maandag 8 augustus 2016

3578



5/831 * - Ontkleedpartij in Chiasso/Como -
.
DEEL 1
*
Zondag 7 augustus 2016
Zon 6u18-21u17
H Claudia
*
3578  - HET GEDROOMDE MIDDEL OM DE ISLAMMERIJ ER HELEMAAL UIT TE KRIJGEN   
*

*

*
Gezonde berglucht, zoals in de Zwitserse Alpen, werkt dus blijkbaar ook in op de hersenen en op het gezond.
De plaats van het gebeuren (Chiasso) waar die islammadam bijna in haar blootje stond, vormt de grens met Italië. Met een beetje geluk om zonder kleerscheuren en vooral zonder veel tijdverlies, door de Gothardo-tunnel te geraken, bent U er zò.  Aan de Italiaanse kant heet dat ding Como, naar het gelijknamige Lago di Como, een der mooiste plekjes op aarde.
Enfin, ik bedoel een der mooiste plekjes, voor zover ook op die plaats de Sharia nog niet wordt ingevoerd. Want nu Frankrijk zijn ‘buitengrenzen’ met Italië potdicht heeft afgesloten, geraken die ‘bootvluchtelingen’ daar niet meer binnen. En als er al eens enkele honderden over de rotsen op het strand klauterend daar toch binnen geraken, worden die stante pede door de Gendarmerie Nationale terug gejaagd. Want sedert ‘Nice’ is de grote liefde uit en gedaan. En Italië zit met de gebakken peren.
Als Vlaams Nationalist (tot in de kist en nog lang daarna) zet onderstaand verhaal  mij aan het... dromen. Dat er ooit weer eens diepe vrede op aarde zou heersen. Nergens nooit meer lanterfantende haatbaarden en spookachtige gestalten in exotische gewaden te zien (tenzij in de exotische landen) want mens en dier mogen zich alleen ophouden in de plaatsen die God hen geboden heeft. Geen Eskimo’s in Hottentotten nomadententen, en geen Sahara-bewoners met neukergeiten en kamelen in iglo’s, maar ook voor alles wat er tussenin ligt. Als overgangsmaatregel zouden onze Overheden levenslang dienen vastgeketend te worden aan ofwel zo’n nomadentent, ofwel aan zo’n ijsgekoelde iglo. Ze zouden mogen kiezen om bijvoorbeeld elke 10 jaar met elkaar te ruilen. Om aan den lijve te ondervinden wat de klimaatveranderingen in het milieu teweeg brengen.
Wedden dat er vlug geen verkeerde dames meer zouden rondlopen in onze gewesten? Dan hoeven we alleen nog maar de soort van het andere geslacht de buitenwacht te geven. Back to the roots. En boeken toe.
Wie dan nog niet akkoord zou gaan, kan altijd kiezen om het lot van zijn/haar  favoriete politicus te delen.
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*

(Vertaling: E.J. Bron)
In de strijd tegen de alledaagse islamisering van onze leefwereld zijn de buurlanden veel consequenter. In het Zwitserse kanton Ticino bijvoorbeeld is sinds 1 juli een verbod van kracht om je gezicht in de openbare ruimte te verhullen. Afgelopen weekend werd de “anti-boerka-wet” voor het eerst consequent toegepast: een vrouw uit Koeweit moest 100 Zwitserse Frank (ruim € 92,-) betalen voor het dragen van een boerka.
Beschrijving: Duits - Zuerst
De vrouw uit Koeweit stond voor een restaurant in de stad Chiasso. Het restaurant is slechts enkele honderden meters verwijderd van de grens met Italië. Politieagenten legden aan de vrouw uit dat het dragen van een boerka wettelijk verboden zou zijn en dat ze daarom 100 Zwitserse Frank boete moest betalen. Nadat ze de boete had betaald, deed ze haar sluier af.
Volgens de chef van de politie in Ticiono, Norman Gobbi, was dit de eerste keer dat hiervoor een boete werd gegeven. Gobbi was tevreden met de huidige ervaringen en wordt door de media geciteerd met de woorden: “De Arabische toeristen zijn intelligenter dan vele tegenstanders van het boerkaverbod.” Ook de wethouder van Lugano, Michele Bertini, verklaarde: “Als je goed aan de Arabische toeristen uitlegt dat dit door het parlement werd besloten, wordt het verhullingsverbod goed opgevolgd.”
Over de “anti-boerka-wet” werd in het kanton Ticino in 2013 d.m.v. een referendum beslist. Als een vrouw voor het eerst met een boerka wordt gesnapt, moet zij een boete van omgerekend € 92,- tot € 924,- betalen. In geval van herhaling dreigt een boete van een bedrag tot € 9.240,- Zowel de boerka als de eveneens onder Arabische toeristen meer gangbare niqaab zijn verboden. Sinds midden 2014 bestaat er ook in Frankrijk een boerkaverbod. In Oostenrijk en Duitsland vinden de regeringen het tot nu toe niet noodzakelijk om handelend op te treden.
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*


*
*
Met de hoop dat vooral de NV-A onder Sjarel Michel Premier of Little Belgium deze tarieven voor verklede maskerade onder ogen krijgt, alsmede de volgende suggestie.
Iedere anders-gelovige, die terzake wel degelijk de vrije hand behoudt, draagt een forfaitaire som van € 100,- af aan de deur van iedere moskeet die wordt betreden, om er te mogen binnengaan. Onnodig om daarbij te vermelden, dat de opbrengst van deze belasting voor 50% naar de eigen armlastige Begroting gaat. En voor 50% naar het OCMW van hun eigen thuislanden die dat blijkbaar goed kunnen gebruiken.
Met voorname dank aan die dappere Flik in Chiasso voor de aangebrachte informatie, teken ik inmiddels,
Met de meeste Hoogachting.
*
*

*

Geen opmerkingen: