woensdag 27 juli 2016

3550



5/642 * - Waarheidsserum in het Internet – Gelijkenis met het Vlaams Belang -
.
DEEL 1
*
Woensdag 27 juli 2016
Zon 6u02-21u35
Z Titus Brandsma
*
3550 – “BLOCKCHAIN” : NIEUWE BIJNA GODDELIJKE NIEUWSDIENST    
*

*

*
Er zou dus iets in de maak zijn die de Overheid best nu al met argwaan zou bekijken. Naar wat ik tot hiertoe heb kunnen bijeen sprokkelen, zou het een super-computersysteem zijn dat wereldwijd voortdurend zichzelf controleert en alle valse of onjuiste berichtgeving eruit filtert.
Geen enkele politicus, buiten die van het Vlaams Belang, zou daarmee kunnen leven. Stel U even de ‘Koepelzaal’ voor, en de ‘Kamer’ waar er alleen nog betrouwbare Volksvertegenwoordigers (m/v) aan het woord komen.
Te mooi om waar te zijn. Vandaar dat deze Blockchain’ er pas zal mogen komen, na de eerstvolgende ‘Grote Zuivering’.
De ‘religie’ van de barbaarse woestijnprofeet? Bestaat niet meer want, na ontmaskering, van Het Net gehaald.
De kunstmatige ‘Vaderlandsliefde’ van alle tegen-natuurlijke natiestaten? Geraakt zelfs niet meer aan de straatstenen verkocht, want balkt van de leugens.
De Sociaal-Democratie? Die heeft over de hele wereld gewoon zichzelf ontmaskerd en is in ’n korte lichtflits aan de einder verdwenen. De protagonisten ervan zijn van schaamte in de grond gekropen. Waar ze thuis horen, tussen alle ander ongedierte.
De zogezegde ‘Sociale Media’, zoals Feesboek, Twieter, enz, zijn als een kaars uitgedoofd omdat ze niet langer door de waarheidsfilter zijn geraakt.
De Staatszenders, met de Leugenpers als slippendragers, zijn verschrompeld tot Het Weerbericht, dat voortaan alleen nog met terugwerkende kracht wordt verspreid, namelijk tot wat het weer is geweest …. In heel de grafische sector wordt verder alleen nog maar gewerkt met prentjes en foto’s die waarachtig zijn en als het ware ‘met een ‘Nihil Obstat’ door de selectie zijn geraakt.
Bovenaan ieder dagbladtitel zou de vermelding moeten staan, dat de wereldbol naar rechts draait en dat elke Linkxe tegenwind dus een grote leugen is. De aarde draait, net zoals de wijzers van de klok, naar rechts. Digitale uurwerken die neutraal zijn van richting, worden zoveel mogelijk geweerd, daar echte neutraliteit niet bestaat.
Kortom, de wereld zou er dan eindelijk kunnen uitzien zoals hij bedoeld is: AMDG, zoals we vroeger in de Colleges verplicht waren te schrijven bovenaan rechts op elk in te leveren schoolwerk.

*
*

*
Deze keer is het hoofdgerecht gewoon, zoals bij de Scouts of de chiro, een zoek-opdracht, om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over dat systeem.


*

*
*
Dat Blockchain en Vlaams Blok over de ganse lijn met elkaar verwant zijn, moge blijken uit onderstaand overzicht, gelicht uit deze link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Blockchain
Een blockchain (soms in het Nederlands vertaald als blokketen) is een gedistribueerde database die een gestaag groeiende lijst bijhoudt van data-items die gehard zijn tegen manipulatie en vervalsing. Zelfs de beheerder van nodes kan deze gegevens niet vervalsen. Dit komt door het gedistribueerde systeem. Binnen dit systeem vindt er gegevensuitwisseling en verificatie tussen de nodes plaats. Dit gebeurt door middel van een consensus. Met een blockchain kan ervoor worden gezorgd dat een derde partij niet nodig is om de betrouwbaarheid van een transactie te waarborgen[1].
Een blockchain bestaat uit twee onderdelen: een blockheader en een inhoud [2]. In blocks staan de eigenlijke bij te houden data en blockheaders bevestigen wanneer en in welke volgorde blocks geregistreerd zijn (tijdstempels om dubbele uitgaven en conflicten te vermijden). In een blockheader is ook een verwijzing naar het vorige block verwerkt. Dit is de chain van blockchains.
*
Deze uitleg moet volstaan voor elke wijze oude uil, elk uils… kuiken en voor alles wat daartussen ligt.  Ondergetekende kan daar alleen nog aan toevoegen, that the proof of the pudding, the eating is.
Het is een ondervinding die de meesten van ons met ervaring rond het Vlaams Blok, thans Vlaams Belang, bekend overkomt. We kunnen ons dus alleen maar verheugen in dit Nieuwe Wereldwonder.
*
*

*

Geen opmerkingen: