vrijdag 22 juli 2016

3537



11/2471 * - The USA Brothers in Crime – Zwartmensen van daar en ‘Zwarten’ van hier – De 10 Geboden & het Onze Vader tegenover de Am. Grondwet -
.
DEEL 1
*
Woensdag 20 juli 2016
Zon 5u53-21u44
H Margaretha van Antiochië
Margriet is een pisgriet
*
20 juli 1933
Hieronder vindt U als voorgerecht op de hoofdschotel van morgen (Bête Nationale) een wel zeer persoonlijke kijk op de Recente Geschiedenis. Zeker, het is een zeer persoonlijke weergave, maar die berust op perfect controleerbare gegevens, en de feiten blijven de waar gebeurde feiten. Hoe men het ook anders probeert uit te leggen….
Die dag, 1933: de Duitse Socialisten onder A.H. zijn bijna op het hoogtepunt van hun macht. Voor zijn inspanningen voor het tot stand komen en het welslagen van Het Concordaat verkreeg Adolf Hitler de Christus Orde, de hoogste Pauselijke Onderscheiding voor staatslieden.  Gezegd ‘Concordaat’ tussen de H. Stoel en Mussolini, de fascistische Super Socialist, kwam er eindelijk na jaren onderhandelen, waarbij het Pauselijk grondgebied werd herleid tot de paar hectaren op de Vaticaanse Heuvel, en een paar kerken in Rome zelf, op een paar van de 7 belangrijkstee  Heuvels waarop de Stad sedert de Oudheid gebouwd is.  
Daarvan getuigt ‘De Weg der Verzoening’ (Via della Reconciliazione), een tientallen meter brede boulevard die Mussolini liet aanleggen tussen de Tiber en het Sint-Pieters Plein, symbool der Christenheid. Dat hiervoor vele honderden jaren oude werkmanshuisjes dienden te worden gesloopt, is voor geen enkele goede Socialist belangrijk genoeg om erover te praten…. Als het hun eigen reputatie maar ten goede komt.
IJdelheid is inderdaad niet in de eerste plaats een voorname eigenschap bij de Zwakke Geslacht, maar vooral ook de Linkxe Elite. Denk daarbij als voorbeeld aan het bronzen beeld van de Ouaarde Ouwilefriede in Sledinge, de ex-Vlaming en derde echtgenoot bij de nieuwbakken Barones Moet Smet.
Gewoonlijk wordt overal dergelijk donker gekleurd bericht over de vereremerking van A.H. om voor de hand liggende redenen zo diep mogelijk weggemoffeld. Maar het is nu eenmaal onmogelijk om zoals in een film, de feiten zelf terug te spoelen.
In Italië had “Rome’ toen uiteindelijk besloten, om zich eindelijk neer te leggen bij het einde van hun wereldse macht, doordat in 1870 bij de éénmaking van Italië, de Pauselijke Staten in Centraal Italië, gewelddadig ingenomen werden door Garibaldi. Dat soort roverhoofdman handelde in opdracht van de Hertog van Savoye in Turijn, die door ‘De Grote Mogendheden’ uitverkoren werd om Koning van Italië te worden. Die ‘Grote Mogendheden’ waren, na de Val van het Franse Imperium onder Napoleon, vooral Londen, dat ook 40 jaar vroeger, in 1830 de on-Staat Coburgia had gewild. Als buffer tegen het Duitsland van Bismarck, de aartsvijand, het in 1815 verslagen Frankrijk en het Fiere Albion, Meesters na God over de hele aardbol.
Een van die belangrijkste veldslagen tegen Het Vaticaan, vond plaats op de flanken van de Monte Lando (waar wij nu wonen), aan de Noordkant van het grootste vulkanisch en dus zuiverste meer van Europa. Garibaldi verloor deze veldslag tegen de Pauselijke legers (de Zouaven) die toendertijd alleen bestonden uit Duitse en… Vlaamse vrijwilligers.
Anders gezegd: als wij wilde braambessen plukken op diezelfde heuvel, proeven wij a.h.w. het bloed van onze verre daar voor Outer en Heerd gevallen landgenoten. En neen, daar bevindt zich tussen de vele netels en distels, geen enkel monument om dat te herdenken….
Door het Concordaat van Lateranen op 11 Februari 1929 tussen de H. Stoel en Mussolini legde, na bijna 2.000 jaar,  Paus Pius XI, de mentor van Pius XII, de Hitler-Paus, zich neer bij deze  gebiedsroof, op voorwaarde dat de Vaticaanse Heuvel, samen met 3  kerken, verspreid in de stad, voor eeuwig erkend werden als Soeverein Kerkelijk Grondgebied. Als tegenprestatie werd het Katholicisme erkend als staatsgodsdienst, toestand die sinds 1984 eenzijdig door de Socialist Graxi werd teruggeschroefd.
Ook Castelgondolfo, het Pauselijk buitenverblijf palend aan de burgerlijk-militaire luchthaven van Ciampino, mocht behouden blijven, terwijl de brede verbindingsweg tussen de oevers van de Tiber en de Colonnades van Bernini, werd aan gelegd. Er werden door Mussolini, zoals gezegd, duizenden kleine eigendommen gesloopt, om er de Via della Conciliazione aan te leggen.

Met Sultan Erdogan en Buffalo Bill Trump of ‘die Clinton Waif’ in beeld, blijken sommige zaken dus gewoon een herinnering aan de toekomst te zijn. Waarbij Paus Franciscus meer en meer begint te gelijken op zijn verre voorloper uit Assisi.
*

3537 – DE EIGEN POLITIE MOLESTEREN: DE LINKXE GREEP VAN DE ZWARTE KATER NAAR DE ABSOLUTE MACHT      
*
Dit is de USA

En in Turkije draait zijn boezemvriend Erdogan 80.000 tegenstanders in de bak…..
*

*

Hitler, Erdogan O’Bama: steek ze alle 3 in een zak en ik zou niet weten wie eerst eruit halen om als een kattenjong tegen de muur gekwakt te worden.
Hitler ontsnapte minstens 2 keer aan een moordaanslag. Eerst, toen zijn ster na rijzende was, in de Bierbraukeller in München en late kort voor de Ondergang, in Rastenburg, waar toen de bom van Baron von Stauffenberg ontplofte net naast de poot van de conferentietafel waarover Hitler gebogen stond.
Ja Ja, de tijden zijn toch niet helemaal meer dezelfde!
*
In het Land der Cowboys komt er ene Donald Trump gevaarlijk opzetten om het Duivelswerk van de Zwarte Ongelukskater na 6 November 2016 helemaal over te nemen om het te herdoen. Dus is het wereldwijd alle hens aan dek.
U kon het hier al meer dan eens lezen: die twee zijn Partners in Crime, de Zwarte Ongelukskater, en het Clinton Wife. Omdat ze samen of alleen, de Absoluutheid der Absolute Macht willen behouden. En net als de Coburg-Clan in ons eigen land, schuwen ze daarbij geen moord, geen intrige, geen komedie. Hier waren het ooit overtuigde Vlamingen, die ze voor de gelegenheid bij de repressie ‘Zwarten’ hadden gedoopt die ze lieten neerkogelen na een schijnproces. In Amerika zijn het echte zwarten die ze elkaar laten uitmoorden. Of in serie en groepsgewijze politiemannen laten afknallen als wraak omdat die een of andere zwarte crimineel hadden neergeschoten bij zijn arrestatie. Om zodoende, met de hulp van Allah de wereld te domineren.
We zien het voor onze ogen gebeuren en laten toe dat onze Europese ‘Leiders’ daar in onze naam dapper aan mee doen. Door o.a. onze Landen te overspoelen met ‘vluchtelingen’ die, dank zij de Amerikaanse bemoeienissen, de oorlog in hun landen ontvluchten om naar ons te komen. Om er de Arabische Lente in te voeren. De Europese Blauwhelmen worden zonder dit te bevragen in de Nationale Parlementen, preventief zegt men, tegen Rusland ingezet. De leugens waarom liggen er vingerdik op, en onze Leugenpers verspreidt die met wellust, in  de hoop bij Amerika in de gunst te komen.
Dat de Conservatieven, met Donald Trump, wel eens roet in het eten zouden kunnen strooien, wordt hier de kop ingedrukt. Voor eigen Volk staan, tegen de Islamisering zijn, orde en regelmaat eisen: het zijn allemaal inbreuken tegen het Globalisme, samen met het Islamisme, de Nieuwe Religie.
Kijk naar het lot van de Amerikaanse politieman, of die nu blank is of zwart. En weet daarbij, dat men in de States in vergelijking met het Avondland, altijd een paar jaar voorop loopt. Daar is, na de oorlog, bijvoorbeeld, naast het warm water, ook de Coca Cola uitgevonden die nu op elke tafel moet staan om ‘in’ te zijn. Waarbij er ook maar één nanoseconde wordt stilgestaan, dat elke honderdste milliliter van dat spul, de ‘royalties’ daar doet binnenstromen….
BDW eist bijvoorbeeld, dat bij de Politie meer allochtonen komen. Zodat op die manier de verschillen in het afknallen kunnen verdwijnen. Blank of Zwart, als schietschijven maakt dat niet het minste verschil. Of, totaal anders: Zwart neemt stilaan het Gezag over…
*
Maar wat het duivelskoppel daar nu broedt, is een enorm koekoeksjong dat we met z’n allen zullen mogen grootbrengen….
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*

Mood op blanke agenten: Ontketent Obama rassenoorlog om verkiezingen te annuleren?
*
Zwarte sheriff Clark: Obama en Hillary moedigen ‘oorlog tegen agenten’ aan; Amerikaanse politie hoopt op Donald Trump – Facebook stelt zich pal achter racistische en gewelddadige BlackLivesMatter terreurbeweging op, die wordt aangestuurd door minister van Justitie Loretta Lynch


Anti-globalistische, anti-immigratie en anti-islam pagina’s worden door Facebook offline gehaald, maar dit soort haatzaaiende moordoproepen tegen blanke agenten mogen gewoon blijven staan, of worden zelfs gepromoot.

Vaste lezers weten dat we het al jaren geleden voor het eerst ter sprake brachten: een mogelijke rassenoorlog in de Verenigde Staten, welbewust ontketent door president Obama, met als doel de verkiezingen te annuleren als het Witte Huis in ‘verkeerde handen’ dreigt te vallen. Het behoeft geen uitleg dat Donald Trump voor ongeveer alles staat wat Obama en Hillary Clinton de afgelopen jaren hebben geprobeerd af te breken, zoals de soevereiniteit, vrijheid, vrede en welvaart in niet alleen de VS, maar het hele Westen en ver daarbuiten. De moord op 5 agenten gisteren in Dallas lijkt in tegenstelling tot de wederom valse berichten in de massamedia een goed voorbereide actie, bedoeld om een rassenoorlog van zwart tegen blank te ontketenen.
Rassenoorlog al jaren in de maak
Een klokkenluider bij het Amerikaanse ministerie van Justitie onthulde al in 2012 dat Obama uiterlijk in zijn laatste jaar een rassenoorlog zou proberen te ontketenen. Volgens Infowars voorman Alex Jones is inmiddels aangetoond dat de racistische en gewelddadige BlackLivesMatter beweging, dat herhaaldelijk openlijk oproept tot het vermoorden van zoveel mogelijk blanken, rechtstreeks wordt aangestuurd door minister van Justitie Loretta Lynch, die er afgelopen week ook voor zorgde dat Hillary Clinton niet vervolgd wordt voor het email-schandaal, een misdrijf waar andere Amerikanen zwaar voor werden en worden gestraft.
Google, Facebook, Twitter en Apple zitten allemaal in hetzelfde linkse schuitje. Facebook hing bij zijn hoofdkwartier zelfs een enorm spandoek op om BlackLivesMatter te steunen. Talloze pagina’s op Facebook waar de moord op blanke agenten en blanken in het algemeen wordt verheerlijkt, blijven gewoon online staan, terwijl het bedrijf ‘rechtse’ en ‘libertarische’ sites blokkeert, en onlangs nog de pagina van de bekende Duitse auteur Udo Ulfkotte, die waarschuwt voor de moslimmigranten invasie in Europa, offline haalde.
Zwarte sheriff: ‘Racisme en ongelijke behandeling is onzin’

Het eerste wat president Obama gisteren deed na het uitspreken van zijn afschuw was kritiek leveren op de politie in Dallas, die zich niet zou hebben ‘hervormd’. De zwarte sheriff van Milwaukee, David Clarke, zelf ook een Democraat, verklaarde op Fox News dat Obama en Hillary Clinton de ‘oorlog tegen agenten aanmoedigen, om daarmee verdeeldheid en hysterie te zaaien, en dit vervolgens voor hun eigen politieke doelstellingen te gebruiken. Obama heeft het over racisme en ongelijke behandeling van kleurlingen... dat is allemaal onzin. Maar hij gebruikt dit soort krachttermen om de woede tegen de Amerikaanse politieagent aan te wakkeren. Hij moet daarmee kappen.’ (2)

Clarke vervolgde dat de hele Amerikaanse politie erop hoopt dat Donald Trump president wordt, omdat ze iemand nodig hebben die weer achter hen gaat staan. De beruchte zwarte racistische haatzaaier Jesse Jackson gaf Trump en zijn aanhang juist de schuld van alles. BlackLivesMatter dreigde vervolgens dat er de komende tijd nog veel aanslagen op blanke agenten zullen volgen. En dat is inmiddels gebeurd: in Tennessee, Missouri en Georgia zijn inmiddels 3 blanke agenten door zwarten neergeschoten. Jones: ‘Dit is verschrikkelijk. Niemand wil toch een rassen- of zelfs een burgeroorlog?’
Staat-van-beleg om verkiezingen te annuleren

BlackLivesMatter vertegenwoordigers praten inmiddels met minister Lynch over het uitroepen van de staat-van-beleg door de regering, zodat zowel de Democratische als Republikeinse Conventies moeten worden afgezegd, en de verkiezingen in november voor onbepaalde tijd kunnen worden opgeschort. Op deze wijze probeert de elite in de VS te voorkomen dat anti-globalist Donald Trump aan de macht komt. De New York Post heeft als eerste grote krant inmiddels de gevreesde term ‘burgeroorlog’ gebruikt.

Jones: ‘Dit zijn allemaal klassieke communistische tactieken om een land omver te werpen. Het minister van Justitie heeft er al voor gepleit dat de VN de controle krijgt over de politie. Obama en (de extreemlinkse multimiljardair) George Soros zitten hierachter.’

Zwarten vermoorden alleen al in Chicago 8 x zoveel zwarten

‘Maar laat me jullie eens wat vertellen: ik heb complete boeken geschreven over het geweld van de politie! Maar ik wil de zaken hervormen, geen burgeroorlog veroorzaken. Sinds de politie 3 jaar geleden het bevel kreeg het rustiger aan te doen in zwarte wijken, is de misdaad daar meer dan verdrievoudigd. In 2015 werden in Chicago 2000 mensen neergeschoten, waarvan 92% zwarten. Meer dan 500 kwamen daarbij om het leven. En dit jaar staat de teller nu al op meer dan 2000! En de daders? Hoofdzakelijk andere zwarten. Dat zijn in één stad veel meer doden dan alle agenten in het hele land jaarlijks veroorzaken (vorig jaar 990, waarvan 258 zwarten).’

Orde uit chaos: zo willen de globalisten alle macht grijpen

Jones denkt dat de globalisten bewust een rassenoorlog in de VS willen ontketenen, omdat ze zien dat het gewone volk in opstand tegen de elite begint te komen, tegen de vrijhandelsverdragen, tegen het uitwissen van de grenzen, tegen politieke unies zoals de EU, tegen massale moslimimmigratie. En wat de globalisten uiteindelijk willen is duidelijk: een wereldregering, waarin zij alle macht hebben. Om dat te bereiken volgt men het beruchte ‘Ordo ab Chao’, orde uit chaos, recept. In Europa moet dat een andere variant van de rassenoorlog worden, namelijk een van de miljoenen migranten, gesteund door hun linkse kompanen, tegen de autochtone Europese volken.
*

*
*
Maar aan een ronde cirkel, net zoals aan de Aarde zelf, zijn er geen rare of hoekige kanten. Dat komt door dat eeuwig draaien. Gelukkig maar. Zodat er, naast het Werk van de Zwarte Duivel, ook betere zaken kunnen gebeuren. Zoals we bijvoorbeeld zien in de Oost-Europese landen, die, eenmaal bekomen van het Marxisme, nu volop voor de Bevrijding gaan. Er zijn voorbeelden te over, zoals Polen, Hongarije, Tsjechië, Slovakije, Roemenië, enz. Er zijn de zovele ‘deelgebieden’ van de 19de Eeuwse gedwongen natievorming waardoor wij Vlamingen, Catalanen, Schotten, Basken, Bretoenen, enz, zekerlijk niet de enigen zijn. Na het Marxisme, is het de beurt aan de Islam-waanzin om als een dolle draak, z’n eigen aantal koppen op te vreten. De Vrijheid spreekt maar uit één mond, en dat is de eigen mond.
Zoveel verschillende volkeren, zoveel verschillende beschavingen, in Oost en West, in Noord en Zuid: waarom zouden wij telkens ons eigenste klein Aards Paradijs verkwanselen voor een bord linzensoep?  Het zegt al heel veel, als de Amerikaanse Grondwet die als voorbeeld voor de gehele Vrije Wereld geldt, dat die meer woorden telt dan ‘De 10  Geboden Gods’ en ‘Het Onze Vader’ samen. Al die moderniteit samen, kan niet eens een Europese Algemene Wegenwet maken. Of één en dezelfde Wereldmaat bepalen. Zelfs om de temperatuur in graden te bepalen kan er niet eens eenzelfde eenheid afgesproken worden.
Maar ja, ook dat heeft niet veel meer nieuwswaarde dan De Opwarming van de Aarde, een andere afgezaagde irrationaliteit, waar de leugen de waarheid vele malen overtreft.
*
*

*



Geen opmerkingen: