maandag 1 augustus 2016

3559



4/528 * - Keulen, na de bliksem op 31/12 volgde gisteren de 1ste donderslag – Het Sultanaat staat op het punt Europa te annexeren – Pater Jacques geëerd in Parijs volgens de Koran-hypocrisie –
*
DEEL 4.
Maandag 1 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u09-21u27
H Jonatus
*
3559 – KÖLN: OP OUDEJAARSAVOND WEERLICHTTE HET, GISTEREN ZONDAG 31 JULI 2016 WAS ER DE DREIGENDE EERSTE DONDERSLAG    
*


*

*
Op Oudejaarsavond grepen de uitgehongerde godsdienstfanaten de ene helft van de inwoners in Keulen niet bij de keel, maar zoveel ze grijpen konden, bij de borst of ze scharrelden onder de rokken. Gisteren zondag zag de stad bloedrood van vreemde vlaggen en werd er gescandeerd dat Allah de Grootste had. En neen, het waren deze keer geen rood-zwarte vlaggen, zoals onder de Socialistische volgelingen van A.H. met het Duitse hakenkruis, maar gewoon de vlag van de toekomst, rood met de onderstreepte Turkse Halve Maan.
Deze keer was het niet Wenen in Oostenrijk dat belegerd werd, maar de stad die de Rijn beheerst, zo dikwijls het toneel van bloedige veldslagen. Maar Westerse strijdliederen waren er deze keer niet bij. Er stond niet eens ook maar ene schildwacht van de Wacht am Rhein. Om Godswil, nee, dat mocht niet, want de Turken zouden zich wel eens kunnen hebben beledigd gevoeld. En dan zou er bloed zijn gevloeid.
Er was alleen 2700 man tot de tanden gewapende politie opgetrommeld om de betogers te … beschermen. Want stel U voor dat er ter plotse ineens een tegen-betoging was opgedoken. Dat werd dan ook in extremis kunnen voorkomen worden, zodat niet zoals in 1783 dat de inwoners van Wenen triomfeerden en de Turken het veld moesten ruimen, maar de inwoners van Köln zelf.
Kortom, de dag was één groot succes voor de Turkse Sultan en zijn triomferende aanhangers overal in Europa. Waarbij we moeten vaststellen, dat de annexatie van het Avondland bij Turkije goede vorderingen maakt.

*
*

*
GEPLUKT BIJ
BvL
* Ook Limburgse Turken naar Keulen om Erdogan te steunen
*
Zondag zijn meer dan 30.000 (*) aanhangers van de Turkse president Erdogan samengekomen in Keulen om er hun steun te betuigen na de mislukte staatsgreep. Vanuit ons land reden er 32 bussen naar de Duitse stad. Onder die manifestanten ook heel wat Limburgers. Zij blijven de sympathisanten van Gülen verwijten de coup rechtstreeks of onrechtstreeks te hebben gesteund.
(*) Volgens VTM waren dat er… 88.000

*
*
*
Ondertussen vond in Parijs, in de beroemde Notre Dame waar er vroeger Koningen werden gekroond, en overal elders in Frankrijk, een plechtige herdenking plaats voor de in zijn kerkje te St Etienne en Rouvroy vorige week vermoorde Priester (82? 84? 86?) en de 2 doodgeschoten Moslim-daders. Alle Burgerlijke en Kerkelijk Hovaardigheidsbekleders waren aanwezig, samen met de Hoogste Leiding van de vreesaanjagende Religie van de Wrede. Iedereen beweende diep ontroerd zijn eigen doden.
Een LIVE video-verslag van de rituele terechtstelling in de kerk staat ondertussen op de ‘Sociale Media’, in hoofdzaak bestemd voor de herkomst-landen. Het moet hun goesting alleen maar aanscherpen.
We zijn dus bijna zo ver: Alle Menschen werden Brüder. En, zoals de Gentenaars vroeger ooit ten strijde trokken, wie hunne moat nie en wiltz zijn, sloan z’up z’n muile.

Ja Ja, de heerlijke tijden van de Duitse vernietigingskampen komt er weer aan. We zijn in onze landen ondertussen zelfs uitgerust met in iedere stad de meest moderne verbrandingsovens. De vuren worden brandende gehouden. De schouwen blijven roken over heem Europa en overal klinken er tussendoor opzwepende ritmische oerwoudklanken. En, net alsof ze gedronken hebben zien de mensen overal beestjes. Virtuele beestjes, hier naartoe gestuurd door de cowboys uit Amerika…..
*
*

*

Geen opmerkingen: