donderdag 4 augustus 2016

3566




5/964 * - Klacht tegen VVL en misschien zelfs als we braaf zijn en wèl leren, in het najaar een strafklacht – Persoonlijke visie op de mislukte kolonisatie -
*
DEEL 3
Donderdag 4 augustus
Zon 6u14-21u22
H J-M Vianney, H. Pastoor van Ars
*
3566 - DE KOORTS STIJGT EN HET WORDT ALLE HENS AAN DEK    
*

*

*
In deze sjalottentijd (volgens andere bronnen, de komkommer- of kwamkwamer-tijd)) hebben de niet-populistische politici, de Tsjeven op kop, een stok gevonden om de hond te slaan.
Stel U voor: een brave kut-Marokkaan (dixt Smetje van ’t Gazetje) – er zijn geen andere – overlijdt door zijn eigen stomme fout. Allemaal kommer en kwel, en zie, het hele verhaal wordt uitgesmeerd als ranzige boter. Ranzi (want zo heette die brave jongen), was een flink baasje geweest, die zelfs nog geen appel zou stelen die niet de zijne was.
Enfin, mensen sterven overal, net als meeuwen die sterven in de (thuis)haven.
De Leugenpers beschrijft de hetze als zouden die ‘een golf van verontwaardiging’, ook bij politici veroorzaakten. Deze omschrijving is ook anders te begrijpen, namelijk dat ook politici geschrokken zijn van de uitlaatklep die Het Volk maar al te graag heeft aangegrepen om lucht te geven over de onvrede i.v.m. deze bedreigende volksverhuizing die heel het Avondland overspoelt. Denk daarbij aan wat vooraf ging aan de Val van de Berlijnse Muur (1989) waarbij de opgedrongen status van “Kolonie van Moscou’ ten val werd gebracht.
Vervang in deze zin Moscou door Washington, en U zult begrijpen wat ik bedoel.
Ja, natuurlijk zijn onze Grote Verlichte Verstanden in de fout gegaan. Door hun land te verpatsen in ruil voor een bord linzensoep. En onze Vlaamse vrienden gebruiken misschien wel de verkeerde woorden om hun ongenoegen te uiten. Maar ze moeten strijden met de weinige wapens die ze hebben. Zij hebben geen Bram Sebrechts van Unia achter zich, die voor hen in de bres springt.
Vlamingen worden al 186 jaar in Coburgia racistisch behandeld en gediscrimineerd. En dat, mijn lieve vrienden, is de reden waarom ik hierover van oordeel ben, dat zij de splinter in andersmans oog zien, maar niet de balk in hun eigen ogen. En nee, Viesboekpagina’s zijn niet het goede middel om daartegen ten strijde te trekken, maar de spreekgestoelten in onze vele Parlementen.
Ja Ja, na Pegida kan nu ook de VVL gekaapt worden, om de pijlen netjes afgescheiden te schieten alleen nog naar de uitwassen van Islammerij. Maar ik zeg U: als een lichaam vergaat door de kanker, dat er altijd een voorgeschiedenis voor heeft bestaan. ‘Kurieren am Syptomen’ geneest de kanker niet.
*

*
GEPLUKT BIJ
De Leugenpers
*
Vlaamse Verdedigings Liga moet voor rechter verschijnen
*
De klacht tegen de Facebookpagina van VVL leidt tot een dagvaarding voor de rechter
De Vlaamse Verdedigings Liga (VVL) wordt door het Antwerpse parket gedagvaard naar aanleiding van de klacht die Gelijkekansencentrum Unia vorig jaar indiende voor het aanzetten tot haat en het verspreiden van racistische boodschappen. De extreem-rechtse splintergroep VVL van Gunther Vleminx lag gisteren nog zwaar onder vuur voor de racistische commentaren die het op Facebook postte over de dood van de 15-jarige Genkse jongen Ramzi Kaddouri.
De tientallen rauw-racistische commentaren na het dodelijke verkeersongeval in Marokko van de 15-jarige Ramzi veroorzaakten een golf van verontwaardiging, ook bij politici.
De racistische reacties doken vooral op op de Facebookpagina van de Vlaamse Verdedigings Liga, een extreemrechtse splinterbeweging die ‘zich verzet tegen de massamigratie en de islamisering van Vlaanderen’ en wordt beheerd door Gunter Vleminx, die graag op de foto gaat met Filip Dewinter. De pagina wordt leuk gevonden door meer dan 23.000 mensen.
Het Gelijkekansencentrum Unia liet gisteren weten dat het al vorig jaar een klacht had ingediend tegen VVL wegens de algemene teneur van grof racisme en het verspreiden van haatboodschappen. ‘Het ging niet om een individueel geval maar om het geheel van racistische uitlatingen die telkens weer verschenen op die pagina’, aldus Bram Sebrechts van Unia.
Het parket van Antwerpen heeft de zaak onderzocht en afgerond. ‘De klacht wordt niet geseponeerd’, zegt Stephanie Chomé van het Antwerpse parket. ‘Integendeel, er komt, wellicht nog in het najaar, een dagvaarding voor de strafrechter. We zoeken alleen nog uit tegen wie precies en voor welke feiten.’

De racistische uitlatingen zijn ondertussen verwijderd van de Facebookpagina van VVL maar de opschudding zal allicht het dossier alleen maar verzwaren
*

*
Ach, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Kikvorsen kwaken, koeien die loeien en ezels balken.
Ik stel mij voor (en kan zelfs ten dele begrijpen) dat er onvrede heerst in al die ‘thuislanden’. Ofwel leven die daar onder de knoet van een woestijn-tirannie, ofwel leiden ze een schamel bestaan waarbij wij ons de graad van ontwikkeling niet eens kunnen voorstellen, en via de moderne communicatiemiddelen zien die onze hoge levensstandaard. Als de na-ijver dan een beetje wordt opgezweept door machtige ‘vrienden’ dan valt te vrezen dat we zien, datgene wat we zien.
Onze bloedeigen ‘Leiders’ zijn ondertussen al vele honderden jaren bezig de andere kant op te kijken. ‘Hebben is hebben, en krijgen is de kunst”, weet U wel.
Breng de mensen daar geen vissen, maar leer ze zelf te vissen: jonge idealisten, waaronder de meesten Christenen van bij ons ‘gingen en onderwezen hen’, dikwijls werden zij geslacht op het altaar van het Geld-Monster. Daartoe aangezet door de Groten der Aarde, door Koningen, Keizers en Valse Profeten.
En na de materiele plundering is dan de nieuwerwetse slavenhandel begonnen. ‘Oil for immigration’. Onder-verzwegen: ‘Oil for Islamisation’.
Of, zoals onze Leraar Godsdienst ons ooit breedsprakerig voor de voeten wierp: ‘God bezag zijn verken, en zag dat het al vel was’. De ‘w’ vervangen door  ‘v’ was zijn manier om het ABN dat toen zijn kop opstak, te hekelen.
Klein Pallieterachtige kunstgreep, maar net als het woord ‘invasie’ met grote gevolgen.


*

Geen opmerkingen: