vrijdag 1 juli 2016

3516



4/376 * - islam insubordinatie is toegestaan -
.
DEEL 3
*
Vrijdag 1 juli 2016
Hooimaand
Zon 5u34-21u59
H Rombout
Geeft 1 juli regen, de hele maand valt vaak tegen
*
3516 - DE SLANG AAN HET HART GEKOESTERD
 VAN DE EU SSR   
*

*

*
Zal, samen  met ‘De Val van het Europa Spook’, ook de frank van onze Verlichte Grote Verstanden vallen?
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Islamleraar promoot haatpredikers, school en inspectie hebben niets in de gaten
*
Een leraar islamitische godsdienst die pas nog lesgaf op een middelbare school in Willebroek, promoot op Facebook haatpredikanten. Eén van hen zet moslims zelfs aan om de holocaust nog eens over te doen. De school en de inspectie vallen uit de lucht. "Nooit iets van radicalisme gemerkt."
Fayssal Okrich begon in februari aan zijn loopbaan in het onderwijs. Hij kreeg toen een vervangingsopdracht in het Willebroekse atheneum, waar een lerares islamitische godsdienst met bevallingsverlof was. Niemand merkte dat Okrich op zijn Facebookpagina al jaren een podium geeft aan haatpredikanten. Dat hij enkele weken geleden vertrok op de school, had niets met dat gedachtegoed, maar uitsluitend met de terugkeer van de vaste leerkracht te maken.
*

*
*
Ach, de Overheid is meer dan ziende blind. Ze is ook stoofdom. Doof en stom, dus. Wat zegt het U bijvoorbeeld, als na al die jaren van ‘teruggekeerde Syrië Strijders’ die heel hun ‘campagne’ op het front een ‘leefloon’ of ‘stempelgeld’ hebben doorgestort gekregen, (zelfs als ze al gesneuveld waren?) nu stilaan gevaarlijke monsters blijken te zijn geworden?
Jammer, hé, om die gevangen te zetten! Zoveel ‘frontervaring’ die verloren gaat! Zoveel aanslagen die niet meer zullen kunnen plaatsvinden! Al die... beken, Molenbeek, Etterbeek, Schaarbeek, enz, die dreigen ontvolkt te geraken….
Ach, Verrader Moureau, waarom heb gij geen privé legertje rond U verzameld, om moordend en plunderend het Land rond te trekken, om de gematigde islam uit te dragen! Het ziet er zelfs naar uit, als al die gasten in herenigd familie-verband, dat U als de Man Job, vol zweren, bloed en tranen, totaal verlaten door allah en Kleine Pierke, op de pui van het Stadhuis zal moeten liggen wegrotten.
Ja man, U had het kunnen weten: wie het gevaar bemint, zal er door vergaan…..

*

*



Geen opmerkingen: