vrijdag 22 juli 2016

3539

6/1012 * - Sarkozy als de Nieuwe Jean D’Arc–en-Ciel -
.

DEEL 3
*
Woensdag 20 juli 2016
Zon 5u53-21u44
H Margaretha van Antiochië
Margriet is een pisgriet
*
3539  - OVER ‘LEIDERS’ DIE EERST ZIEN WAAR DE MASSA NAARTOE WIL EN PAS DAARNA OP KOP GAAN LOPEN.      
*
Januskop, Sarko:

Hou hem tegen of hij doet ongelukken….
*

*
Eerst dacht ik dat Graaf Sarkozy een entente cordiale met Marine La Plume op het oog had. Of, erger, lid wilde worden van het Vlaams Belang. Maar de chef van de Republikeinen (neen, dit is niet Donald Trump, de Chef van de Amerikaanse Republikeinen, die spreekt) die een totale oorlog eist. Alleen preciseert die niet tegen wie bepaald die oorlog moet gaan. De van oorsprong Hongaarse Graaf Sarkozy is dus niets meer dan een taterend klapwijf, een even hol klinkt als een leeg olievat. De vijand écht benoemen als de Moslim Heilige Oorlog tegen ons, doen alleen mannen met ballen aan hun lijf. Zoals Donald Trump, Geert Wilders, Marine La Plume, TTVG van het VB, of de Oost-Europese Leiders uit Polen, Hongarije, Tsjechië, Slovakije, enz.
Met hen is het wel degelijk ‘zij’ of ‘wij’ die er aan gaan.
Graaf Sarkozy doet mij denken aan die bende van bij ons van de NV-A, De Nieuwe Vlaamse Arrogantie. Die stellen in hun Statuten ook de Vlaamse Onafhankelijkheid in Art 1 als hun voornaamste doel. ‘Wij’ of ‘zij’ dus, maar eenmaal in de Coburgse kaas worden die allemaal ... belgicist.
‘Wij’, dat zijn niet zij die de straten blokkeren zodat er geen Moslim trucks dood en vernieling kunnen zaaien. Of zij die massaal de Politie inzetten zogezegd om burgers te beschermen. ‘Wij’, die de strijd aangaan tegen ‘zij’ die ons willen verdelgen, dat zijn mannen (en vrouwen) die gewapenderhand voorgaan in de strijd. Die tanks en vliegtuigen inzetten om de vijand op zijn nest te doppen. Zij die ’de anderen’ bij het minste misdrijf werkelijk het land uitwijzen. ‘Wij’ dat zijn de mensen die de eerste slag niet lijdzaam afwachten maar die hem zelf als eerste uitdelen.
De aanval is de enige taal die de Islam begrijpt: ‘wij’ moeten dat eervol principe ook zelf in ere herstellen. Even onze “Beschaving’ opzij zetten, en ‘meten met de maat waarmee we gemeten worden’.

Ziedaar de enige taal die binnenkort nog de enige politiek-correcte taal moet worden. Want de Geschiedenis bewijst het: de  aanval is de beste verdediging.
Aanvallen en de vijand grondig vernietigen: is dat niet de beste manier om herhaling te voorkomen?
Daarna kunnen we rustig de draad van onze Beschaving weer opnemen….
**
*

*
GEPLUKT BIJ
*
HLN
*
Sarkozy: "De oorlog is totaal. Ofwel winnen wij, ofwel zij."
Bron: Le Figaro, in HLN
*
Nicolas Sarkozy heeft zich gisteravond tijdens een tv-interview in scherpe bewoordingen uitgelaten over de recente aanslagen in Frankrijk en de "laksheid" van de Franse regering. Volgens de politicus die opnieuw president hoopt te worden, verkeert het land in een "totale oorlog".
De voorzitter van de conservatieve Republikeinen maakte zijn opwachting op de Franse zender TF1 en kwam daarbij krijgshaftig uit de hoek.
Geen taboes
"Onze vijanden kennen geen taboes, geen grenzen en hebben geen principes", zei hij. "Dus spreek ik klare taal: ofwel winnen wij, ofwel zij. Frankrijk mag zijn kinderen niet op die manier laten afslachten."
Sarkozy uitte hevige kritiek op de regering. "Ik durf zeggen dat niet alles gedaan werd wat in de voorbije 18 maanden (sinds de aanslag op Charlie Hebdo) gedaan had moeten worden in de strijd tegen het terrorisme", zei de politicus.
"Geen geestesgestoorden"
Om de oorlog te winnen dringt hij er bij de beleidsmakers en de media op aan om de vijand correct te schetsen. "Deze man heeft gehandeld volgens een modus operandi zoals voorgeschreven door IS in videoboodschappen. Men moet dus stoppen met te zeggen dat het om 'geestesgestoorden' gaat: wij staan oog in oog met moslimextremisten, wij moeten vastberaden zijn om hen te bestrijden."

Uitzetten
Sarkozy herhaalde gisteravond de voorstellen die hij al meermaals heeft gedaan. De partijleider eiste onder andere een beter toezicht op mensen die als geradicaliseerd worden beschouwd. Hij vindt dat buitenlanders die banden hebben met de radicale islam het land moeten worden uitgezet. Ook centra waar het salafisme wordt gepredikt moeten gesloten worden. Mensen die dreigen te radicaliseren moeten preventief kunnen opgepakt worden.
Premier Manuel Valls en minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve menen echter dat tot dusver nog geen enkele regering zoveel heeft gedaan voor de strijd tegen het terrorisme als de huidige. Sinds 2013 zijn in Frankrijk zestien aanslagen verijdeld.
*

*
*
Dat van die ‘Totaler Krieg’ is een hersenspinsel van wijlen Dr. Joseph Goebbels, Hitlers ‘Propaganda Chef’. Die wilde de Duitse burger warm maken, dat ‘Die Räder sollen nur rollen für den Sieg’, maar dat vindt de Heer Sarkozy een brug te ver. De wielen zullen, volgens hem, draaien zoals voorheen, langzaam maar zeker naar de … ‘Onderwerping’, naar de Islamisering. Want ‘Islam’ in Arabisch is… zich onderwerpen, onderworpen zijn.
En dat, mijne Dierbaren, is NIET wat het Vlaams Belang voor staat. Noch het Front National, noch de PVV van Geert Wilders. En al zeker niet de Republikeinen in de USA.
Niet de loslopende ‘fundamentalisten’ zijn de vijand, maar de gehele islamitische Invasie, die alleen ’n teken afwacht uit Mekka om de slachting in te zetten.
Misschien, mocht Marine La Plume Présidente worden, dat dan het Franse Vreemdelingen Legioen uit zijn winterslaap kan wakker geschud worden? Haal die vechtjassen weg uit Corsica, waar ze liggen te dommelen, en zendt ze naar het Islamitisch Kalifaat van de IS: die hebben hun stiel nog geleerd bij Hitlers  Waffen SS en die knokten er ook niet naast.
Nakomelingen van de helaas overleden Johan Cruyff zouden weer kunnen zeggen, dat ‘elk nadeel se voordeel heb’.

Enne, tot slot: als de Islammers spreken van wraakneming voor de Kruistochten van meer dan 1.000 jaar geleden, waarom organiseert het Westen er geen nieuwe?  Dan weet iedereen tenslotte duidelijk waar het om gaat: om ‘wij’, of ‘zij’. Om onze eigen veiligheid, of om het Kalifaat der Kontheffers…
*
*

*

Geen opmerkingen: