maandag 25 juli 2016

3544



7/1411 * - Weer geen Internet= de waarborg voor authenticiteit - Lagarde, de witteboord criminele op het bankje – To Morrowland zou beter Dance Macabre genoemd worden - De aanslag n München -  Koninklijke bloeddruppels teruggevonden in Marche-les-Dames -
.
Deel 2
***
Zaterdag 23 juli 2016
Zon 5u57-21u40
H Birgitta van Zweden
*
3544 - CHRISTINA LA GARDA CHALOETRA IS GEWIEKSTE CRIMINELE     
*

*

*
Net als in Nederlands Indië van toen: Saïda’s vader die de een na een al zijn buffels verloor, want bij Multatuli door het Districtshoofd gestolen, zo moet ik het vandaag voor de zoveelste keer  zonder I. mijn uitkijkpoort op het Wereldgebeuren, mijn ‘Straalverbinding’ op het Internet stellen. Toch nooit het werk van Rudy De Leeuw van het ABVV, waarvan de kleinzoon in de boekskens net vertelt dat zijn Opa ‘de mensen werk geeft’.  Al zegt hij er niet bij aan welk soort werk dat is.
Bij Multatuli moest de vader bijgevolg van honger sterven, want zonder buffel kon hij zijn rijstveld niet meer bewerken, zodat Saïd, de zoon, Adinda het buurmeisje, zijn Grote Liefde, moest verlaten om naar de stad te trekken om te overleven.
Net als hier en nu, een zaak dus van leven of dood. Waar, net als aan de Religie van de Wrede, niet aan mag toegegeven worden.

Moi, j’y suis et j’y reste!

Trouw vastgekluisterd aan alleen nog Vlaanderen-TV, blijf ik U, Vlaanderen , trouw, totterdood.
*
*

*
GEPLUKT BIJ DE NIEUWSZENDERS
*
Christine Lagarde eindelijk voor haar gesjoemel met Bernard Tapie, na jaren ‘onderzoek’ eindelijk voor haar Rechters. Het ment is goed gekozen, omdat de Trukse R-Dogan momenteel met alle internationale aandacht gaan lopen.
De Getnsche Fieste: daar wordt gefeest tegen klippen en bergen, zonder dat de vlaggen er voor het zoveelste Optima-Termont schandaal half-stok hangen.
Donald Buffalo Bill in de USA met als voornaamste verkiezings-belofte Law and Order, (met een zijdelings blik op het Clinton Wife)…. Peace.
De Boeren krijg in Libramont met de woedende melkveehouders die geen aalmoes verlangen, maar een eerlijke open markt, na 1° de Europese Richtlijn voor het afschaffen van de beperkte kweek (melkquotum) en 2° het Amerikaanse Verbod op de uitvoer van melkprodukten  naar Rusland.
De allernieuwste Is Lam-terreur-slachting in een Münchens winkelcentrum waar we tot de ochtend moeten wachten op de… resultaten.
En ga zo maar door, tot en met de vooravond van de Ochtelijke Landssteeek op De Schorre in Boom. Och God! To MorrowLand klinkt interationaler en dus globalistischer en dus ook veel misleiderder dan de ‘Ochtelijke Landsstreek’. Begrijp me niet verkeerd: wie de morgen viert door s’avonds tot een stuk in de nacht te wallebakken op de maat van oorverdovend oerwoud-muziek, is volgens mij niet goed snik.
Vandaar de suggestie: niet ‘ToMorrowLand’, maar ‘Satans Nacht’ met dansende monsters en heksen op bezemstelen tegen de duistere sterrenhemel. Met alleen maar ritmisch tam-tam geroffel en gekrijs van bescilderde tovenaars.
Ach lieve Moart, hoeveel liever dan deze oerwoud-muziek hadden we vroeger Uw opgewekte en inspirerende Kleine Nachtmusik….

*

*
*
Het zal door der Coburger Geheime Staatsvuiligheid wel weer als zwaar ‘racistisch’ uitgelegd worden, als iemand neerschrijft zich liever op een beschaafde manier ziet te amuseren. Zonder overmatig alcoholverbruik en al zeker zonder drugs of opkick middelen. Maar ja, bij de mixture der ‘Globalisatie’  moeten ook de primitiefste componenten in ere worden gehouden.
Voorlopig nog altijd geen expliciete blote tettenshow. Tenminste toch niet voor de camera’s. Maar dat duurt slechts tot ook bij de Flikken de gluurders de bovenhand krijgen…. Op de progressiviteit mag immers de vooruitgang nergens afgeremd worden. Dat is gewoon de Wet van de Jungle.
Maar dat komt in orde. Dat komt, Van zodra in de vroege uurtjes de mannelijke deelnemers bij bosjes uit de kast en bij elkaar zijn gekropen….We ‘transgenderen’ dat het een lieve lust is. Het Gentse Stroppen AZ spant immers terzake de kroon. O.a. door de pintjes ‘Kronenburg’ in de kantine en in de wachtlokalen.
Ook in Boom, net als in Gent, wapperen de vlaggen dus hoog in top. Als tenminste aansluitend op de nacht voordien, de volgende morgen de ‘Groendienst’ in heel de stad de mesthoop heeft opgeruimd. Dat, terwijl de Politie nog dagenlang de handen vol heeft om alle handtastelijkheden op schrift te stellen. Maar dat wordt zedig verzwegen, net zoals de ziekenhuizen de lippen op elkaar klemmen over de noodhulp die ze voor de zoveelste nacht op rij hebben moeten verstrekken. Op kosten van ons allemaal. Ook dit jaar kwamen de simpelen van geest weer van overal ter wereld, aangetrokken als ze zich voelden door de van Overheidswege ingekapselde beschermende bandeloosheid.
Zeg me hoe ge U amuseert, en ik zal zeggen wat U bent. Ook als U zich als heupwiegende varkens gedraagt…..
*
O ja, en tegen 13 uur werd het dan bekend gemaakt: 10 doden, inclusief de 18 jarige dader, een Duitse... Iranees, in München en 27 gewonden. Niks geen verband met welkdanige religie dan ook, maar weer een jonge psychopaat, die, als klap op de eigen kogels, zichzelf de kogel gaf. Maar liefst 2.300 flikken werden ter hup geroepen, maar het mocht niet baten. De dader, als op afspraak, handelde moedermens alleen. Verschrikkelijk! meenden onze Politici, die op Hertoginnendal bijeen zaten voor een op tafel liggende terugblik. Hun standpunt: vooral gene bang hebben, we kunnen er ook niets aan doen. Want, wetewa? morgen gaan wij hier allemaal met vakantie. Daarna zien we wel weer.
The Clinton Wife heeft tegen morgen, op haar benoeming tot Sociaal Democratische Presidentskandidate, een Wit Konijn uit haar Hoge Hoed getoverd: een uiterst conservatieve SD-Senator met zeer Christelijke Roots. Een alibi heeft ze dus al voor de pijn begint.
In de boekskens vroeger was het overal die Buffalo Bill die uiteindelijk altijd won tegen de Slechten….
Persoonlijk meen ik, dat het altijd beter is, zelf een goede te zijn, dan een goede in dienst van anderen. Dat de beste mogen winnen.
Verder noch van de Doge van Venetië, noch van die R Doggan iets nieuws gehoord. Ook niet van de wonderboy Bernard Tapie. Het met kop en schouders uitstekende nieuws kwam immers uit München, waar deze keer, heel zeker, geen Allahu Akbar werd geroepen. Wel ernaar gehandeld….
Ja Ja, aan de vruchten kent men de rotte appels…..
Zelfs Libramont kwam niet eens meer ter sprake. Of zou dat komen doordat de melk nu toch zal mogen opslaan doordat de Poet de vriendschapsbijl tegen O’Bame’s kop heeft gegooid ?!
En zeggen, dat ik dit allemaal uit de eigen duim heb moeten zuigen, bij gebrek aan mijn vertrouwde  ‘www.Krantenkoppen’. Maar, zoals U weet, ‘elk nadeel heb se voordeel’. Zo kunt U tenminste zeker zijn van de authenticiteit…..
*
In de marge
In Noorwegen moordde Abdras Breivik de verantwoordelijke rode jeugd vijf jaar geleden al, uit verzet tegen de bloeddorstige islamisering van het Avondland. Een oorlogsdaad avant la lettre, zult U zeggen? Kijk, en daar krijgen ze nu in München de repliek op.
Het uiteindelijk probleem is volgens mij niet wie er het eerst schoot, maar wie laatst zal schieten.

Ook in de marge
Groot nieuws voor de belgicisten. Het is nu ook wetenschappelijk bewezen, dat het dode lichaam van de Grote Verliefde Coburger uit Laken in Marche-les-Dames is geweest, die koude februarinacht in de jaren ’30. Zijn Coburger DNA werd immers teruggevonden op boombladeren  van die plaats. Hoera, leve de Koning-soldaat en stop nu met de achterklap en ’t liegen. Dat is tegen het 8ste Gebod, maar ook tegen de Verplichte Hoge Verering en dankbaarheid die iedereen het Huis van Seks en Coburg-Gotha verschuldigd is. Ook en vooral de Familie Boël, scheepsmagnaten van de Boel-werven in… Temse..
Maar of het dode lichaam van Koning Albert I daar is naartoe gedragen, of op eigen benen daar naartoe is gestapt, blijft… onbesproken. Alleen betrokkene zou dat kunnen getuigen, maar die blijft, net als zijn huisknecht, voor eeuwig zwijgen.
Het gelieve U voor alle zekerheid toch  eens de routebeschrijving te Googelen tussen Ciergnon, Houyet s/Lesse en Marche-les-Dames. Net als in de Bermuda Driehoek zult U vol verrassingen het gebied verlaten. Waarbij de rotspieken in Marche-les-Dames als een sinistere hommage aan al de Dames zijn die de Koninklijke alkove naast Sissi II van Possenhofen deelden. Maar OK: over de doden geen kwaad woord.
Coburgers namelijk, zijn sinds de Tijd der Tsaren, altijd rare koekoeken geweest. Dolfijntje Boël, met of zonder DNA-staal, weet er alles van.
Maar aangezien Digitalia zichzelf hoger acht dan het zilver van de boekskens, doen we hier verder over dit alles  het gouden zwijgen toe.
*

*

*



Geen opmerkingen: