vrijdag 10 juni 2016

3450

*
*
Ons vir jou; Suid Afrika
*
*
Voor dat U hieronder leest over de ‘’zegeningen’ van het Zwart Communisme in dat ooit zo heerlijke almachtig mooie land der Vaad’ren, eerst even de Nationale Hymne van daar, die de heerlijke luchten van daar zo dicht bij de Vlaamse luchten brengt. Uit het Zangfeest:
*
Och, aan deze omgekeerde ‘Apartheid’ komt er vroeg of laat ook een einde. Vroeger eisten de Blanken (gezien hun afkomst) bepaalde voorrechten op t.o.v. de Zwarten die er, omdat zij zich daar meestal goed bij voelden, graag hadden bij neergelegd. Na de Bolsjewistische machtswisseling onder Mandela, bevochten deze om zelf in de kaas te kunnen zitten, met machetes, poer en lood de Blanken. Meestal zonder omwegen maar met de dood. En, ongeïnteresseerd, kijkt de Vrije Wereld toe. Hoera, weer was een Beschaafd Land terug gesmeten naar de Oertijd.
De mixte van Slinkxe achterbaksheid en het zaad van een wrede Islamitische veroveringsoorlog: doden, uitroeien, stelen, om zich daarna voor de rechtmatige eigenaars uit te geven van alles wat nog (verwaarloosd) overblijft
Het valt weer niet op, dat vooral het Vlaams Belang nog maar eens de vinger op de zere woonde legt.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Vlaams Belang brengt de Zuid-Afrikaanse ‘plaasaanvalle’ en ‘plaasmoorde’ onder de aandacht
*
Partij legt resolutie voor in de diverse parlementen om de Zuid-Afrikaanse regering op haar verantwoordelijkheid te wijzen.
Afgelopen week was de Zuid-Afrikaanse zanger, acteur, schrijver, filmster en cultuuractivist Steve Hofmeyr te gast in Vlaanderen en Nederland op uitnodiging van Europees Parlementslid Gerolf Annemans en de Europese fractie Europa van Naties en Vrijheid (ENV).
Steve Hofmeyr, een klinkende naam in Zuid-Afrika, was hier om als activist de problemen waar de Afrikaners vandaag mee te kampen hebben in het nieuwe Zuid-Afrika op de agenda te plaatsen. De voorbeelden zijn legio: Afrikanermonumenten worden vernield of verwijderd, het Afrikaans wordt bewust verdrongen op scholen, universiteiten en in de media door de ANC-machthebbers, blanken worden uitgesloten op de arbeidsmarkt en bij overheidsdiensten, enz. Een omgekeerde ‘apartheid’, zo lijkt het.
Het belangrijkste is echter het genocidaal geweld waarvan blanke boeren in het algemeen en Afrikaner-boeren in het bijzonder het slachtoffer zijn, de zogenaamde ‘plaasaanvalle’ en ‘plaasmoorde’. Deze gruwelijke misdaden hebben niet alleen gevolgen voor de naasten van de slachtoffers, maar veroorzaken ook een domino-effect, want vaak is het wegvallen van de bedrijfsleiders de oorzaak van werkloosheid en ontreddering van tal van niet-blanke werknemers en hun gezinnen.
Steve Hofmeyr werd in dit kader ontvangen door de Parlementaire Vereniging Vlaanderen-Zuid-Afrika in het Vlaams Parlement waar hij tijdens een gedachtewisseling sprak over deze problematiek, maar ook over de situatie van het Afrikaans in zijn land. Daarna volgden er ook nog een vertoning van de film ‘Treurgrond’ (die deze problematiek in beeld brengt en met in de hoofdrol Steve Hofmeyr zelf) in Kinepolis Antwerpen en persconferenties in zowel het Vlaams Parlement als het Europees Parlement.
Het Vlaams Belang neemt alvast het voortouw en zal er voor zorgen dat de situatie van de Afrikaners in Zuid-Afrika de aandacht krijgt die het verdient en lanceert in alle parlementen dan ook initiatieven ter zake. Concreet zullen er voorstellen van resolutie ingediend worden om de diverse regeringen rechtstreeks aan te spreken. In deze resoluties willen wij de federale, Vlaamse en Brusselse regeringen oproepen om bij de Zuid-Afrikaanse regering aan te dringen om de Zuid-Afrikaanse samenleving te verlossen van deze ontoelaatbare geweldmisdaden en de angst die ze teweegbrengen bij de landbouwers en hun medewerkers. Wij vragen ook dat onze regeringen de nadelige effecten van deze angstpsychose op de winstgevende productie van landbouwproducten en de voedselzekerheid in Zuid-Afrika onderstrepen.

Barbara Pas zal in het federale parlement minister van Buitenlandse Zaken Reynders ter zake interpelleren.
Bijlage: Voorstel van resolutie teneinde de problematiek van de zogenaamde “plaasmoorde” in Zuid-Afrika aan te kaarten bij de Zuid-Afrikaanse regering, de Europese Raad van ministers van Buitenlandse Zaken en in de schoot van de internationale instellingen waarvan België lid is.
Gerolf Annemans, Europees parlementslid
*
*
De Pers? Die blijft, volgens vaste afspraak, Oost Indisch stom. Vooral de Nieuwe Rode Wereld Orde niet tegen beter weten in, niet tegenwerken.
Dat Zuid Afrika, ooit de ‘Graanschuur van Afrika’ genoemd, na de Blanke suprematie, vervallen is tot een der armste landen van de wereld: who cares. Moh-Bama en zijn bende zullen er wel, tegen contante betaling, hele scheepsladingen diepvriesvlees aan leveren. Om er ten gepasten tijde, de grondstoffen en de natuurlijke rijkdommen als Nieuwe Kolonisatoren die er de vroegere hebben weggejaagd, van weg te slepen.
Zuid-Afrika? Het land van nostalgische ossewâ en de romantiek van kilometer lange rijen huifkarren tegen de horizon… De vroegere ‘Boers”, zijn samen met de varkensmest, ondergeploegd. Voor zover die tenminste ergens in de wildernis werden achtergelaten. En het past, net als in Diksmuide, op de getormenteerde gedenktekens te beitelen
“Hier liggen hun lijken
als zaden in ’t zand.
Hoop op den oogst,
O Vlaanderenland”.
*
En daar stoppen we dan. De Nederlandser Stam van het Broedervolk aan de Overkant van de wereld is alleen nog nostalgie uit het verleden. Het bracht er de Beschaving in de Afrikaanse wildernis, maar is er aan teniet gegaan. Verwacht vooral geen dankbaarheid. Hoogstens zal na 100 jaar het Marxistisch virus er uitgeroeid zijn. Denk aan de USSR en de latere DDR. Daarna kan er, zoals in Rusland, terug aangeknoopt worden met het glorieus verleden en kunnen de oude vriendschapsbanden hersteld worden. Op voorwaarde nochtans, dat daar de pietrol-cultuur ondertussen niet helemaal in de plaatst is gekomen. Zodat ‘die arme Zwartjes’, zoals de rest van Donker Afrika, niet in de klauwen van Mohammed gejaagd worden.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: