maandag 8 augustus 2016

3580



4/576 * - De Super Tsjeef en de Imam –
*.
DEEL 1
*
Maandag 8 augustus
Zon 6u20-21u15
H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen
Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag
*
3580 - SUPER TSJEEF EN HIELENLIKKER VAN DE ISLAM, MAAR IN ZIJN VRIJE TIJD MINISTER VAN JUSTITIE     
*

Koen Geens buigt voor imam.
*

*
Neen, het zijn deze keer niet de kraaien die het uitgebracht hebben, maar het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen in het Binnenlandse Buitenland. Der Tsjeven Superflikker en Minister van Justitie in Coburgia, voormalig advocaat van het super corrupte Algemeen Crimineel Werkersverbond ACW is zijn onderdanigheid gaan aanbieden aan de Coburger Marokkaanse Gemeenschap. Dit met het oog op zijn latere toekomst die hij bij voorbaat goed verzekerd wil zien.
Onze vrienden van RECHTS ACTUEEL gebruiken daarvoor het woord ‘dhimitude’, wat ik enigszins te voorbarig vind.  Zoiets nog maar durven denken van een ACWër  is echt niet politiek correct en kan dus niet door de beugel..
*
*

*
GEPLUKT BIJ

*
Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam
door RechtsActueel • 6 augustus 2016

Uit een beeld dat werd uitgezonden door het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen,
blijkt dat de Belgische minister van Justitie Koen Geens op 27 juni ll. een imam wel op een héél bijzondere manier begroet heeft.

In plaats van de man gewoon hoffelijk een hand te geven, zoals dat bij een officiële ontmoeting gebruikelijk is, heeft de Belgische Minister van Justitie Koen Geens een diepe buiging gemaakt.  Een duidelijk symbool van dhimmitude of onderworpenheid, dat door de aanwezige moslims meteen naar waarde geschat is; merk de brede lach van de jongere Marokkaan die erop staat te kijken…

De manier waarop ministers en staatshoofden zich gedragen ten overstaan van vreemdelingen is van het grootste belang.  Zo weigerde de echtgenote van de Amerikaanse president Obama principieel om een hoofddoek om te doen bij een officieel bezoek aan Saoudi-Arabië.

De imam heet Tojgani, komt uit Marokko en trekt grote aantallen toehoorders voor toespraken in een moskee in Brussel.  Hij preekt hier al jaren, maar spreekt geen woord Nederlands of Frans.  Hij heeft grote sympathie voor de Moslimbroeders, de extremistische moslims die probeerden van Egypte een theocratische dictatuur te maken, waarna dat verhinderd werd door een staatsgreep van het leger.

Het wordt steeds duidelijker dat, nu de Vlaamse kiezers weglopen, de CD&V actief de stem wil van de moslims; aangezien een meerderheid van de moslims extremistisch is, worden daarvoor door CD&V ook knievallen gemaakt naar extremisten.  Op het kabinet van de Brusselse CD&V werkt Youssef Kobo, een oud-medestander van de gewelddadige extremist Abu Jahjah.  Youssef Kobo vindt het vermoorden van islamcritici grappig:  ook na de moorden op Theo Van Gogh en Pim Fortuyn noemde hij zijn schapen ‘Wilders’ en ‘Dewinter’, vooraleer ze onverdoofd de keel af te snijden.

Ook in kiescampagnes en in andere communicatie maakt de CD&V al actief reclame in Turks en Arabisch.
*

*
*
Ach, ik zou de zaak blauw-blauw (of is het eerder geel-geel?) hebben gelaten, ware daar niet het glunderend gezicht geweest van die andere (bruine- onderdaan), die glunderend staat toe te kijken.
Kijk eens, Mother Dear, hoever de verovering van het Avondland reeds staat!!!! Had U niet mogelijk geacht, hé!!!! Zelfs een der grootste Hovaardigheidsbekleders van het land buigt het hoofd, zodat met één zwaai van mijn machete, hem de nek zou kunnen breken…. Had onze Pa, daar hoog in de hemel bij Allahoe Akbar dat nog maar kunnen meemaken!  Moest hij niet door politiekogels vroegtijdig uit het leven zijn weggerukt.
*
*

*

Geen opmerkingen: