maandag 18 juli 2016

3530



4/460 * - Donald Trump met Sarah Palin? – We moeten dringend vertrekken naar de Heimat -
.
DEEL 3
*
Zondag 17 juli 2016
Zon 5u49-21u48
H Fredegand

*
3530 - ZOU ZE DAAR ZIJN, DE ‘MUM’ MET HET LIPPENROOD OP?   
*
Een oude liefde

Sarah Palin……
*

*
De laatste dagen schijnt Donald Trump, volgens zijn tegenstanders van de Leuvenpers hier te lande, het te zullen moeten afleggen tegen ‘The Clinton Clan’ van de SD, de Sicherheitsd Dienst Sociaal Democraten. De SD, dat is het binnenkort samengaan naar Amerikaans Model in gans Europa van Roden en Criminele Tsjeven….
En daar is meteen - volgens het te verwachten scenario – de ‘deus ex machina’ der Thea Party, de ‘Wonder Mum’ uit Colorado. Deze keer niet, gezien haar missie, uit het land der colorado-kevers…..
*
*

*
GEPLUKT BIJ
De Morgen van 2 Juli 2016
*
Trump roept hulp Sarah Palin in
02-07-16, 03.17u - Bron: The Guardian
Presidentskandidaat Donald Trump heeft gisteren tijdens een bezoek aan een conferentie voor conservatieven de hulp van Sarah Palin ingeroepen. De voormalige gouverneur van de staat Alaska was aangetrokken als opwarmer voor Trump voor de Western Conservative Summit in Denver, Colorado. Het was het eerste bezoek van Trump aan Colorado ooit, aldus The Guardian.

Palin, die in 2008 'running mate' van de Republikeinse kandidaat John McCainwas, werd geïntroduceerd als een 'conservatief politiek icoon'. Donald Trump heeft de stemmen van ultra-conservatieve Amerikanen hard nodig als hij kans wil maken op het presidentschap. Palin ging los tegen Republikeinen die zich nog niet achter Trump hebben geschaard. Zij voelen zich volgens Palin bedreigd door hen die zich wel in de miljardair geloven.

Van de 4.000 bezoekers aan de conferentie kwam maar een klein deel opdagen om Trump te horen spreken. Desondanks was hij positief over Colorado, de staat heeft hem 'veel over politiek geleerd', aldus Trump. Hij doelde op zijn nederlaag in de staat tijdens de voorverkiezingen: zijn rivaal Ted Cruz won alle gedelegeerden, terwijl Trump had verwacht te als overwinnaar uit de bus te komen.
*

*
*
Nog een geluk dat Niet-Amerikanen ‘alle over the world’ niet mogen meestemmen. Onze Leugenpers zou zelf de Verkiezingen van 6 November niet afwachten, om Flapoor O’Bama te herbenoemen tot President van de Wereld. Waarbij het Clinton Serpent natuurlijk als baarmoeder zou hebben gediend. Jammer toch dat die niet mogen meestemmen. In een oogwenk zou Het Avondland de Nieuwe Wereld van de USSR geworden zijn.
*
De tijd begint dus stilaan in ons nadeel te spelen. Er moet dringend iets gedaan worden om De Untergang des Abendlandes te stoppen. Maar vandaag wordt het voor ons stilaan tijd om te vertrekken: er wachten ons ’n kleine 800 Km af te bollen onderweg naar de Heimat. De redding zal dus even moeten wachten….
*
*

*

Geen opmerkingen: