maandag 1 augustus 2016

3558



4/465 * - Stelling Annemans van het VB: de schaftijd is over – Allemaal samen als eersten een Staatsgreep plegen – de kop uit het zand halen –
*
DEEL 3.
Maandag 1 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u09-21u27
H Jonatus
*
3558 - GENOEG ‘GESCHAFF’T :  
DE SCHAFTIJD IS VOORBIJ    
*

Kop in ’t zand laten? ….
*

*
Het is mij een waar genoegen, U bij deze een in-kijk te geven in wat Gerolf Annemans van het VB bezig houdt: het terugdringen van de zoveelste aan de gang zijnde beestachtige Islamitische Invasie van onze Gewesten.
Al vrees ik met grote vreze, dat het allemaal boter aan de galg zal zijn. Want zij die op alle niveaus de teugels van de Macht in handen hebben, doen toch als het hondje van His Masters Voice, gewoon hun  zin. De enige uitweg is de volgende stembusgang, voor zover die niet nog maar eens in ons nadeel zal gemanipuleerd worden.
Het enige redmiddel die daaruit volgt, is te doen zoals in Duitsland in 1989, met ‘De Wende’ en de Val van de Berlijnse Muur.
Das heisst: nicht Erika (zoals ooit de Wehrmacht zong), maar zelf de Macht grijpen. Gewoon Satan een …Staatsgreep voor zijn.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
 
*
“Genoeg geschafft”
Merkel trekt Europa verder de afgrond in
‘Wat kunt u doen tegen een krankzinnige, die oprecht luistert naar uw argumenten en vervolgens gewoon in zijn waanzin volhardt?’ Wie vandaag de volkstoespraak van Angela Merkel gadesloeg merkt dat de filosofische wijsheden van George Orwell bijzonder nauw aansluiten bij de Europese politieke realiteit anno 2016.
“Hoewel de wrede gebeurtenissen van de afgelopen dagen eens te meer duidelijk hebben gemaakt dat het grote welkomsfeest van Angela Merkel is uitgedraaid op een morbide kater, volhardt ze in de waanzin. Ze neemt de vlucht vooruit, omdat de terugblik op haar parcours te eng is”, aldus Annemans.
Volgens Annemans is de Willkommenskultur verworden tot Terrorismuskultur. Hij verwijst ter zake naar de talloze aanslagen waarbij asielzoekers betrokken waren en de disproportionele aanwezigheid van mannelijke moslims in de asielstroom. Uit cijfers van de Internationale Organisatie voor Migratie blijkt dat 4 op 5 vluchtelingen islamitische jongemannen zijn.

Het Europarlementslid roept de Vlaamse meerderheidspartijen op Merkel tot rede te brengen door manifest een veto uit te spreken tegen haar destructief immigratiebeleid. “Genoeg geschafft”, moet het nieuwe credo zijn, aldus nog Annemans.
Klaas Slootmans, Persverantwoordelijke Vlaams Belang
*

*
*
Ja, we leven inderdaad in moeilijke tijden, omdat we al veel te lang onze kop in het zand hebben gestoken. Deze keer niet gewoon zo maar in het zand, maar in het verstikkende zand van de woestijn….
En laat het nu toevallig zoveel regenen, de laatste tijd. Een poging van Hierboven om al dat zand weg te spoelen zodat we weer normaal kunnen ademen en onze ogen uitwrijven? 
*

*

Geen opmerkingen: