vrijdag 22 juli 2016

3436



8/1618 * - Terreurvrienden? Heel zeker! – Markt & Stadnhuis Ousdenaarde – Nice und keinEnde: alle waarschuwingen blijven vruchteloos – Dit is de Heilige Oorlog tegen ons  -
.
DEEL 4
*
Maandag 18 juli 2016
Zon 5u50-21u46
H Frederik van Utrecht
*
3536 - OVER DE VRIENDEN VAN DE ISLAM STAATS-TERREUR EN ANDER GESPUIS
*
Als een vlam uit ons rijke verleden:

De versteende gotiek van het Stadhuis Oudenaarde….
*
*
Neen, deze keer bleef ‘Le Pomme D’Or’ op de Grote Markt, vlak bij het Stadhuis in Oudenaarde buiten schot. Voorheen was dat ‘De Gouden Appel’ voor er ergens een of andere Franse Koning zich er mee bemoeide. Zijn naam ben ik vergeten, maar hij wilde wel dat de Vlamingen hem daar eeuwig dankbaar voor zouden zijn. Zodat zijn naam zou blijven voort leven. Dat was zijn manier om te bedanken voor het geroofde goud. En neen, de wandtapijten van Oudenaarde, gemerkt met het kleine uilenbrilletje, die in Italië wereldberoemd zijn, kregen we niet te zien. Wel de opengebroken straten rond de Markt, die daar al, zo zei men ons, wekenlang zo lagen wegens te slecht weer geweest…
*
Terwijl de Wederhelft daar in Oudenaarde boodschappen deed, trof ik thuis op de computer nog onderstaand stukje over Geert Wilders aan. Spijtig genoeg vergat ik daarvan de ‘Bron’ te noteren, zodat U het moet doen met de natte vinger.
Te noteren: die dag moest de memorabele dag van ‘Katorze Zwiejet’ in Nice nog geboren worden. Het ongeluk echter zat al wel flink in ‘the clouds’, en zelfs de Franse Anti Terreur Politie viel daarbij niet uit de lucht.
Och: hoeveel jaren reeds waarschuwen wij hiervoor? Het is om er wanhopig bij te worden! Slechts weinigen luisteren of denken na, ja hier en daar worden schouders opgehaald voor de ongeluks-predikers van Het Vlaams Belang, dat eigenlijk beter ‘s Werelds Belang zou heten. Want de hele wereld heeft belang bij de door hen aangehaalde feiten.
Maar misschien dat er eerst overal ‘Staatsgrepen’ moeten ondernomen worden, om deze waanzin te stippen? Al zou, volgens mijn allerindividueelste expressie van mijn allerindividueelste emoties, beter zonder meer op een paar paddenstoel-dingetjes op Mekka en Medina gedropt worden.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*
PVV na uitspraak NCTV: 'Rutte is terreurvriend'
*   
Ook in Den Haag is uiteraard gereageerd op het nieuws dat tientallen terroristen met vluchtelingen meereizen naar Europa. Geert Wilders noemt premier Rutt zelfs een 'terreurvriend'.
Naar aanleiding van de uitspraak van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof, heeft de PVV Kamervragen gesteld. De partij vraagt Rutte de Nederlandse grenzen te sluiten en de AZC's hermetisch af te sluiten. Terloops wordt Rutte nog een terreurvriend genoemd: 'Waarom gedraagt u zich als een vijand van het Nederlandse volk en een terreurvriend?'
D66 geeft in een reactie aan dat er zorgen zijn om de uitspraken van de NCTV, ze noemen deze 'ernstig'. De partij legt in een verklaring uit dat ze een sterke Europese grens- en kustwacht willen. Ook zijn er zorgen over het identificatieproces bij de Integratie- en Naturalisatiedienst (IND). Die zou volgens D66 niet op orde zijn. De maatregelen die staatssecretaris Dijkhoff aankondigde worden aangehaald. D66 wil weten of die maatregelen voldoende zijn.
De NCTV erkent dus dat er terroristen meereizen met de vluchtelingen. In Europa zouden zich verschillende IS-cellen bevinden die bereid zijn een aanslag te plegen. Of die cellen zich ook in Nederland bevinden kan de NCTV niet vaststellen, maar ook niet uitsluiten. Eerder gaf de NCTV aan dat er geen aanwijzingen waren dat terroristen meeliften op de vluchtelingenstroom.
*

*
*
De bijna verslagen Islam-vijand stuurt nu ook officieel, in afwachting van z’n eigen leegbloeden, vrouwen en kinderen om overal in het Avondland bom-aanslagen te plegen tegen onschuldige ongewapende burgers. Maar steevast worden deze moordaanslagen uitgelegd als zijnde het werk van ‘psychopaten’. Nergens mag het woord ‘Moslim’ of ‘Islam’ vallen, zodat mensen lijk ondergetekende dan maar meteen denken, dat alle ‘Nieuwelingen van die soort, psychopaten in de dop zijn. ‘In de dop’, en meestal ook nog ‘aan de dop’.
Dat die een ‘Heilige Oorlog‘ tegen ons voeren, is gewoon en ongemakkelijke realiteit tussen zoveel andere ongemakkelijke realiteiten. Net zoals de taal-armoegrens nu ook al een stakersgrens is geworden. Is wel zo, maar mag niet luidop gezegd worden, want in Coburgia mag de Waarheid nergens en nooit luidop gezegd worden. Is niet diplomatisch genoeg, maar wel de reden waarom ons Land na de voorlopig laatste wereld-oorlog door de 2 Staatsdragende Partijen naar de afgrond is geregeerd.
Een suggestie voor de oplossing?
Alle terreurvrienden via de stembus zelf die afgrond inkeilen en in dit EU-verhaal de bladzijde met vaste hand omdraaien. Om het zogezegd ‘Algemeen Belang’ van een bende primitieve nieuwkomers of klaplopers te vervangen door Het Vlaams Belang. Het Belang van onze vrije eigen Burgers. Van zij die met eigen handen de eigen welstand hebben opgebouwd, die doorheen de eeuwen Vlaanderens grootheid hebben uitgemaakt. ‘Dromen, denken, doen, volharden’ dat is niet  het devies van de Vreemde Meesters in ’t land, die alleen uit zogenaamde vooruitstrevendheid, op eigen profijt uit zijn. Die in de eerste plaats ervoor gezorgd hebben, dat onze Kerken zijn leeggelopen, zodat zij de leeggelopen koppen kunnen volgieten met zullers-zagemeel.
Tegen 2050 beloven dat soort ‘zullers’ dat er NUL doden in het verkeer zullen vallen. Zo goed zijn ze in het wijsmaken.
De meest barbaarse mensensoort ter wereld hebben ze hier een tweede thuis gegeven, straal voorbijgaand aan het feit dat er daarvoor eerst eigen volk op straat diende te worden gezet. De ingevoerde wreedaardigheid op mens en dier  werd gesust met de belofte dat er, dank zij hen, er een soort ‘gematigde’ wreedheid zou ontstaan.
En het ergste is, dat ze tegen beter weten in, niet willen toegeven dat ze, sedert het einde van de laatste wereldoorlog, eigenlijk als slaapwandelaars handelen in opdracht van de Allergrootste Mogendheid Aller Tijden. Eerst (1957) in alle haast enkele landen doen samenklitten om een soort Underdog United States of Europ te vormen, waarbij ze het eerste gebod voor een goede werking, namelijk de huis-tuin en keukenreglementen, feestelijk over het hoofd zagen. Ze vormden gewoon met woorden een soort Republiek der Verenigde Bavianen. Dat het ‘spaak’ zou kunnen lopen, wilden ze niet eens zien. Stonden ze immers niet als uit één blok gegoten, rond de Grote Socialist, ‘le bon Belge’, Paul Henri Spaak, vader van de Vlamings-haatster Antoinette-de-Verschrompelde. Zij die op de achtergrond nog altijd de lakens uitdeelt in Bruxellabla-bla. Naarmate het Clubje van Zes groeide, verdikten ook de nekken van de kopstukken, in verhouding tot hun pretentie. Net als hun broodheren, wilden ze een ‘Na-Aap President’ hebben. Die lieten ze net als hun ‘Ministers’, niet kiezen door hun onderdanen, maar ze kozen hem zelf. Onder elkaar. Het werd Herman Vogelkoppeke, ooit Premier van Coburgia, in die functie ook nooit verkozen via de stembus, maar daar geparachuteerd door de maffia, die later bekendheid zou verwerven (samen met de Roden) als de fraudeurs van Arco/Dexia, de Panama Papers, de Optima Bank, enz.
Hun grootste verdienste, zoals ze zelf zeggen? Ze zouden Europa behoed hebben voor onderlinge nationalistische oorlogen. Om die binnen te leiden in een laatste Grote Wereld Oorlog?
Dat paste niet alleen in hun kraam, het was een noodzaak om van het Nationaal Socialisme het Internationaal Socialisme  te maken. Van ‘De Nieuwe Orde’ naar de ‘Nieuwe Wereld Orde’ der, net als in Amerika, de Sociaal Democraten van the Clinton Wife.
En net nu het doel in zicht komt, vervalt het Oude Avondland tot zijn oude eigenheid van een lappendeken van zelfstandig denkende soevereine landen en volkeren. Het is niet zoals de Nieuwe Wereld aan de Overkant der Grote Plas: een samenraapsel van allemaal verschillende individuen, ooit  kris-kras als gelukzoekers en avonturiers op schattenjacht getrokken.
Europa is geen massa van toevallig bij elkaar gestroomde enkelingen onder Het Recht van de Sterkste, maar het is een eenheid van diepgewortelde burgers die na het nomadenleven van de tijd van pijl en boog, het oudste gevoel van beschaving in zich dragen: een eigen haard met eigen Geliefden daar rond.
*
We leren allemaal uit de fouten van het verleden. Omdat ons oneindig verleden ook onze oneindige toekomst zal zijn, maar dan in een steeds snellere rotatie.
Eenmaal de vernietigers van een Verenigd Europa zullen verdwenen zijn, verjaagd of opgehangen, moeten hun plaatsen ingenomen worden, niet meer door ‘zullers’ maar door ‘doenders’. Door volksleiders  die niet meer Linkx azen op andermans rijkdom, maar die reglementen maken die in elk land de onderlinge handel  en ondernemerszin alle initiatieven laten. Die de oude Christelijke waarden die hun degelijkheid meer dan bewezen hebben,  terug  in ere te herstellen. Door gewoon als schoenmakers, bij hun eigen leest te blijven en niet alles beter te willen  doen, zoals het Onderwijs.
Maar vooral door de werkzaamheid van elk individu weer in ere te herstellen. Door hem of haar van de vruchten van de arbeid weer zelf te laten genieten, in plaats van die boven hun hoofd met gulle hand uit te delen.
Elke voordeur aan de straatkant wordt afgesloten, zo ook de voordeuren aan de buitengrenzen. Niemand komt er in, zonder dat die in eigen onderhoud kan voorzien, de taal spreekt en bereid is te leven naar onze waarden en normen. Het is hen verboden onze nationaliteit aan te nemen of enig aandeel te hebben in ’s Lands Bestuur.
De Donkere Tijden aldus voorbij zijnde, wordt er met man en macht gewerkt aan een totaal Onafhankelijke Europese Natie, die de hand uitsteekt voor samenwerking naar Oost en West, zonder daarbij noch aan de ene noch aan de andere onderhorig te zijn. We zijn niemands knecht, maar ook niemands Meester.
Voor de Lage Landen byder Zee zal het symbool dan weer de Klauwende Zwarte Leeuw zijn die worstelt tegen de golven en glansrijk boven blijft.
*
*

*


Geen opmerkingen: