dinsdag 7 juni 2016

3440

*
Dinsdag 7 juni 2016
Rozenmaand
Zon 5u31-21u53
H Robertus van Newminster
*
*
Met dergelijk Doodsbericht wordt de aanval op onze vrijheid gevierd….. 
*
*
Bij het ‘treinongeval’ in St Georges s/Meuse gaat het niet om sabotage, er zal een vliegje op de sporen hebben gezeten, die de bestuurder te laat of helemaal niet heeft opgemerkt. In Polpsaland La Panne/De Panne ging het helemaal niet om een demonstratie van macht, maar om een Kwebbel de kwebbel die kwebbelde uiting gaf van hun ‘Geloof’.
In St Georges s/Meuse had het hele treinstel in de Maas kunnen kieperen: de plaats was zeer goed gekozen. Wat niet wegneemt, dat er de hele dag aan recuperatie wordt gedaan: echt waar, de spoorbonden zitten er voor niets tussen. Spijtig, zeg ik. Hadden ze er maar tussen gezeten, dan plakten ze nu als vliegen tegen de bumpers….

Vooral niet opvallen, was de boodschap in het pretpark... Een volle trein Moslima-ma’s met zuigelingen aan de borst stappen in Bruxellablabla op de trein, naar een uithoek van West-Vlaanderen, om te tonen wie en wat ze zijn. En ze laten er gaan twijfel over bestaan: ze zijn de soldatska van de Woestijn Profeet die hun zinnen – op hun voorwaarden - gezet hebben op onze welvaart.
Met het misdaadgeld van Jihad en Pietrol huren ze ineens de hele zaak af, en de gewone werkende mens moet toezien met zijn ogen toe.
Walibi? Pari Daiza? Disney Land? Da kanie, want ofwel te onopvallend en te discreet, ofwel te duur en te chique. Het zijn de Vlamingen die ze er met de neus willen induwen. Hier zijn Moslim wijven: niet kijken.
Het werd een feestje, alles naar hun zin, zodat ze volgend jaar terugkomen. Werk aan de winkel dus voor onze Uylenspiegels. Een paar kilo’s jeukpoeder kunnen wonderen doen!
Wedden dat die hun lesje in een enkele keer zouden gesnopen hebben? Zelfs Erdogan zou ermee kunnen gelachen hebben. Hé, ja, zou die kunnen zeggen: nu nog de minaretten bij de blote tetten….
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Mannelijke redders niet welkom op moslima-zwempartij
*
Het zwembad van Plopsaland is zaterdag afgehuurd door een belangenorganisatie van moslima’s, die alleen vrouwen in de buurt wilde. Dat kan niet, vinden sommige organisaties.
Plopsa ging in op het verzoek van de Brusselse vzw Marhaban en kreeg daardoor behoorlijk wat kritiek op de sociale media. Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen denkt dat het park bovendien de wet heeft overtreden. ‘Je mag absoluut geen personeel selecteren op basis van geslacht.’
350 vrouwen en hun kinderen kwamen zaterdag in Plopsaqua zwemmen. ‘Vanuit onze religie mogen we ons niet ontkleden met mannen erbij’, zegt voorzitster Salima Sofiane. ‘Dat is een vorm van zedigheid waaraan we ons graag willen houden. Plopsaqua is vriendelijk ingegaan op ons verzoek. We hebben er een fantastische tijd gehad.’

Ook Plopsaqua is tevreden. ‘De mannelijke redders deden de vroege shift, de vrouwen de late’, zegt algemeen directeur Steve Van den Kerkhof. ‘Ik zie niet in waarom we voor een privéfeestje niet mogen ingaan op de vraag van een klant. Dat doen we ook als er voor een trouwfeest bijvoorbeeld extra veel prinsessen worden gevraagd om op te dienen.’
Toch vindt Liesbet Stevens van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen dat het evenement ingaat tegen de wet. ‘Je mag personeel niet aanwerven of inzetten op basis van geslacht. Op enkele uitzonderingen na, zoals wanneer je een mannequin zoekt voor vrouwenkleren. Daar stopt het.’
Ook het kabinet van staatssecretaris voor Gelijke Kansen Elke Sleurs (N-VA) zegt dat niemand gebaat is bij een gesegregeerde samenleving waarin we ervan uitgaan dat mannen vrouwen alleen maar zien als lustobject. Woordvoerder Jeroen Lemaitre: ‘Religie mag nooit boven de wet staan of boven de antidiscriminatiewetgeving.’

De moslimavereniging trekt zich de commotie alvast niet aan. ‘We hebben al geboekt voor volgend jaar.’
*
*
Zoals U ziet aan mijn woordkeuze, wekken blote vrouwen ook wel een beetje op onze eigen immuun-stelsel. Zodat de idee om alles en iedereen voortaan te versluieren, zin zou kunnen hebben.
Ja Ja, de slogan ‘aanpassen of opkrassen’ heeft uitwerking: wij moeten ons aanpassen aan dat voorhistorisch ‘Geloof’. Om te doen zoals Boer Bavo, de katjes in het donker te knijpen.
Nu nog een ‘Zedenpolitie’ in het leven roepen die zelfs iedere vrouw aan het stuur bedenkt met 100 zweepslagen, en net zoals in Saoud Arabia is kees ook bij ons klaar.
In het communautaire is zonder hulp van de Vlaamsgezinden, ‘the pont of no return’ bereikt. Waar wachten we op om onze klauw uit te slaan en om te brullen dat de tijd van aanpassen voorbij is. De tijd van opkrassen integendeel, die is nog nooit zo dicht geweest.
Ga Ramadammen in Uw eigen landen. Het is meestal voor de tribune, dat zoiets gebeurt en wij Vlamingen, houden niet van tribunespelers.
Wij houden van werken en ons goed voelen. En daar is geen plaats voor pottenkijkers en baasmakers.
*

In de de-briefing van de mannelijke redders bij Plopper de Plop was de leidraad, dat mensen die zich met al hun klederen aan in het water bevinden, voortaan géén drenkelingen meer zijn, en dat men bijgevolg niet moet tussenkomen als ze verdrinken. Laat ze gerust stikken in hun hoogmoed.
Belangrijk 2
Wat is de mening van de Gezondheids Inspectie over de hygiënische omstandigheden? Werd het zwemwater hierna vervangen? Wie draait op voor de kosten hiervan? Wat is de invloed op het Milieu? Op de Volksgezondheid? Werden er geen venerische ziektes verspreid? Zullen andere mensen nu gen aids oplopen? Wat met de menstruatie en de achteruit-ingangen? Werd daar toezicht op gehouden? En door wie? Hadden die Inspecteurs wel de nodige bevoegdheid en/of ervaring?
Allemaal vragen, net als in St Georges s/leuse, waar geen antwoord op zal komen. Want Coburgia zakt in elkaar als een ‘plume’ pudding.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: