donderdag 4 augustus 2016

3564



6/926 * -  Met de Vlaamse Verdedigings Linie in het verweer, worden zaterdag in Antwerpen de Leeuwen getemd - Wie leidt er na 6 november namens Amerika het Mensdom naar de verdoemenis –
*
DEEL 1
Donderdag 4 augustus
Zon 6u14-21u22
H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars
 I*
4 Augustus 1914: inval van het Duits Leger en begin van Den Groten Oorlog die meer dan 4 jaar zou duren. Erger dan de Frans- Duitse Oorlog van 1870 en de inname van Parijs door de Duitsers, dacht de Duitse Keizer Willem I von Saxen-Coburg-Gotha, 2 neven van elkaar van onze Albert I von Saxen-Coburg-Gotha vrije doortocht te verkrijgen. Al wist die pertinent goed dat Bruxelles ondertussen het slaafje van Parijs geworden was.
Prompt dwong de Koning-Soldaat gevreesde rokkenjager te voet en te paard, het land dus tot de oorlog. Aan de Vlamingen, die voor hem moesten sneuvelen, beloofde hij ‘gelijkberechtigdheid in rechten en in de feiten’, wat hij daarna prompt weer vergat.
Toen de oorlog dreigde uit te lopen, begon die vanaf 1916 achter de rug van zijn Bondgenoten, de Fransen en de Engelsen, platte broodjes te bakken bij zijn Neef. Plots had de man zich herinnerd dat ze familie waren…..
Ook dàt is een vergeten bladzijde van ’s lands glorie…
*

3564 - NA de turkse sultan  NU HET
clinton wijf   H I T L A R Y    
*

*
*
Met wat er in ons coburgia-land aan land is gegaan, is er geen land meer te bezeilen. Heb dus als goede Christen goed nagedacht om zij die zeggen mijn vijanden te zijn, lief te hebben. Als tenminste zij mij niet al te veel pijn doen.
In coburgia is namelijk sedert gisteren De Nacht der Lange Messen aangebroken….. Enfin, we zullen zaterdag zien hoe het met de Vlaamse Defensie Liga afloopt. Als ‘het Vlamenblut vom Messer spritst’.
Ave, Cesar, zij die gaan sterven, groeten U.
*
En ja, da ist etwas los in Amerika. Weten we al lang, al van uit de tijd van “Wat zijn moet, dat zal zo zijn’…. De Toekomst die blijft geheim. Que sera, sera….
Dit was ooit een populaire naïeve schlager toen er nog geen ‘populisten’ bestonden, die was komen overwaaien uit Amerika. Met de complimenten van de Rijke Nonkels daar. Maar dat verhaal dreigt zich nu opnieuw voor te doen met de Goden van de Olympus in Het Pentagon. Want, zoals Lowie Tobback het ooit eens onder woorden bracht: voor Linkx zijn alle middelen goed om het doel te bereiken. Nu is het voorlopig nog met modder gooien, maar straks worden dat… handgranaten.
Enfin en conterenfin, dat doel is voor het Clinton Wijf om God gelijk te worden, ja zelfs Zijn plaats in te nemen. Als echtgenote is zij tekort geschoten tegenover haren Bill, maar als 1ste vrouwelijke presidente zal zij net, zoals La Märkelina, het wel ‘schaffen’.
Dat de beste moge winnen. Inch’Allah.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Als Clinton wint, komt de Derde Wereldoorlog
 (Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)
*
Mocht Hillary Clinton de race om het Amerikaanse presidentschap winnen, dan zou dit via Syrië tot een wereldoorlog kunnen leiden. Haar favoriete minister van Defensie wil daar namelijk ook Russische gevechtsvliegtuigen laten neerschieten.

Contra magazine

Langzamerhand komt er informatie naar boven over welke personen Hillary (ook graag “Hitlary” genoemd) Clinton voor haar kabinet zal uitzoeken, mocht zij op 8 november tot president van de VS gekozen worden. Clinton, die enkele maanden geleden al duidelijk maakte dat zij Iran zou willen bombarderen, zal vermoedelijk Michèle Flournoy als minister van Defensie kiezen.

Flournoy´s denktank, het “Center for New American Security” (CNAS), werd negen jaar geleden opgericht om instemming te vergaren voor de oorlogen tegen Irak en Afghanistan. De afgelopen tijd riep het CNAS ertoe op om behalve de “Islamitische Staat” en het Al-Nusra Front ook het Syrische leger te bombarderen.

Maar dat niet alleen. Ook roept Flournoy ertoe op om in Syrië een “No-Bomb-Zone” in te stellen, waarin de door de VS ondersteunde “rebellen” tegen het Syrische leger kunnen optreden. Mochten zich dan Syrische of ook Russische (!) gevechtsvliegtuigen in dit gebied begeven, dan moeten de Amerikaanse eenheden deze ook bestrijden. Dat zou echter het begin van een Derde Wereldoorlog betekenen.

In het team van adviseurs van Hillary Clinton zit nog een andere oorlogshitser: Leon Panetta, voormalig minister van Defensie en ex-directeur van de CIA. Deze is eveneens voorstander van een krachtig militair optreden in Syrië en de ondersteuning van de zogenaamde “gematigde rebellen” (dat zijn diegenen, die bijvoorbeeld onlangs nog een kind hebben onthoofd). Ook wil Panetta Amerikaanse grondtroepen in Syrië en zowel de “Islamitische Staat” als de Syrische regering bestrijden.

Maar ook de voormalige chef van het Pentagon, Jeremy Bash, die eveneens tot de adviseurs van Clinton behoort, wordt gerekend tot de voorstanders van een Regime-Change wat betreft Syrië. Bash roept er openlijk toe op de “Islamitische Staat” en de regering van Assad op hetzelfde moment vernietigend te verslaan.

Als je bedenkt welke rol Hillary Clinton in Libië speelde en hoe de kleine oorlogshitser het hele land in chaos en anarchie stortte, omdat zij haar (of misschien die van een van haar financiers?) wil doordrukte, dan kun je je er ongeveer een voorstelling van maken waartoe haar presidentschap nog zal leiden. Deze vrouw is een enorm gevaar voor de veiligheid in de wereld.

Bron:
www.contra-magazin.com
*

*
*
Enfin, dag op dag één maand na Sinterklaas, zullen we het Godsoordeel weten wie namens The Big Apple, het Mensdom naar de verdoemenis zal mogen leiden. Wie kan daar nog een goed oog in hebben?
*
*

*

Geen opmerkingen: