maandag 13 juni 2016

3459

*
*
Wie zOU nu uiteindelijk de sigaar zijn?
*
*
Opgepast! In de handen van ‘n sekswellusteling als Bill Clinton zijn dikke sigaren gewoon werkinstrumenten voor dagelijks gebruik. Na te checken bij Monica Lewinsky.
Met de Islam als Domme Kracht (hefboom) wil The Clinton Wife op het Europees Vasteland Wereldoorlog 3 komen uitvechten tegen Rusland. Voor deze ‘Lutte met den Beer’, die verre van een worstelwedstrijd op de kermis tussen twee krachtpatsers is, wil ze zelf het welzijn van de gehele mensheid op het spel zetten.

Hoogmoed komt vòòr de val. Net als de berouw altijd nà de zonde komt. Nooit ervoor. En dan is het al te laat.

Of de Brexit nu al-dan-niet gebeurt, doet niets ter zake, want de Nieuwe Wereld Orde van het Globalisme komt er aan. Met tanks in de straten en drones die u beloeren in Uw bed. Om Hitler van colère uit zijn graf te doen opspringen. Daar wij hij mislukt is, zou een sigarenrokend cowboy wijf gelukken? Zijn U-Boten zijn nooit verder dan in het zicht van de haven van New York gekomen, en zij, dat scharminkel, zou vrijelijk zelfs tot in Berlijn kunnen reizen?
Ach ja, J.F. Kennedy, een niet zo heel verre ‘Democratische’ voorganger van haar, wist in zijn jonge jaren toch te zeggen, dat Hitler het grootste Genie Aller Tijden is geweest?!
En dus zullen de Amerikaanse Democraten nu proberen zijn werk af te maken. Dat Poetin ook van die atoom-dingetjes heeft, is even van minder belang. Al doende zullen ze wel – op onze kosten - leren.
*
Bilderberg, Brexit, geen Vrije Meningsuiting meer: het lijkt nu al alsof de Nazis terug in het Land zijn. Hoog tijd dus dat het échte Verzet op gang komt.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
*
Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen

*
Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet, en wil een mondiale VN-belasting op vliegreizen,  financiële transacties en brandstof invoeren – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef - ‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard
*

In Dresden besluit de elite over een huiveringwekkend duistere toekomst voor alle gewone Westerse burgers, enkel om er zelf beter en nog rijker en machtiger van te worden.
Voor de tweede keer in 10 jaar plant de machtige Bilderberg groep, die op dit moment in Dresden bijeen is, een wereldwijde financiële instorting. De eerste in 2008 werd openlijk in de stijgers gezet tijdens de Bilderberg bijeenkomst in 2006 in Ottawa, Canada, toen een Amerikaanse deelnemer geheim besproken info naar buiten lekte over voorbereidingen voor het uiteenspatten van de subprime huizenmarkt zeepbel, en een wereldwijde beurscrash – een scenario dat in de ruim 2 jaar daarna exact bewaarheid werd. De Westerse elite wil tevens snel een einde maken aan de vrijheid van meningsuiting op het internet, en een aantal wereldbelastingen invoeren.


Tientallen miljoenen burgers verarmd, superrijken nog rijker
Al langer bestaat de vrees dat een Chinese beurscrash zich over de hele wereld zal verspreiden en overal paniek zal veroorzaken. Net als in 2006 bespreken de Bilderbergers hoe zij hier zo goed mogelijk van kunnen profiteren. Het ‘precariaat’, een nieuwe naam voor de inmiddels tientallen miljoenen verarmde Westerlingen die nu al aan het einde van hun salaris een stukje maand overhouden, zullen hier zoals gewoonlijk het zwaarst onder lijden.
‘Er is hier nog iets gaande. Deze figuren controleren het grootste deel van het geld in de Westerse wereld... en we staan voor een mogelijke massale economische instorting,’ zei Tony Gosling, voormalig BBC journalist en ‘veteraan’ verslaggever van de Bilderberger bijeenkomsten. Omdat er niet voldoende geld meer is om failliete banken te redden, ‘kan deze crash catastrofaal zijn.’
Een aantal Bilderberger-miljonairs c.q. miljardairs hopen door financiële weddenschappen enorm veel geld te verdienen aan een nieuwe wereldwijde instorting, en tegelijkertijd een heleboel waardeloze ‘assets’ van de hand doen. Na de crash van 2008 zijn niet alleen de banken nog machtiger geworden, maar zijn tevens grote bedrijven in met name de voedselsector samengegaan, zodat ze een monopolie hebben verkregen, waardoor het veel eenvoudiger is geworden om de markt te controleren en manipuleren.
‘Verkeerde’ uitslag Brexit referendum mogelijk ongeldig verklaard
Ook de beruchte ultralinkse miljardair George Soros, achter de schermen één van de drijvende krachten achter de moslimmigrantentsunami die Europa overspoelt, is weer persoonlijk gaan handelen om zich voor te bereiden op de chaos die zal ontstaan door deze migrantencrisis, en door een mogelijk Brexit, een uittreding van Groot Brittannië uit de EU - overigens iets dat de Bilderbergers desnoods door het ongeldig verklaren van een niet gewenste uitslag willen voorkomen.
Onder Hillary Clinton naar oorlog met Rusland
Soros, die in 1992 verantwoordelijk was voor het instorten van het Britse pond, wedt tevens tegen de Amerikaanse aandelenmarkt. Ook is hij één van de sleutelfiguren achter Obama’s ‘drive’ naar een nieuwe wereldoorlog tegen Rusland, die er zo goed als zeker zal komen als Hillary Clinton de nieuwe president wordt. Deze oorlog zal Europa volledig in puin achterlaten, waarmee de Amerikanen één van hun grootste economische concurrenten zullen hebben uitgeschakeld. (1)
Internet ID maakt einde aan vrijheid meningsuiting
Ander onderwerp van gesprek in Dresden is de invoering van een internet-ID, die zoals we al eerder berichtten serieus wordt voorbereid door de Europese Commissie. Daarmee willen de Bilderbergers conservatieve stemmen en krachten die volken en landen vrij en soeverein willen houden monddood maken, en enkel nog ruimte bieden aan het linksgroene, globalistische, pro-immigratie, pro-Brusselse, pro-superregeringen en pro-islamisering gedachtengoed. Dat wordt natuurlijk niet toegegeven; de officiële reden zal zoals gebruikelijk de ‘veiligheid’ van de burgers en de ‘strijd’ tegen het terrorisme zijn.
U denkt: zover komt het vast niet, dat kan onmogelijk worden toegestaan in onze democratie? Het komt zover inderdaad niet, want het is reeds een feit. In Duitsland is zojuist een 31 jarige man tot een half jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij op het internet had geschreven dat hij ‘niets tegen buitenlanders heeft, in ieder geval niets dat helpt.’ (2)
Databank voor ‘sociale kredieten’ houdt kritische burgers in toom
In China werkt men reeds aan een gigantische databank voor ‘sociale kredieten’. Hier worden burgers op hun ‘betrouwbaarheid’ –oftewel: gehoorzaamheid en volgzaamheid- beoordeeld, en wordt nauwlettend gevolgd wat ze op sociale netwerken schrijven en wat ze online kopen (3). Critici, of zelfs maar ‘verdachte’ personen, kunnen straks zo heel eenvoudig van het net worden geweerd en zonder dat er een haan naar kraait worden gearresteerd – een droombeeld voor de al even antidemocratische eurocraten in Brussel.

Mondiale VN-belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof
Eén van de vele linksgroene lastenverzwaringen die worden gepland is een mondiale VN- ‘klimaat’belasting op vliegreizen, financiële transacties en brandstof. Mogelijk omvat dit ook de stapsgewijze uitbanning van contant geld, en een heffing op het gebruik en pinnen van cash. Voorbeeld: u pint € 100,-, maar er wordt € 101,50 van uw rekening geschreven. Al deze maatregelen en plannen zijn uiteindelijk bedoeld om de volledige bevolking totaal te controleren en in een politiek-correct keurslijf te dwingen.
Xander
*
Om te huiveren, zelfs al is het misschien maar voor de helft waar.
Één ding is zeker: ook in de USA dringen deze geruchten door, zodat de Vrije Burger zich nog kan bedenken om zeker niet te doen waar onze van wakker liggen: Trump verketteren.
Als Trump President wordt (hoort U ook daar gehuil?) dan zal de Poet een der eersten zijn om hem te feliciteren. Waarschijnlijk zelfs samen met Frankrijk na Hollande. Dat land is immers zonder veel ruchtbaarheid toenaderingen aan het zoeken met Rusland!
Heerlijke vooruitzichten! De EU à la Merkem: opgekuist en de stinkende olievlek midden in ons grondgebied, waar hun hoofdzetel was, tegen klinkende munt verkocht aan de Ltd TP & C°, zodat de Russische duikboten kunnen komen verbroederen met de Amerikaanse in de van de Hoofdstad van de Wereld.
Ha ja, hé, want tegen dan is Brussel verbonden met Antwerpen, met alle autostraden e zee-kanalen helemaal overdekt, zodat het verkeer er tolvrij kan rijden, varen en vliegen waar het wil. Dat onnozel Manneken Peace wordt vervangen door een standbeeld zoals dat van Jan Breydel en Peter Deconinck op het Brugse Marktplein, met Trump en Poetin met de armen om elkaars schouder.
Moslims zijn er dan al lang niet meer, want voor keus gesteld: werken of verdwijnen.
En noot nog van ons leven, ’n sigarenmaker AAN ONZE ZIJ
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: