maandag 1 augustus 2016

3557




7/1184 * - De Amerikaanse cowboys beheersen de wereld op een wel vreemde manier -
.
DEEL 2
*
Maandag 1 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u09-21u27
H Jonatus
*
3557  -   DE KLAUW VAN DE AMERIKAANSE AREND OP DE RUG VAN DE DUITSE ADELAAR
*

*

*
U herinnert het zich zeker nog allemaal (het was toendertijd wereldschokkend genoeg), de woorden van de Eerste Mens op de Maan. Het was wel een paar jaar nadat de Rus de ruimte had veroverd door daar Yoeri Gagarin naartoe te sturen en hem veilig te laten laden. Gagarin was de Eerste Mens in de ruimte, nadat het hondje het hem had voorgedaan. Die eerste woorden van de Mens op de Maan staan in de afbeelding hierboven.
Via Werner von Braun, de Waffen SS raketten-specialist van Peenemïnde, die in het 2de  overgevlogen (Amerikaanse) deel van zijn  carrière, was de pas opgerichte NASA in staat om de Hitlers Adelaar als eerste op de maan te doen landen. Maar officieel kwam die Rijkadelaar er wel net aan te pas, want de arend, een andere roofvogel, was ook het oorlogskenteken van de Amerikanen…. Adelaars en Arenden, wat is het verschil, als die maar groot genoeg zijn.
En wat stellen we een halve eeuw later vast? In het Nieuwe Herenigde Duitsland is en blijf het Amerikaans Leger overal in Europa uitdrukkelijk tegenwoordig. Van geprivilegieerde vijand, is het na-oorlogse rest-Duitsland ineens het geprivilegieerde vriendje geworden. De Amerikaanse cowboys beheersen ondertussen, zijdelings meegenomen, geheel de Vrije Wereld, zowel te Land, te Water als in de Lucht. Terwijl hun kleine mee-loop partners in de strijd tegen de afschuwelijke Nazi’s, overal gewillig volgen. Ze bekennen het niet graag, maar die hebben hun Meesters gevonden….
Raar maar waar.
Overal, in gans Europa, heeft de USA dus zogezegd vriendschappelijke ‘legerbasissen’. Waar het meest moderne oorlogstuig ter wereld gestockeerd staat en in perfecte toestand wordt onderhouden door… burgers van elk land. Die legerbasissen horen in het landschap als het water bij de zee. Ze zijn een onaantastbaar deel van ieder souverein Europees land geworden. Een soort blinde vlekken waar niemand nog aandacht aan schenkt.
Na WO I lieten de vechtende partijen hun soldatenbegraafplaatsen overal na. Na WO II werden de oorlogsherinneringen gewoon… de stalen vuist van Amerika.
Little Belgium geniet daarenboven, naast zoveel andere, het strategisch voordeel om nucleaire wapens te stockeren. Neen, naast kanonnen, tanks, militaire voertuigen en ander gevaarlijk oorlogstuig.  Overal verzekeren er Amerikaanse Mariniers er de dienst, of kunnen ze en vele tienduizenden binnen het uur worden aangevoerd door de lucht. Op andere plaatsen zijn er dan weer kazernes waar ‘reservisten’ hun militaire dienst volbrengen.
Dat al die ‘voorzieningen’ het eerste aanvalsdoel van de vijand zullen zijn, daar wordt zedig over gezwegen….
Te onthouden: Amerika, altijd klaar om te bijten tegen alles en iedereen, laat gewoon overal zijn tanden zien…. Wie dat beschermingsgeld betaalt, is ook iets om over te zwijgen…
Het geheel is gemillimeterd uitgerekend, om waar nodig, overal in Europa een eerste contingent  brandweerwagens ter plaatse te krijgen, om, Amerika ter ere, elk begin van brand te voorkomen.
Het is zowat een levende moderne uitbeelding van De Nachtwacht van Van Rijn: zoveel keer in de 24 uur wordt er bericht doorgeseind naar Het Pentagon: ‘Iedereen slaapt. Alles is rustig’.
En de eigen bevolking? Inderdaad, die slaapt gewoon verder de slaap der Onschuldige Onnozele Kinderen. Zonder na te denken wie er de bewakers… bewaakt.
Nog raarder maar even waarder….
*r
En wat wil het toeval nu? Dat overal in die landen zowel als bij de ‘Bewakers” zelf, vijandelijke spionnen tot in de hoogste echelons ronddwalen.
Dat verhaal stond vanmorgen, ietwat versluierd, in de Leugenpers.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*
De Leugenpers.
*
Wapens gestolen op Amerikaanse legerbasis in Stuttgart
Bron: BELGA
*
Speciale agenten van het Amerikaanse Army Criminal Investigation Command (CID) onderzoeken de diefstal van wapens en ander militair materiaal op een Amerikaanse legerbasis in de Duitse stad Stuttgart eerder deze maand. Dat meldt de nieuwswebsite van het Amerikaanse leger, Stars and Stripes.

‘Onder meer verschillende semi-automatische pistolen, een automatisch geweer van klein kaliber en een jachtgeweer werden gestolen’, aldus een woordvoerder van CID via Stars and Stripes.
Bovendien zou een hek aan de militaire basis beschadigd zijn. Het onderzoek is aan de gang, en de speurders houden alle mogelijkheden open.
‘Op dit moment in het onderzoek lijkt het niet alsof een entiteit van buitenaf de wapens gestolen heeft of de basis is binnengedrongen, maar dat hebben we nog niet volledig uitgesloten.’
De sfeer in Duitsland is gespannen na verschillende aanslagen en aanvallen, vooral in de deelstaat Beieren. Zo viel een 17-jarige man treinreizigers aan met een bijl in Würzburg, schoot een 18-jarige schutter negen mensen dood in München en blies een 27-jarige man zichzelf op in Ansbach.
*

*
*
Eigenlijk is het één groot complot, een wereldwijd labyrint, waarvan de toegangssleutel zich bevindt in Het Pentagon. Het zijn letterlijk dezelfde woorden die ik zou gebruiken voor een… Avondland, dat bewaakt wordt als een openlucht gevangenis.
Dat Oude Avondland is dus nog minder dan een ex-kolonie, of zelfs als een bezet land. Het is gewoon de oorlogsbuit van de Overwinnaar die dag na dag zo grondig mogelijk uitgebuit wordt. Hun vrienden zijn onze vrienden, en hun vijanden zijn onze vijanden. Om die andere Macht in Europa te treffen, worden handige handelsembargo’s ingesteld die onze economie ruïneren. Zij eisen tot het ridicule, een gecontroleerde aanpak van landbouw & veeteelt-producten. Maar ze voeren met scheepsladingen hun eigen producten in, op de markt gebracht door gewetenloze cowboys  die door geen enkel toezicht zijn gebonden.
Onze afhankelijkheid stijgt zienderogen, in omgekeerde orde met de werkzaamheidsgraad. Want van de vele eigenheden van elk volk, wordt één grote bouillon bereid, gekruid met vele tinten vel.
Normen, waarden, de amusementswereld , Schone Kunsten: alles wordt ver-Amerikaniseerd en naar beneden uit elkaar getrokken. Het Geloof onzer Vaderen  moet in de hoek gedrumd, toezien hoe onze leeggelopen kerken als slachtvloer dienen voor moslim-gekken. Het verzadigingspunt is bereikt en de grievenkruik is barstenvol.
Het Avondland wordt één groot kerkhof waar er niet eens nog eigen bewaking zal voor nodig zijn. Doden immers, verzetten zich niet meer tegen de herbevolking.
We leven allemaal uit de hand van Amerika. We reizen of communiceren via Amerikaanse satellieten. De enige burgerlijke satelliet ‘Galileo’ waaraan Europa werkt, zal pas in 2019 klaar zijn.. Als men in Amerika het licht uitdoet, zitten we een seconde nadien terug in de Ijstijd.
Ik herinner me niet, of er ooit een Beschaving heeft bestaan, die zo schatplichtig is geweest aan een Vreemde Meester, als de onze. Waarbij alles in gereedheid wordt gehouden om met de hulp van het Islam-systeem, de Nieuwe Wereld Orde te bestendigen.
*
Spijtig voor hen en dus in de eerste plaats voor ons allemaal is het Amerikaans systeem niet waterdicht. Al zijn de dieven van dat oorlogsmateriaal in Stuttgart nog niet bekend, iedereen kan aan z’n kleine teen de richting weten waarin moet gespeurd worden. Deze terroristen zijn massaal en te voet onze landen binnen gekomen. Aangemoedigd of niet door onze eigen Overheden…. Zeg nu zelf of deze schaftijd niet dringend moet.. afgeschaft worden?
*

*

*


Geen opmerkingen: