zaterdag 6 augustus 2016

3576



7/1283 * - God, Geld en Gat, daar draait de islamisering om – via het oorlogsrecht terug naar Moeder aan de Haard -
.
DEEL 3
*
Zaterdag 6 augustus 2016
Zon 6u17-21u19
H Justus
*
3576 - ALS HET GAAT OVER DE KERN VAN DE OPGEDRONGEN VOLKSVERHUIZINGEN     
*

*

*
Dat de waarheid ineens zo maar open en bloot kan gezegd worden, namelijk dat al die Muzelmannen-verrijkers die naar onze landen zijn ‘gevlucht’, eigenlijk uit zijn op seks en daarom zo massaal naar onze landen komen, bewijst volgens mij nog maar eens dat het spreekwoord van De Drie G’s weliswaar brutaal is, maar toch nog niet zo zot is.
Dat deze brutale primitieve dierlijke begeerte er altijd al is geweest is, sinds de eerste ‘vluchteling’ voet aan wal zette op Europese bodem, bewijzen de talrijke verkrachtings-verhalen die altijd al de ronde doen. Dit, niettegenstaande Overheid en hun slippen-dragende Pers er alles aan doen om dat stinkend potje onderbroeken gedekt te houden.
Al die losse verhalen worden nu bevestigd door originele bronnen uit eigen midden van die invasietroepen. Hun uitleg klinkt zelfs wetenschappelijk verantwoord. Wat trouwens niet moeilijk is met ware testosteron-bommen. Bommen van buiten, en bommen van bin’n is nog wat anders dan de blommen die Guido Gezelle ooit dichtte over de blommen op het zaalrugde dak van d’Oude Schure..
Daar kunnen we alleen nederig aan toevoegen, dat in de wildernis, net zoals bij IS (de Gewapende Arm der islam), het zich toe-eigenen van de vrouwen en jonge meisjes der verslagen vijanden, een onvervreemdbaar oorlogsrecht is.
Beter bewijs voor de achterlijkheid van deze woestijn-volkeren en oerwoudbewoners onder strooien daken, bestaat er niet. Of men dat nu graag hoort of niet….
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Duits-Syrische moslimprofessor: Asielzoekers komen alleen voor geld en seks naar Europa
*
Turkse psychiater waarschuwt voor aanrandingen en verkrachtingen door moslimmigranten, omdat die niet kunnen omgaan met afwijzing door vrouwen

We herinneren ons nog het Poolse Magazine wSieci, dat in februari dit plaatje op de cover zette met de veelzeggende tekst ‘de islamitische verkrachting van Europa’.
De Duits-Syrische moslimprofessor en psycholoog Bassam Tibi heeft in een interview met de Zwitserse Basler Zeitung de vloer aangeveegd met het Duitse en Europese immigratiebeleid. Volgens hem zijn verreweg de meeste van de honderdduizenden asielzoekers, voornamelijk mannen, helemaal niet op de vlucht, maar komen ze enkel voor geld en seks naar Europa. De nieuwe Stasi van de regering Merkel in Berlijn heeft het interview met prof.Tibi inmiddels op Facebook laten blokkeren.

Duitsland en Europa vol met blonde naar seks hunkerende vrouwen
Vooral Duitsland is populair, omdat moslimmannen in het Midden Oosten het beeld hebben dat daar alleen maar naar seks hunkerende blonde vrouwen rondlopen. ‘Veel Egyptenaren geloven nog steeds dat blonde vrouwen er alleen maar op zitten te wachten om met een Egyptenaar te trouwen.’ De in Duitsland voor asielzoekers gratis ter beschikking gestelde ruime woningen vormen een andere belangrijke aantrekkingskracht.
Als op de Arabische versie van Google* ‘Duitse vrouwen’ wordt ingetikt, dan is de op één na vaakst gebruikte zoekterm ‘Duitse vrouwen en seks’. Binnen enkele minuten zijn tientallen Arabische, Pakistaanse en andere islamitische websites en Facebook pagina’s te vinden waarop Duitse en Europese vrouwen uitsluitend met blonde haren en blauwe ogen worden afgebeeld.
* Dus geen Arabische tekst op de Europese versie van Google. Die geeft nl. enkel politiek-correct gewenste resultaten.
De Duits-Turkse psychiater dr. Meryam Schouler-Ocak wijst erop dat de jonge Arabische mannen er totaal niet aan gewend zijn dat er hier zoveel ‘blote’ vrouwenhuid is te zien. Bovendien zijn blonde vrouwen met blauwe ogen in hun thuislanden, waar iedereen een donkere huid, donkere ogen en donker haar heeft, het absolute schoonheidsideaal. ‘En plotseling zien ze er dan zoveel, dat ze niet weten waar de grenzen liggen.’
Aanrandingen en verkrachtingen
Ze waarschuwt voor heftige reacties als deze mannen door Europese vrouwen worden afgewezen. Aanrandingen en verkrachtingen zijn dan vaak het gevolg. Dat is nu al massaal het geval in Europa, en zeker in landen zoals Duitsland, Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk. Sowieso is heel Noord(West)Europa, inclusief Scandinavië en de Benelux, met name hierom een populaire bestemming voor de immigranten.
‘In de trein zitten al die jonge Syrische mannen die misleid zijn door het aloude fabeltje dat er blonde vrouwen en geld op hen zitten te wachten.’ Alleen al het feit dat Europese vrouwen uit zichzelf mannen aanspreken en opbellen, is voor veel moslimmannen het bewijs dat ze ‘solliciteren’ naar seks.
‘Onze’ politici en media blijven echter nog steeds het sprookje verkondigen dat de meeste asielzoekers oorlogsvluchtelingen zijn, en dat er veel goed opgeleiden tussen zitten die hier aan het werk kunnen worden gezet. De waarheid is zoals de gewone Europeaan inmiddels weet –en gezien de aanzwellende islamitische terreur-, verkrachtings- en misdadengolf steeds vaker aan den lijve ondervindt- bijna overal exact het tegendeel.
Ex moslim: ‘Ze vinden dat ze recht hebben op luxe en lust, betaald door anderen’
De Palestijns-Amerikaanse ex-moslim Walid Shoebat schrijft op zijn site dat ‘iedereen weet wat de sinistere waarheid is, namelijk dat moslims alleen komen omdat het luie parasieten zijn, behorende tot de onderbuik van de beschaving, en niets bijdragen en enkel willen pakken. Ze vinden dat ze recht hebben op een luxueus leven en op lust, betaald door het harde werken van anderen. Hun religie geeft hen de rechtvaardiging voor hun acties.’
Na deze uitbarsting over zijn voormalige geloofsgenoten schrijft hij dat ‘Merkels STASI medewerkers op Facebook zojuist mijn posting hebben geblokkeerd. Deel dit dus zoveel u kunt, verspreid het, want wij laten ons niet censureren!’
‘Europeanen, verwijder of vernietig deze worm, voordat die jullie opvreet’
‘Islam is een worm in de appel die beschaving heet,’ besluit hij. ‘Als het de kans krijgt dan zal het een beschaving van binnenuit opeten, totdat deze door alle verwoestingen in elkaar stort. De enige manier om de appel te redden is door de worm te verwijderen en/of te vernietigen. Het wordt tijd dat de Europeanen gaan zorgen voor hun appels, voordat deze Mohammedaanse worm h
allemaal opvreet.’ (2)
ander
(1) Basler Zeitung
(2) Shoebat

*

*
*
Stel enerzijds de strenge zedenwetten als het om anderen gaat, die de islam beweert te bezitten, stel dat verzwegen maar getolereerd oorlogsrecht van de Overwinnaar, met daar tegenover het zedenloos gedrag van ‘Gay Prides’, ‘Jeugd Festivals’, Kermismarkten,  Braderies, enz, waar al die ‘lekkernijen’ zo maar half naakt voor het grijpen liggen en men zou eerder medelijden krijgen met als die van ‘snoepjes’ verstoken sukkelaars. Die zelfs hun geiten hebben dienen achter te laten, om hier ander en beter toegestopt te krijgen….
Als ik dat allemaal bij gebrek aan kennis van de Arabische taal zo maar moet neerschrijven in deftig Vlaams, vloek ik uit plaatsvervangende schaamte, de dringende noodzaak om te gaan… biechten.
Stel daarbij ook dat veel vrouwen en meisjes letterlijk ‘wegsmelten’ voor al die stoere gezonde bonken van venten die doen dromen van exotische stranden, en het spreekwoord van de melk die te dicht bij de kat komt, is zó geboren. Boerenmensen in dat geval spreken dan van ‘het hooi dat achter de vork loopt’….
Ooit zullen daartegen op termijn wel de redenen tevoorschijn komen die zullen worden ingesteld aangaande de kledij voor vrouwen: ingebusseld, verzegeld van kop tot teen en weggestopt alles wat daar tussen hangt of verstopt zit.
Wie weet, wordt het straks niet weer zoals weleer, met ‘Moeders aan de Haard’: veilig en wel binnenskamers en voortdurend omhangen met ‘de vruchten der Liefde’…. Een in de buik, een in de wieg, een paar kruipend over de aarden vloer, en de oudste dochter werkzaam als straatmadelief. Om te helpen de kost te verdienen voor Vader aan de waterpijp….
*
Waartoe een beetje filosofie van een eerlijk overkomende moslim-geleerde al niet toe kan leiden….
*
*

*


Geen opmerkingen: