maandag 8 augustus 2016

3581



6/528 * - De doodstraf door verhanging in Iran: voor navolging vatbaar? –
*.
DEEL 2
*
Maandag 8 augustus 2016
Zon 6u20-21u15
H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen
Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag
*
3581 - CRIMINELEN UIT DE HOOGTE LATEN TOEKIJKEN IS EIGEN AAN DE ISLAM. IN COBURGIA WORDEN VLAMINGEN GEEXECUTTERD DOOR DE DOOD MET DE KOGEL    
*

Doodstraf doorverhanging is de wreedaardigheid der primitieven. In Coburgia, een ‘Rechtsstaat’ maakt men tegenstanders van de Elite af, zelfs al zijn ze deze stervens ziek door 12 Rijkswachtkogels. Als die niet meer kunnen lopen tot aan de executiepaal bindt men hen dan op een stoel en worden ze er naar toe gedragen….
*

*
Ja, laten we voortaan de ‘Collaboratie’ voor en tijdens WO II maar de ‘Kleine collaboratie’ noemen, want het ging toen vooral om simpele idealisten die eventueel dachten met de verkeerde vrienden Vlaanderen hun enig Vaderland, te kunnen vooruit helpen. En hiermee bedoeld ik zeker niet de vele profiteurs die louter uit hebzucht de verkeerde kant kozen.
Wat we nu beleven, is De Grote Groter Grootste Collaboratie aller tijden. Hand en spandiensten aan de vijand in oorlogstijd: daar zijn geen woorden voor.
*
*

*
GEPLUKT BIJ
*
Iran verdedigt executies
 Bron: BELGA in DS


De executie van twee Iraanse jongeren in 2005 Foto: AFP
*



Iran heeft zaterdag gereageerd op westerse kritiek op een massa-executie van twintig mannen enkele dagen geleden. ‘We doen er alles aan om onze bevolking te beschermen tegen terroristen’, zei woorvoerder Bahram Ghassemi van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken aan het Iraanse persagentschap Irna.
De mannen werden allemaal op dezelfde dag opgehangen in het westen van het land. Het waren volgens de Iraanse overheid jihadi’s die onschuldige burgers hadden vermoord en terreur zaaiden in de regio.
Vanuit het Westen kwam er kritiek op de massa-executie, waarop de Iraanse woordvoerder reageert dat de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten zich niet moeten moeien met een Iraanse binnenlandse kwestie, maar wel helpen in de internationale strijd tegen terreurbeweging Islamitische Staat (IS).
aarnemers menen echter dat het weinig waarschijnlijk is dat de opgehangen mannen leden waren van militante politieke of ideologische bewegingen zoals IS.
*

*
*
De ‘dood met de kogel’ is langere tijd de vaste gewoonte geweest in Coburgia om de Vlaamse Intelligentie uit te schakelen. Op deze blog kon U regelmatig herinneringen vinden aan Advocaat en Volksvertegenwoordiger Jerome Leuridan gestorven van ontbering in de Staats-gevangenissen, aan Leo Vindevogel, Senator en (Ronse), enz. of van andere slachtoffers, die moesten sterven om indruk te maken op de massa: Irma Laplasse (Oost-Duinkerke), later post mortem in ere hersteld en het voltrokken doodvonnis om te zetten in … levenslang, of het naaistertje Lucrèse Van Billemont uit Veurne, dat op de Muur van Zeebrugge in haar trouwjurk in de vroege morgen bij het eerste daglicht moest sterven door 12 Rijkswachtkogels.
Ja Ja, ‘Only in Belgium’, goed geweten.
Maar waar het heldenbloed niet kan lopen, kruipt het. Met de kleinst mogelijke aanleiding staat, via de hand of de wijsvinger van hun islamitische protegés, hetzelfde te wachten voor zij die actueel in de vuurlinie staan.
Memento homo….

*

*




Geen opmerkingen: