woensdag 3 augustus 2016

3562



4/558 * - Een Venetiaanse messenheld, stof voor een nieuwe Shakespeare-story.
.
DEEL 4
*
Dinsdag 2 augustus 2016
Oogstmaand
Zon 6u11-21u26
H Eusebius
*
3562 - DE KOOPMAN VAN VENETIË, MODERNE VERSIE IN ÉÉN BEDRIJF    
*

*

*
In voorgaand stukje over de Eeuwige Heilige Oorlog tegen ons, Kruisvaarders, ging het gordijn naar omhoog: het scheelde geen haar over Shakespeare’s verhaal was er aan voor de moeite. De Grootmeester onttroont door de hedendaagse door de Koran voorgeschreven aanpak van alle ‘Ongelovige Honden’, waar ook ter wereld.
Maar dat mag tot niet tot gevolg hebben, dat de Venetianen in hun schelp kruipen. Die moeten toch, zo wordt hen ook hier in Italia voor gezegd, gene bang hebben van de Islam. Want hier wonen slechts ‘gematigde’ moordenaars die niet jtxing alles vermoorden wat hen voor … de bijl komt, maar rustig hun tijd afwachten. Tot hun innerlijke stem spreekt….
Echt een schande en een belediging voor onze ‘verrijkers’ dat over zo’n bagatelletje moet geschreven worden. Niets over spreken, dan is het ook niet gebeurd.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Biddende man met bijl gearresteerd in Venetië
*
De Italiaanse politie heeft gisteren een man gearresteerd die islamitische gebeden aan het prevelen was in het treinstation van Venetië. De man bleek ook in bezit te zijn van een 30 centimeter lange bijl en een scherpe steen.
De verdachte werd gearresteerd vanwege zijn verdachte gedrag. Zo was hij gebeden aan het prevelen, beweerde hij een Turkse geheime agent te zijn en sprak hij in vijf verschillende talen. De bijl en de steen droeg de man met zich mee in een rugzak.
Bij een eerste ondervraging beweerde de man de Turkse en de Duitse nationaliteit te hebben en leverde hij een verlopen visum in dat toebehoort aan een andere man. Hij werd daarop beschuldigd van identiteitsdiefstal.
Metgezellen vrijgelaten
De man werd vergezeld door vijf anderen, die ook opgepakt werden. Zij werden na een eerste verhoor evenwel opnieuw vrijgelaten.
De Italiaanse autoriteiten waren op hun hoede aangezien er gisteren verschillende gevoelige evenementen plaatsvonden in Venetië. Zo werden Italiaanse moslims uitgenodigd om deel te nemen aan het zondaggebed in de katholieke kerken en werd er een theatervoorstelling opgevoerd in open lucht, in de buurt van de voormalige Joodse getto's.
*

*
*
U heeft het stukje uit DM hierboven ook gelezen. Stond daar ook maar één woord in van gelukwensen, dat zowel de omstaanders als de politie een terreur-overal heeft kunnen voorkomen? Zelfs : ons grootmenselijk Strafwetboek voorziet geen straffen voor misdaden die niet werden uitgevoerd….. Het zit er dus dik in, dat die man, samen met de nodige verontschuldigingen en een flink pak schadevergoeding, al lang terug in vrijheid werd gesteld. Samen met zijn ‘metgezellen’.
Dezelfde gebeurtenissen objectief weergegeven zouden zoiets luiden als ‘De puntjes hadden bijna op de I van Islam gestaan’, moest de man tijd gelaten geweest zijn, om de toenaderingspoging van de Christelijke Venetiaanse Blinden om sommige hypocriete Islam-Geestelijken in hun godslasterlijke Kerken te krijgen te wreken.
Venetiaanse blinden mogen inderdaad niet meer willen zijn, dan ze zijn: voorzetluiken om het zonlicht te temperen. Temperen tegen de Islam is een vergrijp waarop de doodstraf staat.
Wat de Politie uiteindelijk zou gedaan hebben met ’s mans eigendommen hakbijlen en steekmessen, werd, om  niemand te  doen nadenken, niet bekend gegeven. Ook in Italia is het eigendomsrecht een mensenrecht.
*
*

*

Geen opmerkingen: