vrijdag 22 juli 2016

3541



5/669 * - Nieuw soort amokmakers op rails met gevaarlijke hobby’s -
.
DEEL1
*
Vrijdag 22 juli 2016
Zon 5u55-21u42
H Maria van Magdala
Is het drie dagen voor Sint-Jacob goed, een korenoogst in overvloed

*
3541 - MAN MET BIJL, KALASJNIKOV OF BOMGORDEL: NIET ONGERUST ZIJN.  HET IS EEN DOODGEWONE AMOKMAKER      
*
Vermijd treinen die rijden met de botte biijl

Ook bij ons…..
*

*
Ho maar! In de titel stond er toch ‘AMOKmaker en niet AMORmaker! De lezer weet toch dat op deze blog alleen maar politiek correcte onderwerpen worden … geweerd.
Het Gelieve U aldus te lezen wat er zeker niet staat, dat de barbaarse geweldenaar op dat Duits boemeltreintje een jonge geheime Vrijwilliger was van de aan de gang zijnde Heilige Moslim Oorlog tegen het Vrije Westen. De Arabieren, met hun lange gewaden heten dat veel korter een JIHADIST.
En neen, op dergelijk optreden is er nog altijd geen doodstraf van toepassing voor vijandelijke spionnen die zonder uniform doordringen tot in het hart van onze samenleving. Of dat ooit komt, valt zeer te betwijfelen, want in onze Beschaving heerst er godsdienstvrijheid.
Angelina Märkelina ‘schafft das’ tot het een Eurocent effen is. Zolang wij allemaal niet zo plat zijn geslagen als een luis, wordt daar niets aan gedaan. Losse handjes op de trein zijn nu eenmaal wat ze zijn. Zo lang die maar niet onder de vrouwenrokken beginnen frutselen….
(Zucht)
Zijn de pakjes per 72 gebundelde en verpakte ongebruikte maagden hierboven nu nog altijd niet opgebruikt? Ik zou anders met plezier stemmen om Wetten te krijgen die de heenreis daar naartoe bespoedigen.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*
*
Moslimmigrant pleegt met bijl en mes aanslag in Duitse trein, enkele zwaargewonden
*
Moslimterroristen heten op last van Berlijn voortaan ‘amokmakers’
*
In de buurt van Würzburg heeft een 17 jarige Afghaanse moslimmigrant met een bijl en een mes op passagiers ingehakt en ingestoken. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, van wie zeker drie ernstig. 14 passagiers verkeren in shocktoestand.

De aanslag vond circa 2 uur geleden plaats in een regionale trein tussen Treutlingen en Würzburg. Aanvankelijk werd gesproken over schoten en minstens 20 gewonden. Dat werd later door de politie naar beneden bijgesteld. Ook wordt de man geen ‘terrorist’ genoemd, maar ‘amokmaker’. Ook dat is inmiddels verplicht politiek correct taalgebruik bij onze Oosterburen – alles om de volgelingen van de islam te plezieren en uit de wind te houden.
Het motief van de dader is nog steeds niet bekend, en dat zal het ook wel niet worden. Morgen zullen de Duitse autoriteiten wel weer melden dat het om een ‘verwarde man’ ging, een van de inmiddels vele tientallen dagelijkse ‘einzeltäters’ die in naam van hun god en hun profeet de Duitse samenleving terroriseren.
En de grenzen? Die blijven gewoon open, ook in Nederland. Iedere dag stromen zo’n 1000 tot soms wel 10.000 nieuwe moslimmigranten Duitsland binnen. Wie wil er immers nu niet nog veel meer van dit soort spannende gebeurtenissen?

Xander
(1) Focus
(2) Twitter (Christian Hüther)
(3) Twitter (#Amoklauf)
(4) BR24
*

*
*
U moogt er zich dus aan verwachten, ook bij ons weldra dat soort ‘amokmakers’ overal terug te vinden. De Meir in Antwerpen? Afgesloten vanwege de aangekondigde amokmakerij. Gentsche Fieste als in de beste oorlogsjaren? Afgesloten wegens weeral andere amokmakerij. We beleven al maanden aan een stuk het op één na hoogste dreigingsniveau? Is gewoon om te proberen amokmakerij te voorkomen. Voornaamste doel: het organiseren van de ambulances voor de slachtoffers….
Slachtoffers van amokmakerij? Invaliden en Oudjes? Die worden vroeg of laat uitgesloten van het RIZIV: eigen schuld, dikke bult. De verzorgingsplaatsen moeten voorbehouden blijven voor druggebruikers en jonge alcoholisten of zelfmoordenaars op de weg... En de dienst ‘100’? Die wordt gereserveerd voor amokmakers met pech.
Ja Ja, de Slinkxe Globale Wereld is wat het woord zelf zegt: de wereld van de omgekeerde waarden.
PS
Dat de ‘Deutsche Bundesbahn’ binnenkort, naast toiletten en poephokjes, ook besloten slachtplaatsen zou voorzien, werd wel vernomen, maar nergens bevestigd. Nog minder of deze ‘verdoofd’ of ‘onverdoofd’ zullen toegelaten zijn, om zekerlijk welbepaalde religieuze gevoelens van een bepaalde soort bosapen niet te kwetsen.
*
*

*


Geen opmerkingen: