maandag 8 augustus 2016

3582



 8/1349 * - Onbekende Algerijnse ‘sans papiers’ -crimineel attaqueert met machete twee (2) agentes in hun eigen bureau in Scharrelroi met dodelijke afloop –
*
DEEL 3
*
Maandag 8 augustus 2016
Zon 6u20-21u15
H Dominicus, stichter van de orde van de Dominicanen
Hitte op Sint-Dominicusdag, een strenge winter men verwachten mag
*
3582 - EEN GETIKTE MAN TIKTE DOOR EN TIKTE MET EEN MACHETE ER OP LOS, ALSOF HET TIKKENEITJES WAREN
*
Na de feiten

Sjarelstad, plaats delict mèt perimeter
*

*
Plaats van al dat aangehouden tikken, Sjarel Roi, waar gevaarlijke tikkers van over de hele wereld van nature thuis zijn. Deze stad, ‘Chicago s/Meuse, geniet terzake een wereldfaam van jewelste. Minder leuk is dat allemaal voor de twee ‘agentes’ die met een machete werden aangetikt…
*

Machete, vrij te koop….
*
Vriendje van de Police ben ik wel enigszins, en die meiskes in hun blauwe smurfen uniform moeten nu eenmaal hun job doen. From nive to fice’, zoals de syndicaten dat geflikt hebben. Daar worden ze ‘magertjes’ voor betaald, maar afgetikt worden lijk in de eerste de beste brousse-hut: dàt hoort er niet bij. Daarover zal er dus dringend ‘in debat’ moeten worden gegaan.
Merk hieronder hoe verwoed deze hoernalisten hun best doet om met veel bravoure… rond de pot te draaien. Iemand die zwaait met een machete en daarbij roept dat Allaj Hoe Akbar is, laat geen twijfel bestaan over zijn motieven, zoals U hieronder zult lezen. Het woord ‘islam’ of ‘Nieuw Geloof’ zult U nergens vinden. Zou immers doen denken dat de Eindstrijd is ingezet. En om dat te doen, moet U minstens tot Het Vlaams Belang Gedachtengoed behoren. Of erger: tot Pegida of de Vlaamse Verdedigings Linie. Maar opgepast: in voorkomend geval bent U een Rechts-Extremist.
Alhoewel, d’er komt leven in de brouwerij.
Neen, voor de Sjarrelroise Dames was het hun dagje niet. Maar geluk bij een ongeluk: het Federaal Parket heeft de zaak in handen genomen en Sjarel Premier heeft zijn broek en onderbroek aangetrokken en is direct terug gevlogen van zijn vakantie-bestemming. Werk aan de winkel, zei die aan ’t veel jongere Vrouwtje, want hij was juist van plan om in Scharrelroi dringend aan zieltjeswinnerij te gaan doen. Van een toeval gesproken, juist in deze komkommertijd!!!
Vertrekkende van het dodenhuisje, waar de dader nu wellicht niet langer meer ligt te schreeuwen van Allah Akbar, volgt de Police Federale een spoor. want de dader wenste inderdaad naamloos te blijven: hij had geen papieren op zak. Het was dus met mathematische zekerheid een ‘sans papiers’, en dus het vriendje van Burgemeester Paul Magnette (PS) die vanzelfsprekend de eigenlijke daad ten zeerste afkeurt. Niet de motieven, want dan verlies hij… stemmen.
Iets over de twee slachtoffers? Over het motief van deze sluipmoordenaar?  Wilde die misschien indruk maken op de Dames in de verkeerde veronderstelling dat ‘t gezegd commissariaat, lijk op de Kermis,  een soort van veredelende geitenstal was?
Zijn aanhangers/opdrachtgevers  worden opgespoord en de laatste der overblijvende plaatselijke Katholieke Geestelijkheid heeft al toegezegd aan de gezamenlijke plaatselijke imamnerij om voltallig gratis de rouwplechtigheid voor de nu dode gelukzoeker in de hoofdmoskeet bij te wonen. Samen met een kleine collectie mixte misdienaars en misdienaressen.
Koning Klokkenspel, voor de camera’s aan de rand van de op de plaats delict ingestelde perimeter, is van mening dat gelukzoekers met machetes (‘un grand couteau’, zei die) niet thuis horen in een stad die nog gesticht werd door een van zijn nobele voorgangers waarvan hij malheureusement de naam vergeten was. “Allez, Mattil, toi aussi doit dire quelque chose pour démontrer notre solidarité avec ce pauvre mort abattu et tué en bas (Jambon sprak immers van een laaghartige daad maar dat is een te moeilijk woord voor iedere Franstalige) par un troisième police ignoble qui n’avait rien à voir avec les circonstances’’.
Tja, Coburgers staan meestal, uit solidariteit eenmaal altijd aan de verkeerde kant. Dat is hun ongeluk, want ze zijn een klein beetje ‘dure de comprenure’…
*
*

*
GEPLUKT BIJ
DS, copie conforme bij HLN, HNB & DM
*
Man die agentes met machete aanviel gedood
*
In Charleroi zijn twee agentes aangevallen met een machete. Een derde agent heeft de aanvaller neergeschoten. Die is later in het ziekenhuis overleden. Het federaal parket heeft het onderzoek in handen genomen. Het gaat dus mogelijk om een terreurdaad.
De feiten speelden zich af bij het politiekantoor van Charleroi. Een man wou het commissariaat binnengaan, maar werd eerst gecontroleerd door twee agentes. Toen haalde hij een machete boven en terwijl hij ‘Allah Akbar’ riep viel hij de agentes aan.

Een van de agentes liep diepe snijwonden op ter hoogte van het aangezicht. Ze is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis van Charleroi, maar ze is niet in levensgevaar. Haar collega raakte slechts lichtgewond.
De dader kon uitgeschakeld worden door een derde agent. Hij werd zwaargewond  naar het ziekenhuis gebracht en is daar overleden. Zijn identiteit en motieven zijn nog onduidelijk. Hij had geen papieren op zak.
Er werd een veiligheidsperimeter ingesteld rond de Boulevard Pierre Mayence.
'Laaghartige daad'
Intussen hebben premier Charles Michel (MR) en minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) gereageerd. De premier zegt dat hij de aanval 'krachtig veroordeelt'. Zijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers, hun naasten en de politiemensen.
De premier keert terug naar België en heeft zondag een ontmoeting met de veiligheidsdiensten. Minister Jan Jambon spreekt van een 'laaghartige daad' en zegt dat het Ocad de zaak analyseert. Voorlopig blijft het dreigingsniveau ongewijzigd. Voor het algemeen dreigingsniveau is dat drie, specifiek voor de politie is het dreigingsniveau twee met verhoogde waakzaamheid.
*

*
*
Het dreigingsniveau blijft ongewijzigd maar de syndicaten eisen wel maatregelen vanwege de Regering. Ook zouden de Flikken voortaan moeten bewapend worden met nieuwe snelvuur oorlogswapens uit de FN Fabriques Nationale d’Armes de Guerre van Herstel (bij Luik).

Ps
Naast dat oud verwaarloosd kot (zie afbeelding hierboven) bezit de Stad van Paul Magnette (PS), Burgemeester en Partij Voorzitter, nog onderstaand nieuw futuristisch Hoofdkwartier, beroemd tot ver in het buitenland voor zijn trotse chic en grote sier, dat getuigt van een rijke en machtige regio buur die alles verplicht (door de sacrosancte solidariteit onder de Coburgers), heeft moeten afdokken.
*

*
Iedere keer dat Vlaanderen eigen geld gebruikt voor de noodzakelijke infrastructuur om handel en nijverheid te bevorderen, denken dat Walen dat ze recht hebben op een evenredig hoog cijfer om uit te geven aan megalomane kunstwerken die vooral de ogen moeten uitsteken. Deze vaststelling is geen extreem rechts gedachtengoed, maar harde realiteit. De voorbeelden hiervoor opsommen is erger dan de Kruisweg van het Paleis van Pilatus helemaal tot boven op Golgotha.
Uit dankbaarheid voor al dat moois, heten ze die buren daar ‘les Sale Flamins’ in de overtuiging dat er aan de na-oorlogse repressie nooit ofte jamais  een einde aan zal komen. Door zo te handelen zijn ze overtuigd hun eigen collaboratie-verleden en vooral de Waalse wereldfiguur figuur van Léon DeGrelle te doen vergeten. Volgens de woorden van A.H. zelf was die SS-Obersturmbannführer  de ideale eigen zoon van hem die hij zich had kunnen wensen.
*

Léon  Degrelle,
met de Hoogste Bai-vereremerking-Degrelle in SS uniform
*
Het land is, volgens Sjarel Premier, die direct was komen zien, ‘diep geschokte’. Die oververzadigde blinkende kletskop-clown is, alleen al door zijn archie slechte ‘spreek de Vlomsche Spraak’, een schande voor het hele land. Zijnen Père, ne gewezen-schoolmester, was ooit beter qua voorkomen, maar nòg venijniger qua gedachtengoed als het ging om het schofferen van Vlamingen en… Oostenrijkers. .Volgens die Père zouden ski-verloven in de Oostenrijkse Alpen daar moeten verboden worden.  Ja Ja, die Heren Michel zijn rancuneuze ventjes!!! Ze zien verlangend uit naar de Eerste Vrouwelijke Presidente van Amerika!!!! Onnodig te preciseren waarom.
A oui, il faut surtout que les Wallons se sentent aimés…
Dat 2 dappere ‘agentes’ in bevolen dienst het hebben moeten bekopen samen met een Allah hoe Akbar repende primaat, die toch ook maar ne mens was  is geweest (voltooid verleden tijd), is een zeer spijtige zaak, maar aan de PS/MR, de hoofdverantwoordelijken voor de wilde immigratie, deze boodschap die hen voor altijd uit hun slaap zou moeten houden:
       Loontje komt om zijn boontje.
*
*

*

Geen opmerkingen: