dinsdag 26 juli 2016

3547



4/734 * - Het Darknet - Criminelen & vooral Kontheffers afhouden van het WWW – Block Chain : de nieuwigheid -
.
***
Maandag 25 juli 2016
Zon 6u00-21u38
H Jacob de Meerdere, apostel
Sint-Jacob brengt brood of hongersnood
*
3547 - ALS DE NOOD TE HOOG IS, IS DE REDDING NIET MEER VAN ZO GROOT BELANG     
*

Weer zo’n dag…..
*

*
Dodelijk oorlogstuig, sociale media, huurmoordenaars, seksuele uit- of inspattingen, privé taxi vorderen, drugs verhandelen, verboden medicijnen, verboden Liefdes: U koopt er alles even moeiteloos en al even moeiteloos thuis geleverd. U betaalt wat er gevraagd wordt, zelfs met de bankgegevens van Uw buurman. Net als de Mei ’68-Bewegers: niets is verboden, alles is toegelaten. Meer zelfs, het is er verboden te verbieden.
Het is er de Nieuwe Wereld, waar de globalistische Nieuwe Wereld Orde weelderig tiert.
Oei Oei, denkt de Overheid na verloop van tijd, daar komen op de lange duur vodden van. Kijk sè, Mensen, als U hen niet tegenhoudt, gaan ze nog – met hun tong - ongelukken doen. Maar ze weten niet hoe of waar te beginnen. Het Internet, zeggen ze zelf, is net als een valse religie, ongrijpbaar. Dat zijn twee varkentjes –eerder twee wilde zwijnen – die ze later wel eens zullen wassen.
En het is precies dààr dat Digitalia bij deze zijn steentje aan Moeder Natuur wil bijdragen. Naast alles wat scheef is gegroeid, slaat men een stevige stok naast om het gevaar op te binden. Lukt dat niet, of niet meer, ruk dan het slechte plantje uit, en begin opnieuw….
*
*

Na De Vier Nullen (O.O.O.O, de Overbodige Onnozele Openbare Omroep), waarmee ik meteen terugdenk aan Het Witte Licht dat Wijlen vriend Ray van Angeltjes misschien net gemist heeft, na het Wereld Wijde Web (www) ben ik op deze zoveelste doofstomme stralingsloze dag, maar te rade gegaan bij… mezelf. Even niets of niemand horen, om zo terug te vallen op jezelf.
Met dat laatste beetje levenskracht, net als bij een bijna-dood ervaring, dat nog rest, was het rap gedaan. Ik kon vroeg in de dag nog vlug enkele stukjes ‘posten’ en toen sloot zich langzaam het wateroppervlak boven mij. Het laatste wat ik bewust zag, was de DM,  met een Wetenschappelijke Bijdrage over Het Verblindend Licht in de tunnel, en voor de Aanhangers van de Terreur-Profeet, een Open Deur. Wat het was voor non-believs stond er niet bij. Dus moeten die het doen zonder kokerzicht of ingestampte deuren. Zij kunnen kiezen: kruis of… munt.
Of wat daar achter stak? Ik vermoede inderdaad al geruimte tijd, dat er een derde dwaze speler in het spel zou kunnen zijn. En zie: zonder veel zoeken viel mjn geestesoog op de Misdadig Monsterlijke Markt (de M.M.M. ofte de njam-njam-njam Koopjeskrat, de synthese van de twee voorgaande, maar dan uitsluitend gericht op het wereldwijde criminele in de mens. Onder de bescherming der labbekakkerige Overheid. Brood en Spelen, meer hoeft dat niet te zijn. Die eerst alles toelaat, en pas daarna, als het te laat is, aan reglementjes begint te denken.
Ik heb dit helemaal alleen zelf gevonden. Daar moogt U zeker van zijn. U zult verschieten!

*

*
*
Eerst, van zodra iets nog maar begint te kiemen, laat je er de regeltjesmakers op los. Die zorgen dat de Eerste Wet van de Jungle niet kan ingevoerd worden, de anonimiteit. Vervolgens ga ja na in je regeltjestrommel welke regeltjes het best passen op de nieuweling. Je last een proefperiode in, zodat je precies weet aan welke voorwaarden elke toe-treder bij zowel vraag als bij aanbod moet voldoen.  
Moeilijk kan dat toch niet zijn. Je hoeft slechts één enkele straf te bedenken: levenslange schorsing. En bij herhaling: verbanning naar de achterkant der Maan.
Dan zullen de criminelen zich voelen zoals elk naïef manspersoon zonder straalverbinding in Centraal Italië.
Nota: ik werk aan een Strafklacht bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Stelling: wie in beschaafde landen in het bezit bevonden werd van oorlogswapens (zelfs een aardappelmesje) krijgt de vermelding ‘vogelvrij’ over hele wereld. Wat wil zeggen, dat die door iedereen zomaar ongestraft mag afgeknald worden. Wedden dat daarna na korte tijd alle sluikwegen zouden stilvallen?
Breaking End
In laatste instantie op een Nederlandse Zender de introductie gehoord van de opvolger van het www. Internet. Dat zou de begin fase zijn van een totaal nieuw systeem, dat absoluut veilig zou zijn, de Block Chain, omdat het voortdurend wereldwijd zichzelf controleert door gelijktijdig op alle bestaande computers alles te checken, om zodoende elk misbruik uit te sluiten.
Het zou zelfs in bepaalde middens al druk in gebrukk zijn en bijvoorbeeld gebaseerd zijn op ooglens erkenning.
Nog even geduld AUB en alvast in plaats van de www. Nu al de BC voorzien.
*

*



Geen opmerkingen: