zondag 12 juni 2016

3455

***
Zondag 12 juni 2016
Zon 5u29-21u56
H Odulf van Oirschot
*
*
Zo ziet de Overheid de import van de Islam: de ooievaar met de nieuwgeborene….
Maar de cartoonist mocht het lontje niet tekenen….
*
*
De titel hierboven zegt de zaken zoals ze zijn. Het beste voorbeeld daarvan is Mourauxbeek : Slinkxe bovenlaag met een ISIS-fond, of een ISIS bovenlaag met een Mouraux ondergrond.
Er is hoogstens een kleine nuance: het Mouraux-isme is op sterven na dood, en de ISIS-onderlaag heeft er de bovenlaag overtroefd. Maar vertel dat AUB niet verder, het kan Uw kop kosten. Is dat niet door een of andere ‘verrijkende vredesbrenger’, dan zal de medeplichtige Overheid U wel vinden.
Liz-a-Beth Homs van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie bouwt en onderhoudt Moskeeën, in het weekend wordt de jeugd in deze ISIS-Ghetto’s twee opeenvolgende dagen gehersenspoeld in door ons betaalde Moslim-scholen, en als er al eens een ‘fait divers’ gebeurt, zoals het opstoken van een politie-voertuig, wordt dat in DS afgedaan met een paar lijntjes. Zie hieronder. Daders? Bestraffing? Schadevergoeding?
Maar nee, jong! ’t Is Rammadam en dan staan binst de dag de zenuwen op barsten. Schrijf maar gerust, dat ‘de Politie een spoor volgt’, dat zal de mensen gerust stellen.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Jongeren steken politiewagen in brand in Molenbeek
*
Ze sloegen de vensters van het voertuig kapot en stichtten brand met een molotovcocktail. Dat vernam De Morgen van de hoofdcommissaris van de politiezone Brussel-West.
Het incident vond plaats in de Vierwindenstraat, waar eerder dit jaar terreurverdachte Salah Abdeslam werd aangehouden. Er vielen geen gewonden en het vuur is intussen geblust.
*
*
Wij, die deze hemeltergende verloedering al vele jaren aankaarten, vonden weliswaar gehoord bij de gewone Burger, en vinden sedert de aanslagen van Zaventem en Maelbeek meer en meer gehoor bij de Bovenlaag. Er loop iets onherstelbaar mis. De ‘Religie van de Wrede’ grijpt ons stilaan naar de keel. Of hoe wilt U, binnen 10 jaar, dat de Kleine Beesten van nu, zich als Volwassen Beesten zullen gedragen?
*
Het verwondert U toch niet, dat Mouraux onzichtbaar blijft? Of is die al uit Molenbeek gevlucht naar Marokko?
Mouraux, is dat misschien een of andere werkwoordsvorm van ‘Mourir’ d.i? sterven? Dat gaat richting ‘morobond’, stervende. Als ideoloog van de PS zit daar in die woordspeling zelfs een toekomstvisie in….
Maar ach, de berg heeft geen muis gebaard, maar een olifant. Want doppe d’r op, midden in de nacht gaat een tweede politievoertuig in de fik. Weer voor een ‘noodgeval’ opgeroepen, zoals bij het eerste geval. Binst de flikken proberen hun werk te doen (een brandende garagepoort blussen) steken ‘onbekende’ jongemannen hun voertuig in de fik. De tweede keer juist hetzelfde. Maar de dader (die anders nog geen appel zou stelen) komt zwaar verbrand thuis. Waarop de vader de 900 belt om ’t zoontje naar een brandwondencentrum te brengen. Zo geraakt de politie op zijn spoor. Maar de jongeman loochent alles.
De ziekenhuis kosten vraagt U? De kosten van de ambulance? De aangerichte schade? Ho maar, daar is in voorzien. Dat betalen wij allemaal, met belastinggeld.
*
Wanneer denkt U, dat naïviteit overgaat in mededaderschap?
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: