maandag 25 juli 2016

3534



8/1453 * - Erdogan speelt bewust met vuur – Amerika & wIJ° op het potje gezet – Onze totaal verraste media sparen de geit en de kool – De datum der executie nadert nu snel -
.
Deel I
***
Zaterdag 23 juli 2016
Zon 5u57-21u40
H Birgitta van Zweden
*
3543 - HET WERELDGORDIJN OPENT OP EEN KIER. DE SPELERS ZOEKEN HUN MEEST GUNSTIGE POSITIE  
*

Mozart in Boom, of Mozart de boom in…..
*

*
Zelfs de niet-aandachtige lezer zal al wel gemerkt hebben, dat ondergetekende terug ‘bij’ is. Na de uitgelopen heimatreis (van 2 tot 15/7) waren de dagen één lange aaneenschakeling en afschakeling van de buitenwereld. Maar het leed is (een beetje) geleden. Vóór de avond in het land kwam, was de leute weer over….
O, over de fratsen van Sultan Erdogan kan ik U waarschijnlijk weinig bijleren: het zwerk immers hangt er vol van. Slechts twee zaken die niemand zullen verwonderen zijn hier aan toe te voegen: het Westen is er voor de zoveelste keer weer ingelopen, in de Heilige door de Koran voorgeschreven ‘Bedotplicht’, de Taqyilla. Maar ondertussen staan de Turken, niet zoals in 1753 alleen maar voor de Poorten van Wenen, min heel Europa, maar ze zijn binnengedrongen  tot in onze huiskamers.
Het Westen, Amerika op kop met la Märkalina op sleeptouw, is nog maar eens in dit schimmenspel de bedrogen bedrieger. Het heeft zelfs nonchalant de atoomwapens die het einde van de wereld kunnen inluiden, op een platina schaaltje aangeboden aan de Turken. Al wist iedereen bij voorbaat dat de Turken altijd grijpen wat ze kunnen. Zelfs de helft van buurland Cyprus, en dat is een Navo-Staat voor wiens onschendbaarheid de hele Navo (met woorden) borg staat. Ecjy Tsjrbrntaal= ‘met de dood in het hart’, ‘voor de allerlaatste keer’ ….
Tot mijn, grote spijt, moet ik er weer de jonge John Fitzgerald Kennney bij sleuren, toen die, voor hij President werd, op bezoek in het door Amerikaanse bommenwerpers vernietigd Berlijn, over A.H. liet optekenen dat deze figuur ‘het allergrootste genie was dat de mensheid ooit had gekend’. Dat zou de hele wereld pas erkennen, volgens hem, de dag dat eenmaal de haat was geluwd.

Zoals nu, waarde Heer Dode President? U kan het niet meer schelen, maar wij zitten met de gebakken peren….

J.F. Kenndy, een niet al te verre voorloper van Bill Clinton, Barry O’Bama en nu, recent, van het Clinton Wife, allemaal geëngageerde ‘Sociaal Democraten’ die er, tot meerdere eer en glorie van zichzelf, op uit zijn om ons allemaal te ‘globaliseren’ in een Nieuwe Wereld Orde. Het sluitstuk van Hitlers Nieuwe Orde.
Enfin, ik verleen nu het woord aan vriend Xander.

*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Erdogan gijzelt 1500 Amerikanen op basis om uitlevering Gülen af te dwingen
*
Turkse minister v. Werkgelegenheid: VS zat achter coup – Turkse premier Yildirim: Amerikanen zaten in complot – Defensiespecialisten: -Erdogan voert Stalinistische zuivering en alomvattende moslimrevolutie uit –
* 
Deel van de NAVO luchtmachtbasis Incirlik. De gijzeling van 1500 Amerikanen zou theoretisch gezien voldoende reden kunnen zijn voor een oorlogsverklaring, of op zijn minst een militaire reddingsoperatie.
In tegenstelling tot wat we in het eerste artikel van vandaag berichtten, duurt de gijzeling van in totaal 1500 Amerikanen op de NAVO luchtmachtbasis Incirlik nog steeds voort. Ook mogen er nog altijd geen Amerikaanse toestellen vertrekken om ISIS te bombaderen. Sinds zaterdag heeft Erdogan de stroom op het Amerikaanse deel van de basis af laten sluiten, met uitzondering van een paar noodgeneratoren die bijna zonder brandstof zitten. Tevens wordt het terrein door een grote politiemacht omsingeld. De Turkse dictator wil hiermee de uitlevering van zijn voormalige kompaan Fethullah Gülen afdwingen.

De situatie op de basis is extra bizar als bedacht wordt dat het hier om een officiële NAVO lidstaat gaat, die het personeel van een bondgenoot gijzelt. Minstens zo vreemd is dat de Westerse media er vrijwel geen aandacht aan besteden, en zelfs de grootste Republikeinse tegenstanders van president Obama er op de Verkiezingsconventie –waar Donald Trump zoals verwacht tot officiële kandidaat werd gekozen- geen enkele melding van maakten.
Gülen, die al jaren geleden met hulp van de CIA naar de VS vluchtte, kreeg zoals gepland vrijwel meteen de schuld van de zogenaamde ‘staatsgreep’ van afgelopen weekend. Die zou hij vanuit zijn landgoed in Pennsylvania hebben voorbereid. De islamistische leider ontkent overigens iedere betrokkenheid.
Turkse vliegtuigen en schepen uitgeweken naar Griekenland?
Ook de Turkse commandant van de basis, brigadier-generaal Bekir Ercan, is gearresteerd vanwege zijn vermeende aandeel in de coup. Hij zou vliegtuigen en helikopters hebben ingezet, en verantwoordelijk zijn voor het spoorloos verdwijnen van een groot aantal toestellen. Die zouden –net als maar liefst 14 marineschepen, inclusief de bevelhebber van de Turkse marine, admiraal Veysel Kosele (2)- hun toevlucht hebben gezocht in Griekenland, eveneens NAVO-lid, maar sinds mensenheugenis op zeer gespannen voet met de Turken.
Mocht het bevestigd worden dat Athene de bemanning van de Turkse vliegtuigen en schepen asiel heeft gegeven, dan zou dat voor Erdogan zomaar een reden kunnen zijn om Griekenland de oorlog te verklaren.
In eigen land heeft de islamitische despoot al zo’n 50.000 tot 60.000 mensen laten oppakken of uit hun functie laten zetten, inclusief 9000 politieagenten en 3000 rechters. Ook de leidinggevende decanen van de universiteiten zijn ‘gezuiverd’, inclusief de media die ervan worden beschuldigd Gülen te steunen.
Tactische kernbommen, ‘Amerika zit achter deze coup’
Het gevaar van de ontstane situatie op de luchtmachtbasis kan niet genoeg onderstreept worden, omdat daar zo’n 50 tot 90 tactische kernbommen liggen opgeslagen, en inmiddels niet enkel pro-Erdogan journalisten de VS ervan beschuldigen in het complot te zitten. De Turkse premier Yildirim, marionet en spreekbuis van Erdogan, insinueerde dat de Amerikanen de partners van de coupplegers waren, en mogelijk hun vliegtuigen hebben bewapend om het toestel van Erdogan te onderscheppen.
Minister van Werkgelegenheid Süleyman Soylu ging nog een stap verder: ‘Amerika zit achter deze coup’, twitterde hij.
‘Stalinistische zuivering en alomvattende moslimrevolutie’
Israëlische defensiespecialisten stellen dat de leiders in Washington, Jeruzalem, Caïro en Riyadh zo voorzichtig reageren omdat de ‘Stalinistische zuivering’ die Erdogan in de hele overheid en samenleving uitvoert overduidelijk deel uitmaakt van ‘een alomvattende moslimrevolutie’, die bij een (te) felle reactie alleen maar sneller zal verlopen.

Xander
*

*
*
Het verder verloop van deze story staat in de sterren geschreven, en vindt U wel in de boekskens. Niemand heeft een perfect werkende glazen bol, dus kunnen blogs als die van Vriend Xander alleen maar helpen om de ogen der burgers te openen. Want de Overheid zit met stoppen in de oren en kijkt de andere kant op. Want ze rekent op de ‘Gematigde Moslims’ die hier al jaren overal gepamperd worden.
Dank zij de Euro is de levensduurte onbetaalbaar geworden. Overal in Europa is er geld tekort. Kapitaal brengt, als elkendertigste wereldwonder, nog alleen een ‘negatieve rente’ op….
En straks zal de werkende medemens waarschijnlijk daar bovenop nog moeten leren leven met een ‘negatief loon’. Ik bedoel, dat er geld zal moeten toegedragen worden om te mogen werken.
Het is dus niet alleen Erdogan die zal mogen hangen. Op de executieplaats zullen de meeste Europese Leiders hem zijn voorgegaan.
Nog verder lijdzaam toezien, en camera’s hangen op de buiken van onze Flikken, is niet de goede remedie. Er moeten nagels met koppen worden geslagen. En liefst niet in dood hout, maar in de koppen der Verlichte Grote Verstanden.
Anderen en beteren: ze bestaan. Ze moeten allen nog verkozen worden.
Randbemerking
R-dogan, de Turkse bullebak, zegt in zijn land net hetzelfde te doen als Frankrijk, met het uitroepen van de Noodtoestand & de Staat van Beleg. Hem wordt dat kwalijk genomen, en Frankrijk niet.
Hallo, Waarde Heer Gevaarlijke Dictator, ziet U echt geen verschillen? Neen, natuurlijk niet, want het is een vaste Mo slimme-gewoonte om de zaken net omgekeerd te zien, om des te harder te kunnen toeslaan. Zo denkt U echt door nu platte broodjes te bakken bij Amerika’s aartsvijand, de Poet, dat deze zich zal laten vangen door Uw krokodillentranen? Sukkelaar toch!
*
*

*



Geen opmerkingen: