dinsdag 14 juni 2016

3463

***
Dinsdag 14 juni 2016
Rozenmaand
Zon 5u29-21u57
H Basilius
Staat op Sint-Baziel het koren schoon,
de boer geeft zijn land nog voor geen kroon
*
*
ISIS zat bijna in mijn achtertuin…..
Maar daar mogen we niet druk om doen…..
*
*
Na de bloedige aanslag in Orlando oordeelde Obama (noodgedwongen) dat het om een terreurdaad ging. Het Clinton Wife zweeg. Trump daarentegen sprak de historische woorden ‘radicale islamitische terreur’, wat een stuk dichter bij de ruwe feiten ligt.
Even historisch zijn de woorden van Vader-Terrorist, want ze komen direct uit de Koran (Taqyilla)
De vader biedt tegenover NBC News zijn excuses aan voor de daden van zijn zoon. ”Het spijt me zo. Ik heb een zoon verloren. Zij hebben zonen verloren. Deze mensen zijn mijn familie”, zei de man.
*
ISIS is geen afwijkende gewelddadige vorm van de Islam, het is de ziel en de bestaansreden van de Islam zelf. Maar onze Leiders zijn ziende blind, ze dragen zelfs ezelsoren waaronder ze helemaal kunnen schuilgaan.
En daar is dan eindelijk het eerste beetje goed nieuws uit Sirte (Libië). Zie kaartje. De moordenaarsbenden van de bloeddorstige Moslim-invasie in Europa staat ons, wie weet, misschien nog altijd te wachten. Ze is in ieder geval even uitgesteld. Dit kaartje moet ons ook wel wakker schudden, we zijn voorlopig (dank zij de Russische tussenkomst in Syrië/Irak) van verder onheil gespaard. Amerika, samen met leerling-tovenaar Tony Blair hadden daar immers door Sadam Houssein te verjagen, de Arabische Lente tot leven gewekt die nu als een storm over ons trekt. Nu ISIS daar klop krijgt, wordt er nu stilaan orde op zaken gesteld. Maar zo lang de Islam niet grondig tot op het bot wordt aangepakt, zal het gevaar blijven bestaan. Het is maar nadat de vriendschap tussen Saoud-Arabia en Amerika zal bekoeld zijn, dat daar werk kan van gemaakt worden. Wie weet zou er dan een ‘Hirosjimaatje’ kunnen geprobeerd worden op Mekka, de bakermat van Het Kwaad.
Ik hoef maar te verwijzen naar bovenvermelde moordpartij in Orlando (Florida), waar gisteren een Afghaanse Moslim, nochtans daar geboren en getogen in koelen bloede minstens 50 mensen doodde en er evenveel dodelijk verwondde. Wat was die verguisde uitspraak van Donald Trump weer over het toelaten van Moslims in Amerika? Zullen er in onze straten weer Moslim-jongeren staan dansen van vreugde? En vooral: op welke schaal zal dit voorbeeld overal in de wereld navolging vinden?
Een (lichtjes objectieve maar eerder van spijt doordrongen) benadering van een levensbedreigende vijandelijke aanval van overzee = dat was de ISIS BEZETTING VAN Sirte? De havenstad aan de overkant der Middellandse Zee. Lees hieronder de berichtgeving in DS.

Net als het 5de en 8ste Amerikaans leger in 1943, hadden deze nieuwe invasietroepen geland op Sicilië, en van daaruit met hazensprongetjes, naar het Italiaanse vasteland. Zelfs Generaal Rommel, de Woestijnvos, stond er toen machteloos tegenover. Omdat in Italië overal medewerking door de meegekomen maffia werd verleend. Die waren onder Mussolini inderdaad uitgeweken naar de USA: Ook nu zou dat het geval geweest zijn, want Italië is vergeven van de ‘bootvluchtelingen’ de door Obama verder doorgedreven exodus.
De Schandaard vindt het blijkbaar spijtig, dat ISIS klappen krijgt… Ja toch! Anders zouden ze over deze nieuwe nederlaag tenminste positief geschreven hebben, wat hieronder niet het geval is.
*
*
GEPLUKT BIJ
*
IS pleegt drie zelfmoordaanslagen in Libische Sirte
*
De extremistische terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft zondag in de Libische stad Sirte drie zelfmoordaanslagen gepleegd tegen troepen van de Libische eenheidsregering. Volgens een militaire woordvoerder zijn daarbij meerdere slachtoffers gevallen.
De aanslagen werden gepleegd met bomauto's. Omtrent de slachtoffers in eigen rangen weidde de woordvoerder niet uit.
Vorige maand startten milities een offensief om IS te verdrijven uit Sirte, dat meer dan een jaar een bolwerk was van de terreurgroep. Eerder deze week bereikten grondtroepen al de buitenwijken van de stad. Met behulp van luchtbombardementen kon het leger de IS-oppositie uit de haven verdrijven. Sirte volledig verliezen zou de jihadisten een erg zware klap toebrengen.
*
*
Net als in een horrorfilm schuift Andreas Breivik uit Noorwegen, die een paar jaar geleden een 70-tal socialistische jongeren afknalde op het eiland Utoya, stilaan op zijn plaats in het globaal beeld van dit scenario. Het was niet alleen afgrijselijk, maar vooral veel te vroeg, want de wereld weigerde hierin een oorlogsdaad te zien die de spiraal van geweld misschien wel had kunnen voorkomen. Dat vooral de oorzaken van de Islam-bezetting werden afgeknald, en niet de bezetters zelf, heb ik nog van niemand uitleg gekregen. Integendeel, Breivik werd... gek verklaard.
*
*
Neem daarbij de zogezegde voetbal hooligans die in Frankrijk een nieuwe Franse Revolutie ontketenen, en het is voor de Islam (en het Amerika van het Clinton Wife) de gedroomde chaos om hun kans als ‘vredestichters’ te grijpen.
Een nachtmerrie in Coburgia op de maat van de Brabançonne, ter ere van de Rode Duivels…. Dat daar bijna niemand de woorden kent, is te verwaarlozen detail.
Belangrijk:
De FBI had meteen als een van de vele honderden aanhangers van de terroristische militie Islamitische Staat (IS) op de radar.
Nog belangrijk.
Een tweede ‘man’ is met wapens en explosieven onderweg naar Las Vegas.
*
(Get) Digitalia
*
*

Geen opmerkingen: