zaterdag 6 augustus 2016

3574



5/919 * - Obama, als Amerikaan, straalt van zelfvertrouwen maar die andere, de Poet, die is voor geen haar te betrouwen, volgens hem -
.
DEEL 1
*
Zaterdag 6 augustus 2016
Zon 6u17-21u19
H Justus
*
3574 - OBAMA GAAT NOG MAAR EENS DE ISLAMITISCHE STAAT VERSLAAN ALLES TOT MEERDERE EER EN GLORIE VAN ALLAH
*

Dubbelzinnigheid troef….
*

*
Vandaag gedenkt de wereld de
Heilige JUSTUS
en daarom mag niemand het mij kwalijk nemen, juist op deze heugelijke dag geen blad voor de mond te nemen.  Onder het motto: Just is just.
*
Ach die Zwarte Ongeluks Kater uit Amerika nog maar eens. Het blijft maar duren voor de wereld van hem af is.
‘Als we daarbij maar niet van de regen in de drop komen’, geeft onze Nero mij met een knipoog te kennen. Herdershonden, moet U weten hebben een ingebouwde automatische piloot om het gevaar op voorhand te ontwijken.
En dan nog maar eens met die gespitste breed uitwaaierende oren van hem, die opbeurende speech van Obama in persoon te berde brengen. Woorden zijn nog altijd maar woorden, maar uit de mond van de Zwarte Ongeluks Kater uit Amerika, op dit ogenblik de Machtigste Man ter wereld, is die meteen het grootst dreigende gevaar ter wereld.
Hem en de Poet zijn ter wereld beiden de gelukkige eigenaars van het verschrikkelijkste wapen ter wereld, de atoombom. En die is erger dan het einde der wereld….
Ja, ik weet het, als men spreekt over Amerika kan het niet breedsprakerig genoeg zijn, want Amerika is the biggest in the whole world. Desnoods krijgt U daar, zoals Japan in 1945, het wereldschokkend bewijs van.
En stel U eens voor, zegt het Clinton Wijf als zijn mogelijke opvolgster, dat Donald Trump van de Republikeinen per einde dit jaar als enige Amerikaan ter wereld de fameuze knoppen zou kunnen bedienen! Veel te gevaarlijk! Want wij, overtuigde socialisten, zouden zoiets nooit doen. Wat zou de wereld wel denken van Amerika. Echte Sociaal-Democraten weten beter waarmee hun privé eigenbelang het best mee gediend is. En het is niet omdat het ja inderdaad al twee keer gebeurd is, dat we dat nog eens zouden durven doen.
Het lukt ons om onbegrijpelijke redenen wel niet om de islamitische  wereld-bedreiging te stoppen. Maar dat komt vanwege de Poet. Die dwarskijkerij lossen we later wel eens op. Als de tijd gekomen zal zijn. We vrezen er inderdaad voor, dat die Rus, spijtig genoeg net als wij in het bezit van het atoomwapen, niet zal te vertrouwen zijn als wij proberen om ook deze keer de wereld te… bedriegen.
Wij, Amerikanen, hebben van de islam ondertussen wel heel veel opgestoken, en de Koran heeft ons op veel goede gedachten gebracht, waaronder specifiek de Leer van de Bedotterij. Probeer dus niet ‘Uw vijanden te beminnen’, maar te… bedotten. Ze in de luren te leggen. Hen van alles wijs te maken. Ga daarom bijvoorbeeld diep ontroerd naar de begrafenis van Uw door islammers vermoorde aartsvijanden: dat is beter dan 10 veldslagen te winnen. Of ga, als Eerste Zwarte Proletariër-President van Amerika, op 6 Augustus (net vandaag) naar Hiroshima om daar 73 jaar na datum de hypocriet te gaan uithangen.
Ook op gelet? Bij de speech van de Zwarte Ongeluks Kater (zie hierna) stonden twee vlaggen op de achtergrond: de Amerikaanse sterren met strepen, en een tweede zwarte vlag zoals de IS-vod die er alleen maar aan deed denken.
‘A bon entendeur, demi mot suffit’, zoals die andere (gewezen) volksbedriegers zo pikant kunnen zeggen.
*
*

*
GEPLUdsKT BIJ
DS
*
O’bama belooft IS te vernietigen en haalt uit naar Poetin
*
De Amerikaanse president Obama beloofde donderdag terreurgroep Islamitische Staat (IS) te vernietigen in Syrië en Irak, en haalde tegelijkertijd uit naar de Russische president Poetin, die het Syrische regime steunt. Twee jaar na de oprichting van de internationale anti-IS-coalitie beloofde Obama donderdag tijdens een persconferentie in het Pentagon om de organisatie ‘op een agressieve manier en op alle fronten’ te bestrijden.
‘Het is duidelijk geworden dat IS niet onoverwinnelijk is. Ze zullen onvermijdelijk verslagen worden’, verzekerde de president, die op 20 januari het Witte Huis verlaat.
De recente aanslagen in Europa en de VS zijn volgens Obama ‘pijnlijk en tragisch’, maar desondanks kan IS niet winnen van de VS en hun Navo-bondgenoten. ‘We zullen blijven proberen ze te vermijden, overal waar we kunnen, door hun propaganda te ontmantelen, hun netwerken te vernietigen, hun leiders op het terrein uit te schakelen en uiteindelijk zullen we winnen’, aldus Obama.
Obama haalde ook fel uit naar Rusland, met wie de VS werken aan een oplossing voor de oorlog in Syrië. ‘Ik weet niet of we Rusland en Vladimir Poetin kunnen vertrouwen, en daarom moeten we bekijken of we al dan niet een echte stopzetting van de vijandigheden kunnen bekomen’, aldus Obama. ‘Ik weet niet of Rusland dit kan, omdat het niet wil of omdat het niet genoeg invloed heeft op Assad. Dat gaan we bekijken’, zo waarschuwde Obama.
*

*
*
Allez. De dag zit in de lucht, er is weer – bij onderbreking – wel en dan weer geen Internet, de weergoden beloven voor de elfendertigste keer een verzengende hitte en ik ben dus hartstikke slecht gezind. Tot op de TV het beeld van ‘Little Belgium’ verscheen met 6 man en een paardenkop voor de Opening van Rio. De Fluppe en zijn Madam moeten nogal sip gekeken hebben.
En zie, dat laatste deed deugd.
Waarin een klein apen-land ten aanzien van de hele wereld wel effectief zeer klein kan zijn….
*
*

*

Geen opmerkingen: