zaterdag 16 juli 2016

3532



8/1323 * - De terugreis naar Het Zuiden – Acte de Présence - Nice 2016: de Promenade des Muselmans – Tanks in de eigen straten?  -
*
Zaterdag 16 juli 2016
Zon 5u48-21u49
H Reinhilde van Kontich
*
Twee jaar geleden. 17 JULI 2014. MH17 van Malesyan Airways neergehaald door een luchtdoelraket waarvan niemand mag weten van welke kant die kwam. 320 doden. De politie volgt een spoor -
*
3532  - DE STILLE VERZWEGEN HEILIGE OORLOG TEGEN ONS SLAAT NOG MAAR EENS TOE  
*

Rondom wordt gegrepen naar de Macht.
*

*
Goede reis gehad. Dankoewel. Pas laat thuisgekomen, gisteren 15 juli, dags na de bewogen Katorze Zwiejet 2016. Onderweg die 1450 km tussen de Vlaamse Ardennen en de Apennijnen, zo wat op de weerkalender alle kleuren van het spectrum gezien: regen, motregen, slagregen, hagelregen, geen regen, geen zon, zwakke zon, sterke zon, oude en zeer recente hel verlichte tunnels bij de vleet, veel meer afgewisseld dan het langjarig gemiddelde, en om 22 uur het erf opgereden. Als naar gewoonte verwelkomd door drie uitbundige Duitse Herders die al die tijd hadden gewaakt.
Wel 5 uur langer dan normaal op dat traject gereden, niet alleen door de jaarlijkse uittocht der dagjesmelkers naar de zon, maar vooral door de gesloten rij overbeladen auto’s onderweg naar de overkant der Middellandse Zee. Op de parkings af en toe geknielde kontheffers die met afschuw door de omstaanders werden bekeken.
Want na het ‘truck-incident’ op de Promenade des Anglais van de avond voordien, waren alle uitzendingen in de landen waar we door kwamen, als in vervoering bezig over die gebeurtenis daar. Eerst ’t Hollanderke (nog 13% volgelingen) die in zijn speech toegaf dat Frankrijk een ineenstortend huis was (une maison en péril) met onmiddellijk daarop heet van de naald de verslaggeving over ’Nice’. Eerst en Fransois, dan auf Deutsch, dan in ’t Zwitsers en laatst in Italiano: het woord “ISLAM’ of ‘Muslim’ nergens gehoord. Als op afspraak ging het eerst om zomaar een ‘attentat’, een verschrikkelijk ‘fait divers’, maar alras bleek dat overal het werk te zijn geweest van een ‘psychopaat’. Voilà, de violen waren gestemd.
Eenmaal thuis wilden we toch wat meer weten over die LKW, die ‘truck’ want op de radio klonken al die berichten zowat ordeloos. ‘Op de massa ingereden’; wat moesten we ons daarbij voorstellen? Alleen de NOS was op dat uur nog ijverig aan het woord, en waarachtig! riep mijn vrouw mij op het toilet toe: ‘Scheisse in Turkije’: daar was JOEPIE een staatsgreep aan de gang.
Nee, dachten we beiden: ‘niet nog eens’ de gemoedsrust gestoord worden door dat soort wilde barbaren: we gaan gewoon slaapeke doen.
Wat ’n dag, wat ’n dag! En dan komt er nog … de Aankomst van De Tour op de Champs Elysée in Parijs! Daar zijn nog de Gentsche Fieste. En wat hoor ik vanmorgen van de Burgemeester van Groot A’pen? Voor de komende Antwerp Pride zijn er anti-trucks’ voorzien. Ja, beste lezer: hij zei het niet zo vierkant, want anti-trucks doen aan anti-tanks denken en is een beetje teveel in de richting van… oorlogsverslaggeving.
Want dat is waarin we al jaren leven: de verzwegen situatie van een ‘Heilige Oorlog’ tegen ons, in ons eigen land, die met de dag dreigender wordt…..
*

*
GEPLUKT BIJ
*
*Dader Nice heette Mohamed, schreeuwde Allahu Akbar, reed truck met kogelvrij glas
*
Xander 15-07-2016 13:30- in
84 mensen vermoord, talloze gewonden, waaronder 54 kinderen
*

De terror truck van Mohamed Bouhlel. Inzet: commentaar overbodig.
Eigenlijk hoeven we het niet meer te noemen, de voornaam van de dader als er weer eens een terreuraanslag is gepleegd waarbij massa’s onschuldige mensen zijn vermoord. Ook nu heet de 31 jarige Tunesische terrorist Mohamed, naar het grote voorbeeld van de al even moordlustige profeet, en verder Lahouaiej Bouhlel. De moslim, die overigens een bij de politie bekende crimineel was, blijkt zijn daad zorgvuldig te hebben voorbereid, want de vrachtwagen was voorzien van kogelvrij glas, reden waarom gewone politiekogels hem niet konden stoppen op zijn gruwelijke moordrit door de menigte. Waarna hij ‘Allahu Akbar’ schreeuwend om zich heen begon te schieten, en eindelijk kon worden uitgeschakeld.
Ondanks het feit dat de in Nice woonachtige Bouhlel bekend stond vanwege diefstal, geweld en het gebruik van vuurwapens, verklaarde de Franse politie dat de ‘radicalisering’ van de moslim hen ontgaan was. Als men de afgelopen jaren de talloze onderzoeken en waarschuwingen dat de gewelddadige jihad ook door een overgrote meerderheid van gewone moslims wordt gesteund –vooral die in Europa wonen- nu eens serieus had genomen, dan had de politie nu niet wéér met een mond vol tanden gestaan.
Meer terreurdoden onder Hollande dan in voorafgaande 100 jaar
Pro-ISIS social media staan inmiddels bol van de gruwelijke foto’s en loftuitingen voor deze Mohamed, die zich voor de zaak van Allah en zijn profeet heeft ‘opgeofferd’ om de ‘ongelovigen’ angst aan te jagen en dood en verderf te brengen.
Sinds vorig jaar zijn er in Frankrijk al meer dan 230 mensen bij islamitische terreuraanslagen omgekomen. Let wel: bij enkel grote aanslagen, die niet ontkend kunnen worden (2). Tal van kleinere aanslagen, waarbij bijvoorbeeld 1 of 2 mensen worden vermoord, worden steevast afgedaan als een ‘ongeluk’ of ‘roofoverval’ of ‘aanval met een mes’.
Politiek correcte multiculti denken medeschuldig
Onder de socialistische president Hollande zijn er in 2 jaar dan ook meer mensen door moslimterreur om het leven gekomen, dan in de voorafgaande 100 jaar. De belangrijkste reden is dat de moslimbevolking in Frankrijk als eerste land in Europa dankzij de massa immigratie de cruciale 10% drempel heeft overschreden. Historisch gezien breekt er dan overal waar de islam een stevige voet tussen de deur krijgt chaos, ellende, onderdrukking, geweld en vervolging uit.
Daarnaast is het politiek correcte ‘multiculti’ denken van bijna het hele politieke spectrum een net zo fatale vergissing als het blijven openhouden van de grenzen voor vrijwel ongecontroleerde massa immigratie.
Kogelvrij glas en ‘Allahu Akbar!’
De ‘terror truck’ van Bouhlel blijkt te zijn voorzien van kogelvrije ramen, wat naast het aantreffen van tal van –echte en nep- wapens in de laadruimte, bewijs is dat zijn daad goed is voorbereid, en dat hij dat beslist niet alleen gedaan kan hebben.
Op foto’s is duidelijk te zien hoe grote aantallen politiekogels het glas niet konden doorbreken (3). Bouhlel kon pas worden uitgeschakeld toen hij na 2 kilometer uit de vrachtwagen sprong, volgens getuigen ‘Allahu Akbar!’ (Allah is de grootste) schreeuwde, en wild om zich heen begon te schieten. (4)
De moslimterrorist zou tenminste één mededader hebben gehad, die op de vlucht zou zijn geslagen. Inmiddels staat het aantal dodelijke slachtoffers op 84. Tientallen anderen raakten ernstig gewond, waaronder 54 kinderen.

Xander
*

*
*
Ach neen, geen oorlogsverslaggeving AUB. Laten we het liever bij Dreigingsniveau Drie’ houden. De op één na hoogste raad van ‘onveiligheid’.
Die graad is voorbehouden tot het bommen regent en er gewapend en schietend tuig door de straten rent. ‘Gene bang hebben’, verkondigt in perfect Deontologische trent de Gentsche Termontie, ‘alleen een beetje kijken waar ge loopt’. Om bij de eerste roep dat Allah de Dikste heeft, weg te duiken tussen de vallende medeburgers. Nog prettige ‘Fieste’ toegewenst.
Trucks zijn, net als aardappelmesjes, nuttige gebruiksvoorwerpen voor gewone mensen. In de handen van Muzelmannen, zijn die vroeg of laat het gedroomde middel om U naar de andere wereld te helpen.
Moeten we daarom alle trucks of alle aardappelmesjes verbieden? Of moeten we eerder zorgen dat alle Moslims er uit vliegen? Wat zegt het gezond verstand?
Kijk, en dàt is precies waaraan onze Overheden lijden: gebrek aan, of verschrompeld gezond verstand. Want ze zijn gebiologeerd door de Amerikaanse Zwarte Kater van ze voortdurend de hielen willen likken.
‘Als meeuwen op een stort’ zei Lewie Den Ouden eens. Kut-Markakanen zei ooit Smetje van ’t Rood Gazetje.
Maar dat vocabularium is nadien de speeltuin geworden van de Belangers en andere ‘populisten’ met het laatste beetje Gezond Verstand die in onze Samenleving leeft.

*
*
                                                                

Geen opmerkingen: