk de tegenspraak in de boodschap. Een PTB die zijn sprekersrecht om juist niet te moeten werken, op straat zoekt.

Hieronder integraal een stukje overgenomen bij Guvaal. Zo hoort U het eens van een ander. Daar past alleen, anders dan bij de letters PTB, een diep stilzwijgen bij, en een binnensmonds gemompeld ‘Capito’, zoals men zegt in Italia. Bij zijn tekst heb ik alleen, zwart omrand als een doodsbericht, het logo gezet van deze PTB, die Waalse PvdA, een ander duivelsjong uit het communistische koekoeksnest.
Digitalia heeft dus de bal mis geslagen: de politieke polarisatie in Coburgia gaat dus niet richting centrum-links, maar naar extreem Slinkxs, Schots en Scheef. Ik had als redelijk schepsel Gods, eerder verwacht dat er een soort fusie zou gekomen zijn, tussen de uitgeleefde Tsjeven en de op sterven na dode Sossen. Wat beter past in de SD-strategie van een beetje enerzijds en een ander beetje anderzijds. Maar in plaats van noch mossel noch vis, wordt gekozen voor een echt fossiele ideologie, een soort Dinosaurus-leer van de soort die de wereld ooit bijna heeft verzwolgen. Moedertje Rusland weet er alles van, maar is daarna wel als een Fenix uit haar as verrezen. Rusland is, met Poetin, en land geworden van echte mannen met ballen aan hun lijf, en geen verwijfde Mietjes die alleen kunnen staan zwaaien met hamer en sikkel, twee dodelijke wapens tegen de vrede. Kapot slaan, of sikkelen wat boven de maaihoogte komt.
Ik had gedacht, dat men bij die twee schaduwen van zichzelf, de SP de CVP tenminste konden rekenen of in voorkomend geval, toch tellen tot tien. Samen hadden ze nog tegen de 20% kunnen zitten om aldus samen te wegen op het beleid. Ze zijn dus nog stommer dan gedacht. Want hoe flauwer Linkx wordt, hoe sterker de Onafhankelijkheid nadert…. Want nu hebben ze het bedje gespreid voor een Vlaamse meerderheid die hen wèg zal regeren. En dat is maar goed ook. Straks zijn die woelmakers Voorgoed verdwenen tussen de bladzijden van de Geschiedenisboekjes.
*
Net zoals het gezond verstand de mensen weghoudt van het levensgevaar in de Moslim-landen, zo zal voor altijd Francofonia in het geheugen gegrift staan, als een land met doodsgevaar.
Ik zie voor mijn ogen nog altijd die hoogspanningsmasten met de opschriften als weerlichten, (om beklimmers te ontmoedigen?) met de woorden ‘Levensgevaar’. Heb ik nooit begrepen: hoe kan LEVEN nu gevaarlijk zijn? Volgens mij had men daar veel explicieter moeten zetten: ‘Doodsgevaar’. En d-t is wat vanaf dit voorjaar geldt in Francofonia: gevaar om bij verder samenhokken en al zeker bij hen als toerist de deur plat te lopen, doodsgevaar.
Dinosaurussen zuigen niet alleen het bloed uit onze aderen, ze vermalen met hun grote kaken onze Ziel, ons Lichaam en onze Welvaart..
*
*
GEPLUKT BIJ
*
Waalse en andere problemen
*
   In Wallonië kunnen ze nog eens een week met de trein rijden (*), daarna misschien weer niet meer. Wat ze ook niet zullen kunnen is zich deze week met de auto op de autosnelwegen verplaatsen. Dat worden weer Waalse autostopwegen, nu Waalse vrachtwagenchauffeurs beslist hebben de snelwegen opnieuw te gaan blokkeren als protest tegen de kilometerheffing en dit ondanks het feit dat ze niet worden gesteund door de nationale overkoepelende sector. Wallonië wordt steeds uitdrukkelijker een streek waar ge beter weg blijft. Snappen ze dat daar nu echt zelf niet?

   Enkele weken geleden had Di Rupo, in zijn hoedanigheid van burgemeester van Mons/Bergen, een einde gemaakt aan de gemeentelijke samenwerking met de MR. Nu blijkt dat hij de vacant gekomen zetel had aangeboden aan de PTB, de Waalse tegenhanger van de PvdA… M.a.w. dat hij bereid was te gaan samenwerken met echte communisten. Hoever moet ge gevallen zijn om tot zo’n wanhoopsdaad te komen en dat dan nog als voormalig federaal premier. De schande werd er trouwens niet minder op, toen bleek dat de kameraden zijn voorstel niet eens accepteerden!

   Di Rupo is niet de enige socialist die het niet meer ziet zitten. Op het Plopsacongres van de SP.a is met ruime meerderheid beslist dat bij een volgende verkiezing de socialistische burgemeesters en schepenen van grote en middelgrote steden in Vlaanderen hun job niet meer zullen kunnen cumuleren met een in een parlement. Dat wordt verkocht als een uiting van progressieve democratie, maar is m.i. alleen ingegeven om wat meer militanten de kans te geven een centje bij te verdienen zolang de partij aan niet meer verkozenen raakt en evenmin aan extra mandaten sinds het ‘soske-shot’ van de huidige centrumrechtse federale en Vlaamse regeringen. Misschien kunnen in de toekomst kandidaten die het niet halen eens gaan solliciteren bij enkele bevriende grootverdieners, die nog mandaten zat hebben, zoals die Labille (PS) met zijn 54 stuks…
*
Als ze niet botsen natuurlijk, zoals vannacht gebeurd is tussen Luik en Namen en waar nog geen uitsluitsel over de oorzaak is op het ogenblik dat ik dit schrijf (00.11 uur)
*
*
Ach, wat is er nog te vertellen over de twee ‘Staatsdragende Partijen’ die Coburgia in de afgrond hebben geregeerd?
In Francofonia regeert de PS alleen nog op straat en zoekt steun bij Marxisten van het zuiverste bloed. Bij ons strooit ze met ‘mandaten’, d.i. vet-betaalde postjes, die worden afgenomen bij de Elite. En neen, dit gaat niet om de postjes zelf, maar om de lieve centen die daaraan verbonden zijn. Ongevraagd passen ze op zichzelf, in een wanhoopspoging om het hoofd boven water te houden, de regel toe van ‘verdeel en heers’. Straks bijten die elkaar de strot af, om een trapje hoger op de ladder te kunnen staan.
Ook de Tsjeven rollen al vechtend over straat. Zie de uitlatingen van Eric van Rampaai aai, een der laatste oude krokodillen van die partij, die afgeeft op de achterban van het ACW die betoogt tegen hun eigen Ministers.
*
En dan gebeurt wat er altijd gebeurt als het Slinkxe schorremorrie haar zin niet krijgt: er vallen doden. Deze nacht was er dat trein-’ongeluk’ rond Hoei, vroeger was dat in Grâce Bereur door Rijkswachtkogels.
Neen, het samengaan met Francofonia is nooit goed geweest voor de Vlamingen, maar altijd werd dit toegedekt met de tricolore verdeelsleutel-liefde van onze welvaart.
De Waarheid heeft er bijna 186 jaar over gedaan, om de leugen te achterhalen. Nu het zover is, moet het ijzer gesmeed worden terwijl het heet is.
De Vlaamse Regering roept per decreet eenzijdig de onafhankelijkheid uit. Ze stopt de ‘transfers’ en start de besprekingen voor de definitieve scheiding.
Want Vlaanderen wil niet mede ondergaan in een poel van ellende. Vlaanderen wil leven.

Net toen dit stukje voltooid werd, kwam het berichtje bij http://blog.seniorennet.be/rechts/ binnen, met de video van ons Barbara die ik vrijdag jammer genoeg niet had kunnen capteren.
Dit VB-Kamerlid besloot haar toespraak met een vernietigende oplawaai aan de PS van Cruella Onkelinx, dat de Parti Scanadale vooral uitblonk in sabotage. Het was goed, nogmaals te kunnen horen, dat de plannen van wijlen SABENA om samen te werken met KLM ook door de PS werden gesaboteerd. Terwijl ondertussen tal van bedrijven konden uitwijken naar Parijs. Om daar belastingen te betalen, zeg ik erbij.
Vooral haar besluit is historisch te noemen, waar ze zegt: als het samengaan niet meer lukt, hou er dan mee op.
Onderstaande link is in te kaderen, om aan de kleinkinderen door te geven over de tijd ‘toen het allemaal nog moest beginnen’...
*

Mevr. Barbara Pas, de turbo onder de TVG-sneltrein van het Vlaams Belang
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: