maandag 18 juli 2016

3520



4/550 * - Engelse Bedrijven weglokken is zeer on beleefd – Beter is heel Frans-Vlaanderen te roven. Zie Leopold II in de Congo -
DEEL 2
*
Zondag 17 juli 2016
Zon 5u49-21u48
H Fredegand
*
3520 - SCAPIN DE GRAPSJAS (Molière)   
*

*

*
Ik heb het reeds gezegd: net voor de reis naar Coburgia begon, mocht ik van Moeder de Vrouw, - die ondertussen nog wat van alles wilde doen: ’n klakwastje of zo  - nog even op de computer. En zie: Sjarel Premier kreeg in de gazetten een veeg uit de pan van… zijn Parijse Supérieur, de Minister v. Geen Financiën van dat inhalerig Zuiders buurland.
Hieronder speelt die, een zekere  Michel Sapin – vandaar mijn inspiratie voor Scapin-le-Farçeur (Molière), die ik ooit de eer had te mogen vertolken in een vorig leven – onze Eerste Sjarel duchtig de les. Bedrijven stelen mag niet, zegt men daar. Beter is ineens de hele landsstreek te stelen, zoals la France dat deed in 1743 met het stelen van Vlaams Grondgebied van de Vlaamse Bergen tot aan de Somme. Een gebied daar sindsdien bekend als de Pas-de-Calais, maar bij Frans-Vlaanderen is gebleven. Wist U trouwens, dat de Gendarmerie in die streek rondloopt met een Vlaamse Zwarte Leeuw op Gouden Veld op de mouw?  
*

*
GEPLUKT BIJ
*

*
Bedrijven weglokken uit Groot-Brittannië is totaal onfatsoenlijk en schadelijk"
01-07-16, 21.58u - Bron: Belga
door Michel Sapin ©AFP

Nu de Britten uit de Europese Unie stappen, moeten Europese landen zich niet inlaten met een soort "opdeling van de buit" door bedrijven weg te lokken uit Groot-Brittannië. Dat zegt de Franse minister van Financiën Michel Sapin.
Volgens Sapin zou een dergelijke opstelling "totaal onfatsoenlijk en schadelijk" zijn. Het Britse besluit moet gerespecteerd worden. "We kunnen sommige bedrijven begeleiden, maar we gaan geen contact met ze opnemen en zeggen: verlaat Groot-Brittannië en kom naar ons toe. Als ze het willen doen, moeten ze dat zelf doen" aldus de minister.
Het is volgens Sapin nog te vroeg om in te schatten wat de impact van de brexit zal zijn op de groei van de economie van Frankrijk en de eurozone, maar hij heeft vertrouwen dat het herstel komende tijd zal doorzetten.
*

*
Ook gemerkt dat er in die Sjarel Premier van ons een flink stukje lijkenpikkerij schuil gaat?  Zo ziet U maar hoe het Waals Rode Profitariaat overal munt probeert uit te slaan. Wedden dat hieruit nog een fameuze ‘syndicale actie’ tegen de eigen Regering gebrouwd wordt?!
Waarom werd, naar oude Socialistische Gewoonte, het ABL niet ingezet, om meteen, net als de Duitsers toen ‘gegen Engeland zu fahren’?
Maar wat niet is, kan nog komen. Juncker, de FÜhrer aller Europeanen, kan nog altijd Stuka’s sturen, de fameuze ‘Sturzkamfflugzeuge’ uit de gewezen Hitleriaanse Juncker-fabrieken in Duitsland. Waarvoor anders dient de Navo, de Noord-Atlantische Verdrags Organisatie?
Ach, Bruxellabla-bla is niet alleen de Europese Hoofdstad der Globalisten van de Nieuwe Wereld Orde, maar ook het waterhoofd der Coburgers, het land dat nog altijd denkt te leven in de koloniale tijden der periode van Leopold II, de Edelman-met-den-Baarde, die miljoenen zwartjes in de Congo liet vermoorden. Een taak die het Fiere Albion toen liever zelf had gedaan….
Maar niet getreurd. Barry O’Bama, de Zwarte Amerikaanse Ongelukskater, zal de boel wel klaren. Als zijn tijd gekomen zal zijn.
*
*

*


Geen opmerkingen: