zaterdag 6 augustus 2016

3575



6/874 * - De Dance Macabre is ingezet – Wapenopslagplaatsen in Duitsland ontdekt in... koelruimte naast moskeet – rommelmarkt in Rijsel – Kuisheidgordels opnieuw op de markt -
.
DEEL 2
*
Zaterdag 6 augustus 2016
Zon 6u17-21u19
H Justus
*
3575  - ALS BRAVE GEMATIGDE MOSLIMS  STILAAN OORLOGSWAPENS  VERZAMELEN: BOER LET DAN OP UW GANZEN  
*

*

*
Kijk, dat wij het pleit dreigen te verliezen, dat mogen we nog altijd niet weten. Als wij maar gematigd blijven zal de 5de Colonne ook onze kelen ten gepaste tijde afsnijden op een stille gematigde manier. Vooral gene bang hebben. Het kietelt wel een beetje, maar het duurt niet lang, zoals de beul tot de gehange zei.
Vooral net gekwetst of beledigd reageren als Uw bejaarde buurvrouw vermoord wordt op straat, of als haar kleindochter geschoffeerd uithuilt bij de Politie.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

 Londen, Duitsland: Moslims steken op straat willekeurig voorbijgangers neer, één dode
*
Voormalige ISIS jihadist waarschuwt Europa voor dag waarop moslimterroristen honderden aanslagen tegelijkertijd zullen plegen – Duitse anti-terreureenheid SEK vindt grote ISIS wapenopslagplaats naast moskee, midden in Duitsland



Midden in Duitsland werden bij een moskee talloze zware vuurwapens aangetroffen, bedoeld voor de geplande terreuroorlog tegen de Europese bevolking, als op één dag tegelijkertijd tienduizenden mensen moeten worden vermoord.
‘Motief onbekend,’ is zoals u weet in Europa inmiddels in 99 van de 100 gevallen synoniem voor ‘in naam van Allah en Mohammed’. Zo ook gisterenavond in Londen, waar een 19 jarige Somalische moslim uit Noorwegen zomaar ineens begon in te steken op voorbijgangers op straat. Aantal slachtoffers van deze zoveelste islamitische terreuraanslag in Europa: één 60 jaar oude vrouw uit de VS dood, vijf gewonden uit Engeland, Amerika, Australië en Israël.
 De aanval vond plaats even na half elf gisterenvond op Russel Square. De Somaliër werd al snel na zijn aanval door de politie getaserd en ingerekend. Net als in Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zweden werd ook in Engeland vrijwel meteen de bekende vergoelijkende smoes uit de kast gehaald: de man zou ‘psychische problemen’ hebben gehad.
De politie had op dezelfde dag aangekondigd dat er 600 extra bewapende officieren op straat zullen worden gestuurd. Enkele dagen eerder had de commissaris nog gewaarschuwd dat een aanslag een kwestie was van ‘niet of, maar wanneer’. (1)
72 jarige Duitse bejaarde zomaar neergestoken, zwaargewond

Ook in Duitsland weer een mes-aanval. Een 26 jarige asielzoeker stak in Hochheim een 72 jarige bejaarde man neer toen hij de vuilniscontainer buiten zette. De Duitser raakte levensgevaarlijk gewond en ligt nog steeds op de intensive care. Volgens de politie zijn er aanwijzingen voor ‘een islamistisch motief’, mede omdat hij op Facebook ‘haatpagina’s’ volgde. (2)
De ‘Baggersee killer in Leipzig  is inmiddels ook gearresteerd. Het gaat om een 36 jarige Tunesiër die zes dagen eerder een echtpaar uit zijn thuisland had vermoord, en hun lijken in het Baggermeer had gedumpt (3).
Oud ISIS-terrorist waarschuwt voor komende terreuroorlog in Europa
De 27 jarige voormalige ISIS terrorist Harry Sarfo, die in Syrië drie maanden lang aan de kant van ISIS vocht, waarschuwt dat moslimterroristen van plan zijn om in de nabije toekomst op één dag tegelijkertijd honderden aanvallen te plegen. Vooral Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn daarbij het doelwit.
Sarfo werd in Duitsland geboren, maar groeide op in Engeland. Vanuit zijn gevangeniscel, waar hij wacht op zijn proces wegens terrorisme, zei hij tevens dat de NAVO bombardementen in Syrië enkel meer mensen in de handen van ISIS drijft. Hij bevestigde één van de belangrijkste doelen van ISIS is zoveel mogelijk als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sluizen, zodat die op ‘dag X’ kunnen beginnen met een massale terreuroorlog tegen de Europese bevolking (4).
Grote wapenopslagplaats bij moskee
En dat dit met grof geweld gepaard zal gaan, blijkt wel uit het door de massamedia verzwegen feit dat de Duitse anti-terreureenheid SEK onlangs een grote illegale wapenopslagplaats aantrof, midden in Duitsland, in de koelruimte van een islamitische groentehandelaar die vlak naast een moskee woont. De autoriteiten vrezen dat deze wapenopslag slechts één van de vele is. (5)
Alleen al in Hamburg bevinden zich 300 bekende jihadisten (6), die bewapend met het soort halfautomatisch wapens zoals nu zijn aangetroffen, binnen zeer korte tijd honderden tot duizenden slachtoffers kunnen maken.
Xander
*

*
*
Een ander ‘fait divers’ in Rijsel (dat is in Lille; volgens de VRT) gaat nog een stapje verder. Wegens de epidemie van dreigend islam-gevaar is daar de eeuwenoude rommelmarkt van vandaag met miljoenen bezoekers, verboden. Sedert de vroege Middeleeuwen kwamen dienstboden daar bijeen, om de overtollige ‘rommel’ van hun Meesters onder elkaar te verkopen.
Na de terreurdoden in Nice op de Boulevard des Muzelmans is dit de zoveelste herhaling van het bewijs dat de islam-bezetting een feit dreigt te worden.
En nog altijd weigert onze Overheid te geloven dat islam gelijk is aan bloedige onderdrukking.
Een ander begrip uit de vroege Middeleeuwen is de ‘kuisheidsgordel’ die Edeldames moesten dragen terwijl hun Heer Gemaal op Kruistocht tegen de Muzelmannen trok. Nu beleven we de omgekeerde wereld, want de Muzelmannen hebben onze landen veroverd en eisen daar de buit van elke primitieve overwinnaar op: de vrouwen.
Voor vooruitziende mode-ontwerpers ligt daar een wereld van mogelijkheden wijd open….
*


*
*

*

Geen opmerkingen: