vrijdag 1 juli 2016

3517



4/647 * - We kiezen zelf onze vrienden uit Eigen Volk Eerst – de daders moeten worden gestraft -
.
DEEL 4
*
Vrijdag 1 juli 2016
Hooimaand
Zon 5u34-21u59
H Rombout
Geeft 1 juli regen, de hele maand valt vaak tegen
*
3517 - OVER ZIN EN ONZIN VAN DE GLOBALISTISCHE  DEMOGRAFIE    
*

*

*
“Aan de vruchten kent men de boom”
Weeral een van die wijze spreuken van vroeger. Ik denk dat er nu heel wat mensen zijn die rondlopen met rode oortjes.
Neen, in zak en as zullen die wel niet zitten. Daarvoor zijn 2 grote redenen. Primo: ze zijn aan de macht en willen dat zo houden, en secundo ze willen nog een tandje bijsteken.
Hieronder vindt U een soort proefballonnetje om de reacties te peilen: 20% van de bevolking is, dank zij hen, uit verre vreemde landen ge-importeerd, het wordt algemeen erkend dat dit een echte natuurramp is en nu ontdekken ze zelf (en geven het bekend) dat dit niet aanslaat bij Het Eigen Volk Eerst.
De partijleiding van Het Vlaams Belang had geen beter reclamestunt kunnen bedenken. Zo hoort U het eens uit de mond van een ander, zullen we maar zeggen.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Jonge Vlaming heeft vooral Vlaamse vrienden
*
Onze samenleving wordt steeds diverser, maar onze vriendschappen evolueren niet mee: tweederde van de Vlamingen tussen de 18 en 34 jaar hebben geen mensen van andere afkomst onder hun beste vrienden. Dat blijkt uit de resultaten van de grootschalige jongerenenquête 'Generation What', die de openbare omroep deed. Dat meldt Het Nieuwsblad.
Bijna een op de vijf Vlamingen is van buitenlandse afkomst. De nieuwe norm wordt dan ook 'superdiversiteit', zeker in de grote steden, waar de bevolking traditioneel uit veel meer verschillende achtergronden komt. Ondanks dat zijn jonge Vlamingen vooral bevriend met mensen die ze in hun directe leefwereld tegenkomen en die hun eigen achtergrond delen. Dat is problematisch, zegt socioloog Dirk Jacobs in Het Nieuwsblad. "We leven in gescheiden werelden en weten niet wat er bij elkaar leeft", stelt hij in de krant.

Demografische realiteit
46.000 jonge Vlamingen tussen de 18 en 34 jaar vulden de enquete 'Generation What' van de openbare omroep al in. Twee derde van de ondervraagden geeft aan geen beste vrienden te hebben met een ander geloof, een andere cultuur of een andere etnische achtergrond. "We blijven allemaal wat op ons eilandje zitten en kiezen vrienden met dezelfde opleiding en opvattingen", zegt Bram Spruyt, socioloog aan de VUB. "Terwijl je door de demografische realiteit toch wel zou verwachten dat we ook in onze vriendenkring meer diversiteit zouden hebben."
*

*
*
Mij blijft het persoonlijk een grote troost dat minstens hun namen bekend zijn. Dat maakt de zaken relatief eenvoudig voor de Bestraffings Rechtbanken die op zekere dag als paddenstoelen uit de grond zullen moeten rijzen.
Beter dan de Nazi’s, de échte socialisten, die de meeste van hun wandaden nooit op papier hebben gezet,  hebben zij hun misdaden tegen de mannelijkheid zorgvuldig op papier gezet en/of in wetteksten gegoten. Loochenen zal dus niet kunnen. Hoogstens zal er toegegeven worden, ‘inschattingsfouten’ te hebben gemaakt, of hoogstens ’n beetje ’n deontologisch foutje te hebben gemaakt. De Gentse Tweede Sympathiekste Burgemeester ter Wereld heeft de aanzet en de woorden hiervoor gegeven. Deze woorden zullen dé woorden zijn die dit jaar moeten opgenomen worden in De Dikke Vandale….
Maar laten we het liefst eenvoudig houden. Er hoeft slechts één en dezelfde straf te worden voorzien: levenslange dwangarbeid (en geen dwang vakantie) liefst aan de achterkant van de maan.
Toemaatje
Eigen volk Eerst, dat wil zeggen dat we ons bord nog de frietjes zien liggen, en de rest als toemaatje, het peper en het zout op deze frietjes. Al is dat, volgens de dokters, geen gezonde maaltijd. Liefst Puur Natuur’, zoals bronwater beter is dan rioolsop.
*
In deze hoop wil ik leven en sterven.
*
*

*

Geen opmerkingen: