donderdag 4 augustus 2016

3565



5/787 * - De Islammerij explodeert ipv implodeert – Trump is bezig zich te.. tromperen –
*
DEEL 2
Donderdag 4 augustus
Zon 6u14-21u22
H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars
*
3565 - DE ISLAMMERIJ EXPLODEERT OM OVERAL TE KUNNEN WORTEL SCHIETEN 
*

*

*
Het is maar hoe U het werkwoord ‘exploderen’ uitlegt. Volgens ‘die van HLN’ is dat zoiets als in bliksemtempo uit zijn voegen barsten, zoals trouwens de meeste bommen doen. Bommen en granaten zijn per definitie bedacht om te exploderen. Vergeet dus dat bij explosies gewoonlijk scherven horen? Of, breder gezegd, dat explosies schade kunnen berokkenen.
Enfin, zal dus bedoeld zijn: als de Islammerij ontploft, moet dat  zoiets zijn als de (verboden) splinterbom. Dit is een grote bom met daarin allemaal kleine bommetjes die op hun beurt bestaan uit allemaal nog kleine bommetjes. Die dingen bommelen a.h.w. altijd voort. Misschien wel tot de wereld erdoor vergaat. Want het stopt niet en daarom mogen die volgens de conventie van Génève, op geen enkel strijdtoneel nog ingezet worden. Wegens niet menselijk meer.
In die zin zou HLN nog gelijk kunnen hebben ook!
Hieronder leest U het hele verhaal met tussen de lijntjes dat wat ook ik erover denk.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Gelekte kaart laat zien: IS explodeert wereldwijd
*
Strijd tegen IS. De Amerikaanse overheid heeft een kaart gemaakt waarop de wereldwijde expansie van de islamitische terreurorganisatie IS te zien is. De Amerikaanse zender NBC kreeg het geheime overheidsdocument in handen. Daarop is te zien dat het aantal landen waar IS actief is, bijna is verdrievoudigd sinds de VS in 2014 haar campagne begon om de terreurorganisatie te vernietigen.

De kaart maakt volgens de zender deel uit van een geheim briefingdocument dat het Witte Huis deze maand ontving van het Nationale Terrorismebestrijdingscentrum. De kaart laat een alarmerende toename van IS-bolwerken wereldwijd zien: sinds 2014 zijn er elf landen bijgekomen waar IS actief is.

Aspirant-landen
Toen de Verenigde Staten in 2014 haar campagne begon om de extremisten te vernietigen, waren er slechts zeven landen waar IS opereerde. In 2015 was dat al toegenomen tot 13 landen en de huidige kaart toont al 18 landen waar IS momenteel opereert. De kaart geeft ook een aantal 'aspirant-landen' aan, waar IS momenteel ook invloed begint te krijgen: Egypte, Indonesië, Mali, de Filippijnen, Somalië, en Bangladesh.
Harde kern
Experts zeggen dat de Verenigde Staten erin geslaagd lijken te zijn de harde kern van IS in Irak en Syrië succesvol aan te vallen, maar dat deze 'hittekaart' een stuk groter zou zijn als alle regio's waarin IS al aanslagen gepleegd heeft of actief wil zijn ook zouden worden aangegeven.

De internationale expansie van IS toont dat de dreiging van de terreurgroep nog lang niet voorbij is. Over hoe de zich uitbreidende terreurorganisatie het best bestreden moet worden, bestaat vooralsnog geen consensus, maar de Verenigde Staten hebben wel al nieuwe aanvullende militaire bases opgericht in het Midden-Oosten, Azië en Afrika.
*

*
*
Voilà, nu is in kaart gebracht wat we allemaal al jaren aan den lijve ondervinden. Vroeger leerden we op school dat god overal was. Maar dat is niet meer zo, de Islammerij, de Godsdienst van de Wrede, is in Zijn plaats gekomen.
Tja, de vooruitgang laat zich niet in één enkel gat vangen.
Net als bij Donald Trump, had ik het liever andersom gezien. Namelijk dat exploderen eigenlijk zou betekenen zich zelve vernietigen. Daar verschiet U van, nietwaar?
Ik leg het even uit.
Als U ziet hoe die man zijn kansen verknoeit, dan moet U wel vrezen dat hij straks geen enkele goede kaart meer heeft om tegen Duivelin Hitlary uit te spelen. Doodjammer natuurlijk.
Eigenlijk hing dat al een tijdje in de lucht. Als uit een slecht voorgevoelen, had ik mijn held al de troetelnaam van Buffalo Bill toegekend, de krachtpatser uit de meeste cowboyverhalen.
Maar cowboy-toeren als echte mirakels in de politieke paddock smijten, is in dat wonderland nooit uitgesloten. Uiteindelijk biedt het gezond boerenverstand van de doorsnee Amerikaan nog altijd het beste paar teugels….
Voorbeeld ten geleide: dat er een echte bom explodeert onder zadel en  achterwerk van de Clinton Ruiter. Zodat zij samen met de Islammerij als één geheel implodeert tot één reusachtig Zwart Gat. Een gat miljarden keer zo groot als dat van de Zwarte Ongelukskater.
Om te huiveren. Maar eindelijk is er een vaste basis om naartoe te verwijzen, als we op onze blogs de nadruk leggen op de ware aard van het Beestje….
Bedenking
Het is volgens mij vanwege HLN niet politiek correct, om noch Europa noch Amerika te vermelden in hun verhaal. Zo missen zij de kans om de aandacht te trekken op het welslagen van de Islammerij  om onze Beschaving in het hart te raken.
*
*

*

Geen opmerkingen: