vrijdag 5 augustus 2016

3572



4/614 * - Zelfs een dode Islam-moordenaar en veelpleger de waarheid zeggen, is een grove racistische belediging: daar komt moord en doodslag van -
.
*
DEEL 5
Vrijdag 5 augustus 2016
Zon 6u15-21u21
H Oswald
Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur
*
3572 - ZELFS ZO DOOD ALS EEN PIER LAAT EEN LAFFE MOSLIMMOORDENAAR  ZICH GEEN KLOOTZAK NOEMEN    
*

*

*
Het is bijna een verhaal van Ali Baba en de 40 Rovers, maar in dit geval was maar één enkele rover. Maar, voortgaande op de resultaten, telde hij voor veertig.
Is die kraanman nu gek, of is het de Politie in München? Akkoord, met bierflesjes gooien is een misdaad tegen het milieu, maar een zieke jongeman verwijten dat hij een ‘klootzak’ is, is misschien wel de druppel teveel die deze deed besluiten dan maar liever zelfmoord te plegen.  Het kan dus zo uitgelegd worden, dat de kraanman de moord op zijn geweten heeft van de jonge veelbelovende Iraans- Duitse Ali Baba David Sonboly, een jongen die zelfs geen appel zou stelen die niet van hem was.
Om ook niet van ‘belediging van een dode’ beschuldigd te worden, ja erger, zelfs van medeplichtigheid aan doodslag door eigen hand op een 18-jarige perfect geïntegreerde vreemdeling, bevestig ik bij deze in eer en geweten, dat ‘verrijkers’ net als de chef in de keuken, altijd gelijk hebben, zelfs als ze ongelijk hebben.
Ja, want eigenlijk doet het er allemaal niet aan toe. Agge mô leut êt.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
DS
*
Iemand heeft een aangifte wegens belediging gedaan tegen de Münchenaar Thomas Salbey. De 57-jarige kraanman schold vanop zijn terras de tiener uit die (kort voordien) negen mensen had doodgeschoten.
De 18-jarige Duits-Iraanse Ali David Sonboly sloeg in juli toe aan het Olympia-winkelcentrum in München. Na de schietpartij verschanste hij zich op het dak van een parking. Daar kreeg Thomas Salbey hem vanop zijn terras in de gaten, waarop hij hem allerlei beledigingen riep.
In de media deed de man zijn verhaal. ‘Ik zat hier vrijdagavond een glas bier te drinken toen ik de schoten hoorde. Daarop zag ik die kerel met zijn pistool. Ik heb nog geprobeerd hem met een bierflesje te raken. Maar dat is niet gelukt. Je bent knettergek, heb ik geroepen. En, je bent een idioot.’ Op videobeelden is ook te horen hoe de kraanman de schutter verschillende keren een ‘klootzak’ noemt. Het parket bekijkt nu of het Salbey zal vervolgen voor het beledigen van een overleden persoon. Na zijn raid pleegde de schutter zelfmoord.
*

*
*
Als ik goed nadenk, dan besef ik dat Orwell met z’n Animal Farm maar een flauwe plezante is geweest. Want wat is een varkensstal gerund door dieren, in vergelijking met wat op ons afkomt?
Kijk, ik ga daarop geen antwoord geven. Want zò is het al erg genoeg. En om aan zelfbeklag te doen, daarvoor is het leven veel te mooi.
Nu de Sinte Rita van de Hopeloze Zaken er niet meer is, moeten wij ons tot andere heiligen gaan richten. Misschien eens proberen bij die Geraard van Ruddervoorde, de 10de Grootmeester der Tempeliers. Die liet tenminste niet op z’n mûle sloan.
Pssst
De Schandaard doet wel een beetje aan geschiedenisvervalsing door ons het originele woordje voor ‘Klootzak’ in de Deutsche Sprache te onthouden.  In ’t Fransoos zou dat iets zijn als ‘ordue’, of ‘Sâle Flamand’, maar auf Deutsch zou dat niet eerder pis uit de voorste lichaamsdelen zijn, maar Scheisse uit de achterkant. Als kind heb ik het nog meegemaakt dat daar dikwijls aan het woordje ‘Scheisse’  daar dikwijls  nog veel andere dingen bijkwamen.
Wat er ook van zijn in München zitten ze met de … merde.
*
*

*

Geen opmerkingen: