zondag 12 juni 2016

3457

*
*
Over kemels schieten gesproken….
*
*
Ja Ja, echt waar! Minstens 250 heeft men er geschoten. Allemaal op Twitter en Facebook. En van de zuiverste soort! Ruim 10 jaar te laat is men dus tot het besef gekomen, dat al dat Tweeten afgewend werd om de Godsdienst van de Wrede te promoten.
En neen, niets liet vermoeden dat het ondertussen al zo erg was geworden…..
En zeggen, dat het dan nog een Tsjeef is, die tekent voor deze wonderlijke openbaring. Eerst zorgt men daar bij die Partij voor Moslim-kiezers, en als men vreest zich mispakt te hebben, kiest men voor de bestrijding ervan. Enerzijds was deze aanpak oorspronkelijk wel goed, maar anderzijds hadden die Beestjes… veel te hete pootjes.
Meer dan 100 jaar geleden schreef G. Gezelle het gedichtje ‘De jongen en de Bij’. Het ging over een ‘schalkaard’ (belhamel) die een naïef straatjongentje de ogen had gevraagd te sluiten, om een mooi diertje, een vlijtig gekleurd bie-tje, in de handen te kunnen stoppen. Tot het knaapje, schreiend van de pijn, stamelde dat bij nader toezien het beestje wel schoon genoeg was, maar dat het… zulke hete pootjes had.
Zonder pedant te willen doen, toch nog even in herinnering brengen, dat de harde maar correcte kern der Vlamingen, Het Vlaams Belang, al sinds de jaren ’71 hiervoor heeft gewaarschuwd…
En nu maar zoeken naar kaars en bril….
*
*
*
GEPLUKT BIJ
*
Politie sluit bijna 250 radicale Twitter- en Facebook-accounts
*
De Internet Referral Unit (IRU), een nieuwe eenheid van de federale politie die online radicale boodschappen opspoort, heeft sinds haar oprichting zes maanden geleden 241 accounts gesloten op sociale media. Dat zegt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) vandaag in Het Laatste Nieuws.
"Er werden 138 dossiers geopend over Twitter-accounts en 103 voor profielen op Facebook. Nadat ze geïdentificeerd waren, werden ze offline gehaald", aldus Jambon. Op de accounts werden terreurdaden verheerlijkt, werd er gedreigd met nieuwe aanslagen, of werd er opgeroepen tot haat, verduidelijkt de minister.
De cijfers komen uit het antwoord op een parlementaire vraag van CD&V-Kamerlid Franky Demon.
In La Libre Belgique zegt Jambon daarnaast dat er geen massale terugkeer van jihadisten naar België wordt vastgesteld, ondanks het terreinverlies dat de terreurgroep IS in Irak en Syrië lijdt. "Het getal verandert niet. We spreken nog altijd over 130 teruggekeerden. Het probleem is te weten of hun terugkeer een vlucht is of dat ze terugkeren met een missie", aldus Jambon.
*
*
De Bevoegde (?) Minister, de heer Jambon d’Ardennes, heeft het nagekeken. De overlaten werden van het Net gegooid.
Ook vervolgd als kandidaat-moordenaars van onze vrouwen en kinderen? Ha neen, hé, dat niet. En wetewa? Men is heden ten dage zelfs aan het uitzoeken, of de teruggekeerde Strijders in de H. Oorlog tegen ons, gedeserteerd hebben, of integendeel met ‘een missie’ terug gestuurd werden.
Als de Heer Minister eens nader wilde preciseren welk soort ‘missie’ hij precies bedoeld heeft?
O, dat is niet voor publicatie vatbaar!? Staatsgeheim. Of zouden die, net zoals de trainingskampen in het verborgene der de Waalse bossen, belast zijn met de missie om hier te komen ‘bidden’?
Vergeten we vooral niet, dat het Rammadam is, en dat deze ‘bootvluchtelingen’ binst de dag afzien als een paard kameel die sterft van honger, dorst (en van seksuele onthouding).
*
Dat dit maneuver slechts de voorbode is van een ander veel ingrijpender maneuver, denkt U? Ikzelf denk dat niet, nee: ik weet het zeker. Want deze speciale politie-eenheid is in de eerste plaats niet bedoeld tègen de Islam, maar tegen het verzet daar tegen. Let op mijn woorden: de al te nadrukkelijk Vlaams gezinde blogs zullen van het Net afgehaald worden. En ‘racsime’ en ‘vreemdelingenhaat’ zal de uitleg zijn.
Alhoewel de Islam geen ras is, past die stok wonderwel om de hond te slaan. Of zou men daar niet weten, dat het bloed kruipt waar het niet kan gaan?
Ik in ieder geval, heb tot de laatste druppel bloed, al de maatregelen genomen om ondergronds te gaan. Daar staan onze drie Duitse Herdershonden garant voor!
Belangrijk:
Winston Churchill, nog niet zo heel lang geleden, over deze soort ‘verrijkers’:
De religie van de islam is boven alle anderen gebaseerd op het zwaard.  Bovendien vormt ze de drijfveer voor slachtpartijen en heeft ze in drie continenten gewelddadige mannen geproduceerd die vervuld zijn met een wild en genadeloos fanatisme.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: