maandag 13 juni 2016

3460

*
*
Logo van de Optima Bank
Van Linx hun Zwart Gelds dat officieel doordringt in de Rode Geglobaliseerde Nieuwe Wereld Orde…
*
*
Beste lezer,

Maak even plaats voor de glorie-galerij der Coburger Groten. Wat kan de Waarheid schrijven (zoals hier) toch hartversterkend zijn! Het is een levens elixir, waaraan die d’Anvers geen lap kan aan leggen.
Hieronder krijgt U nogmaals de ongekuiste pure waarheid te lezen over die OPTIMA BANK & VERZEKERINGEN, die de zoveelste onverkwikkelijke Socialistische blunder blijkt te zijn.
Het stelen is hun tweede natuur. Bij de geboorte meegegeven ‘als ‘een onuitwisbaar merkteken op de ziel’. Dat is wel een uitdrukking uit de Geloofsleer, maar beter dan het Doopsel, maakt de graaizucht van deze mensen beroepsdieven. Hoogverheven Veelplegers, die naast het vertrouwen, ook de centjes stelen van de gewone Burger.
Islammers, alleen een tiental graden ergerr en bloedzuchtiger (vandaar hun sympathie voor elkaar) zijn uit dezelfde stof gemaakt. Een explosief mengsel van arrogantie en graaizucht, die we, nu ze aan de macht zijn, ook terugvinden bij de NV-A, de Nieuwe Vlaamse Arrogantie.
De pers is, wat had U anders verwacht, zeer spaarzaam met informatie over Optima. Want ze weten, dat wie zijn neus schendt, zijn hele aangezicht schendt.
Die ‘schalkaard’ van G. Gezelle is inderdaad op het lijf geschreven van die Rode Potentaten. Te beginnen in de Limburgse Heide, bij Willy Claes, over Daniel Termont in Gent, naar het Noordzeestrand, met de gangstertronie van Vande la Liere Vande la notte. Zoalss U ziet, meer dan van Maas- tot Scheldeboorden. Waarbij ‘notte’, het Italiaanse woord is voor het nachtelijk duister, het geliefkoosd werkterrein van alle louche figuren.
Curieus hoe ik toevallig nog altijd weet, wat ‘De Mechelse Catechismus’ wist over hoe ‘de zielen der verdomden zullen zijn’: De zielen der verdomden zullen duister en vuil zijn, en geheel geschikt om te lijden.
Ik hoop van harte, dat de Mechelse Catechismus het bij het rechte eind had. Al gaat mijn persoonlijke voorkeur uit, neen zeker niet naar hun zielenof hun geweten, maar naar hun in de zomerwind bengelende lichamen aan de takken van de hoogste populieren.
*
Ja Ja, waarde sukkelaar Kris Peeters: men wie men verkeert, wordt men vereerd… Uw ware aard komt stilaan boven!
*
*
GEPLUKT BIJ
*
Mislukt rood onderonsje
*
   Optima Bank & Verzekeringen is zo goed als failliet. Dat zat eraan te komen na de berichten ter zake en nadat de Nationale Bank de rekeningen er had geblokkeerd. Sedert de bankencrisis hoort en leest men wel eens meer van die verhalen, maar in dit land was het geleden van 1997 dat het nog gebeurd was. Dat was toen de Antwerpse Max Fischer Bank, die failliet ging nadat er daar fraude ontdekt werd. Bij Optima is het al niet veel beter, al is het toch te simpel om het daarbij te houden. Wat nl speciaal is aan het Optima gebeuren is, dat het zijn thuisbasis heeft in Gent en daar geassocieerd werd met socialistische kopstukken en de loge, een combinatie die op het eerste zicht zou moeten vloeken.

   Spil in heel het Optima gebeuren is de flaboyante stichter en hoofdaandeelhouder Jeroen Piqueur. De man sleept een verleden van faillissementen met zich mee al zou hij daarvoor tot hiertoe zelf nog geen enkele veroordeling hebben opgelopen, wat op zichzelf al merkwaardig kan genoemd worden. Het wordt iets doorzichtelijker, als men weet dat de man nogal wat relaties heeft in de politiek en aanverwante zaken. De namen die daarover circuleren zijn die van Luc Van de Bossche (vader van Freia van de zonnepanelen), Herman Verwilst (ex-kabinetschef van Willy Claes), Daniël Termont (tweede beste burgemeester ter wereld!) en Geert Versnick. Deze laatste is Open VLD-politicus (en misschien wel de link met de Loge), de anderen zijn allemaal socialisten. Ge weet wel: die mensen die zo bekommerd zijn om de kleine man.

   Van den Bossche verliet de job van voorzitter van Brussels Airport Company - met een jaarloon van 689.000 euro! - voor een plaats bij Optima*, waar hij arriveerde samen met Verwilst om de zaak wat ‘professioneler’ te maken na de overname van Ethias Bank, nog zo iets met een socialistisch reukje*. Alhoewel die overname door de CBFA banktoezichter eerst verboden was, slaagde Piqueur er toch in het te realiseren via de Nationale Bank. Extra kapitaal om het te verwezenlijken vond men o.m. bij Jos Versluys, een figuur die ook al opdook in de affaire Electrawinds en die zo banden had met Vande Lanotte. Van den Bossche en Versnick zitten ook in enkele vastgoedprojecten in het Gentse, waaronder dat van Land Invest. Dat bedrijf is voor helft in handen van Ogeo, het Waalse pensioenfonds dat geleid wordt door Stéphane Moreau (PS), ook voorzitter van de Luikse intercommunale Tecteo, die ondertussen omgedoopt werd tot Nethys. Datzelfde Tecteo kocht enkele jaren geleden delen op van het Electrawinds waar Vande Lanotte dan weer bij betrokken was en dat uit de nood werd geholpen door Termont die zorgde voor een brugkrediet van 10 miljoen euro. Termont zorgde er ook voor dat de financiering van de Ghelamco Arena rond kwam toen Optima haar beloften daar niet meer kon waarmaken en dit gebeurde via de Gentse intercommunale watermaatschappij.

   Enfin, een kluwen waarin een kat haar jongen niet meer zou terugvinden. Met die Piqueur is er verder niets mis. De man bezit slechts een Rolls-Royce Phantom, een privéjet en een luxejacht (met bemanning) in Saint Tropez en zegt dat hij daar hard voor gewerkt heeft… Hij werd ook sponsor van KVO Oostende, volgens Piqueur omdat Coucke dat wou als tegenprestatie om te beleggen in Optima.

   Men vraagt zich af waarom socialistische partijen de mensen niet meer aanspreken. En waarom Kris Peeters – zoals ik reeds meldde in mijn blog van eergisteren (‘Minister in overdrive’) – een ‘Letermke’ wil doen en zich wil inspannen om de gedupeerden van Optima niet alleen hun gewaarborgde 100.000 euro, maar ook de rest van hun geld terug te bezorgen.
* Toen Van den Bossche vertrok bij Brussels Airport, eiste hij een riante vertrekvergoeding, terwijl hijzelf ontslag had genomen!
** Ethias is het vervolg van het frauduleus failliet gegane UNIOP, een ook al socialistische organisatie.

*
*
Goed geprobeerd. Een ‘Leterrmeke doen’ om de gangsters van de ACW-bende uit de wind te zetten, zal dus zo zeker als 2 x 2= 4 is, een dubbelganger vinden bij de piqueurs rond de Optima-bende. Want het riekt naar typisch Coburgiaans gesjoemel op de kap van Honoré Gepluimd.
Och, het is de zo zoveelste illustratie van de vele redenen waarom de free speech in die achterkamertjes door het Vlaams Belang geweigerd, gehoond en verschopt werd zodat dit gangsterdom nooit heeft kunnen openbaar gemaakt worden.
Een goede verstaander, die heeft toch al de uitleg niet nodig, hé? Ze krijgen de rekening gepresenteerd bij de volgende stembusgang. Kan men in Gent meteen de Groene arrogantie meteen naar ‘AF’ sturen. Ja, en hoe zit het nu precies met die gedoodverfde Moslim-opvokger van Termontie?
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: