woensdag 3 augustus 2016

3561



6/866 * - Alles over de Islam uit eigen mond  -
.
DEEL 3
*
Dinsdag 2 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u11-21u26
H Eusebius
*
3561 - KLARE TAAL OVER ONZE VIJANDEN UIT HUN EIGEN MOND     
*

De cover van de vijftiende editie van het IS-propagandablad Dabiq. © Kos.

*

*
Hoe ver de naïviteit van onze eigen Leugenpers kan gaan, bewijzen ze zelf, door eenzelfde artikel te publiceren op hun bedrukt papier van gisteren.
Moest de Rechtse Pers zoiets doen, dan werden ze per kerende in de verdomhoek geduwd als ‘haatzaaiers’ en ‘oproerkraaiers’. Want de waarheid kwetst, tenzij die met enige goedkeurende instemming gepubliceerd wordt, waarbij opgemerkt moet worden, dat het niet afkeuren, van een zekere vorm van instemming getuigt. Zoiets voorstellen als zijnde de mening van een kleine groep ‘Jihadisten’ (Krijgers van de Heilige Oorlog) is bewuste misleiding. Want, zo zeggen de Islammers zelf, er is slechts één Islam.
Laten we er dus van uitgaan, dat wij als buitenstaanders, gewoon het onze van denken. Aan de vruchten kent men de boom.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
IS somt zes redenen op "waarom we jullie haten"
*
In een artikel in de jongste editie van Dabiq, het magazine van terreurorganisatie IS, sommen de jihadisten zes redenen op waarom ze westerlingen haten en het Westen ten gronde willen rechten.
Onder de kop 'Waarom we jullie haten en jullie willen bestrijden' wordt eerst nog Omar Mateen bejubeld, de man die 49 mensen vermoordde tijdens zijn aanslag op de homobar Pulse in Orlando.
"Sodomie bedrijvende kruisvaarders"
"Kort na de gezegende aanval op een nachtclub van sodomie bedrijvende kruisvaarders door Omar Mateen, haastten Amerikaanse politici zich om de schietpartij te veroordelen als een haatmisdrijf, een terreurdaad en een daad van zinloos geweld".
"Haatmisdrijf? Ja. Moslims haten vrijdenkende sodomieten, net als iedereen die nog een spatje van zijn fitrah (de ingeboren menselijke natuur, red.) heeft".
"Een terreurdaad? Zeer zeker. Moslims kregen de opdracht de ongelovige vijanden van Allah te terroriseren".
De auteur lijst vervolgens de zes voornaamste redenen op waarom IS het Westen wil vernietigen.

           


1. Omdat jullie ongelovigen zijn
"We haten jullie voornamelijk omdat jullie ongelovigen zijn. Jullie verwerpen de eenheid van Allah, of jullie het beseffen of niet. Jullie vervloeken Hem, stellen dat Hij een zoon heeft, verspreiden leugens over Zijn profeten en boodschappers en jullie leveren je over aan allerlei duivelse praktijken".
2. Omdat jullie liberaal zijn
"We haten jullie omdat jullie seculiere, liberale samenlevingen die zaken toelaten die Allah heeft verboden en heel wat zaken verbieden die Hij heeft toegelaten. Dat deert jullie niet omdat jullie christelijk ongeloof en heidendom staat en religie van elkaar scheidt. Zo krijgen jullie verlangens een autoriteit via de wetgevers die jullie aan de macht stemmen".

3. Omdat sommigen onder jullie atheïsten zijn
"Wij haten atheïsten en voeren oorlog tegen jullie omdat jullie het bestaan van jullie Heer en Schepper ontkennen".

4. Voor jullie misdaden tegen de islam
"We haten jullie voor jullie misdaden tegen de islam en voeren oorlog tegen jullie om jullie te straffen voor jullie overtredingen van onze godsdienst".

5. Voor jullie misdaden tegen moslims
"We haten jullie wegens jullie misdaden tegen moslims: jullie drones en gevechtsvliegtuigen doden en verminken onze mensen wereldwijd. Jullie poppen in de toegeëigende moslimlanden onderdrukken, folteren en voeren oorlog tegen iedereen die de waarheid spreekt".

6. Omdat jullie onze landen binnenvielen
"We haten jullie omdat jullie onze landen binnendrongen en we zullen strijden om jullie te verdrijven. Zo lang er een centimeter gebied is dat we willen terugeisen, zal de jihad een persoonlijke verplichting blijven voor elke moslim".

"Tot jullie de islam omarmen"
De auteur besluit dat het westerse buitenlandbeleid slechts een bijkomende reden is waarom IS het westen wil vernietigen. "Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat sommigen dan wel mogen aanvoeren dat jullie buitenlandpolitiek onze haat aanvuurt, maar dat is slechts een bijkomstige reden waarom we jullie haten. Zelfs als jullie ons niet meer zouden bombarderen of opsluiten, folteren en zwartmaken en onze landen inpalmen, dan nog zouden we jullie blijven haten. Want de voornaamste reden waarom we jullie haten zal niet ophouden te bestaan tot jullie de islam omarmen".
*

*
*
Moest bovenstaande ‘geloofsbelijdenis’ de Leer van de Katholieke Kerk zijn, de Christenen, soepel als die zijn, zouden dit voor een groot gedeelte bij woorden laten. Waardoor onze Leiders met al hun Groot Verlicht Verstand dezelfde redenering toepassen op de Islam. De macht der gewoonte, zullen we maar aannemen….
Dat ze daarbij voorbij gaan aan één reuzengroot verschil, ontgaat hen volledig. Het Christendom voorziet geen doodstraf voor zij die Het Geloof verwaarlozen of verzaken. In de Islam staat daar de doodstraf op.
Neen, natuurlijk wordt de soep nooit zo heet gegeten als ze op tafel komt. Dat gledt voor alle soepen die in Vrijheid worden opgediend, maar niet voor soepen in landen waar de ‘Sharia’ heerst.
En het vliegend vangnet van dezelfde Shaira sluipt iedere dag dichter en dichter omheen onze huizen. Het volstaat met open ogen in onze straten te lopen, om dat te kunnen vaststellen. Drop per drop dringt zelfs een druppel water door het hardste gesteente….
En onze Westerse Samenleving is verre van een hard gesteente….Het lijkt meer op een zeemlederen… spons.

*

*

Geen opmerkingen: